Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنهراهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی ها 1.خیلیییییییییییییییی قبل از من عضو شدن... 2.پسری خووووووووووووووووووووب آقااااااااااااااااااااااااااااااااااا 3.فعاااااااااااااااااااااااال 4.همیییییییییییییین:icon_razz: در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیست جزء sam arch و کاشف هویت مجهول Mina Yousefi 12 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ جاست مكانيك نيست؟ ( ناصر) !! 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ هرکیه بالای 26سال سن داره حالا بعدا میگم 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ من ٨٠٪ مطمئنم گمراه نكن جايزمو بده كار دارم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ باورکن نه اوشون نیستن:-d:-d:-d:-d:-d:-d 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ كوتا نميام ینی میگی ناصره؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ عکس منو از کجا آوردید؟؟ 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ این که خیلی خیلی تابلوه آقا ایمانه البته چهره اش به آقا ناصرم می خوره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده