Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ زهرا جان میدونم هرچی بگم بازم نمیتونم از دردی که دارید کم کنم ولی از صمیم قلب بهتون تسلیت میگم و امیدوارم خدا به شما و خانواده محترم صبر بده لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ زهرا جان میدونم هرچی بگم بازم نمیتونم از دردی که دارید کم کنم ولی از صمیم قلب بهتون تسلیت میگم و امیدوارم خدا به شما و خانواده محترم صبر بده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ تسلیت میگم زهرا خانوم ایشالا خدا صبر بده بهتون روحشون شاد لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ ای وای... آدم خودش بیافته اینقد درد نداره که اون کسی که بهش تکیه کرده بیافته... صبر می خوام براتون...صبر خیلی خیلی بزرگ... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ زهراي عزيزم برات فقط صبر ميخوام.. لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ حتی برای منم خبر غیر منتظره ای بود... آرزوی صبر طولانی مدت دارم برات زهرای عزیزم لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ خدا رحمتشون کنه انشاالله روحشون قرین ارامش و رحمت باشه خدا بهتون صبر بده زهرای عزیز لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ تسلیت میگم دوست عزیز انشاالله که روحشون شاد باشه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام زهرای عزیزم خدا پدرعزیزتونو بیامرزه همه ماامانتیم دیریازود هممون راهیم پدرگرامیتون قطعا جاشون بهشته خدا مامانتو برات نگهداره تسلیت میگم ناراحت شدم ماروهم درغمتون شریک بدونید خدابابارو بیامرزه لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ تسلیت میگم زهرا جان.. ان شاءالله خدا بهتون صبر بده روحشون شاد لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ تسلیت منو هم پذیرا باشین ....روحشون شاد . لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ زهرای عزیزم تسلیت میگم روحشون شاد لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ داغ والدین خیلی سخته...تسلیت میگم من هم پدرم رو سال 86 از دست دادم.........دقیقا در اوج زمانی که به بودنش نیاز داشتم میفهمم حال و روزتون رو ما رو هم در غم تون شریک بدونید لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ تسلیت میگم زهرا جان. خدا رحمتشون کنه :icon_gol: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ ممنونم از همگی... ان شاالله خدا به شماها سلامتی بده وعزیزانتون رو براتون حفظ کنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده