//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان بهترین نرم افزار آموزش زبان اندرویدی که میتونید معرفی کنید چیه ؟ قبلا از Rosseta Stone استفاده کردم ؛ میتونم بگم عالیه شما چی پیشنهاد می کنید ؟ 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان بهترین نرم افزار آموزش زبان اندرویدی که میتونید معرفی کنید چیه ؟ قبلا از Rosseta Stone استفاده کردم ؛ میتونم بگم عالیه شما چی پیشنهاد می کنید ؟ درود روزتا اندروید هم داره؟ من کامپیوتریش رو دارم. راضی بودم. برا اندروید می خایید؟ 2 لینک به دیدگاه
//\// 1806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ درودروزتا اندروید هم داره؟ من کامپیوتریش رو دارم. راضی بودم. برا اندروید می خایید؟ من اندرویدش رو کار کردم ، عالی بود . یه اپلیکیشن دیگه شبیه رزتا استون برای اندروید میخوام . چیزی سراغ دارین ؟ 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ من اندرویدش رو کار کردم ، عالی بود . یه اپلیکیشن دیگه شبیه رزتا استون برای اندروید میخوام . چیزی سراغ دارین ؟ fvh hk'gdsd برا انگلیسی ک نه والا. اینطوری. ولی انکی هس. فلش کارته عالیه [h=3]تاپیک جامع نرم افزار فلش کارت کامپوتری و موبایل Anki[/h] 2 لینک به دیدگاه
//\// 1806 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ fvh hk'gdsdبرا انگلیسی ک نه والا. اینطوری. ولی انکی هس. فلش کارته عالیه تاپیک جامع نرم افزار فلش کارت کامپوتری و موبایل Anki فلش کارت بیشتر روی واژه کار می کنه مکالمه بیشتر مد نظر منه به هر حال ممنون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده