Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ حواس نمیزارید واس آدم که... گیج شدم انقدر اسم گفتید...الان اسم خودمم یادم نیس.... شمال غربی ----- ایماااااان دختره...تو میگی ایلیا و... ---- من معذرت میخوام.شمال غربی به جون خودم.... نه پری نیس ایمان تو میتونی سعی کن آقا حامد کلا هر اسمی خوش میاد میگه کاری نداره به راهنمایی... سوده خانومم رگباری اسم میگه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ دیگه چی بگم آخه؟ درک بالایی داره تو همه چیز 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ دیگه چی بگم آخه؟ درک بالایی داره تو همه چیز سارا افشار؟؟؟ یا یمنا یکی ازیناس 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ زیاد دور نشید.... کنارمونه 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ زیاد دور نشید.... کنارمونه عاقا من رفتم رو مخمه 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ آرتاش خارج ایرانه عطیه؟ پری شهرساز نیس؟ حواس نمیزارید واس آدم که... گیج شدم انقدر اسم گفتید...الان اسم خودمم یادم نیس.... شمال غربی ----- ایماااااان دختره...تو میگی ایلیا و... ---- من معذرت میخوام.شمال غربی به جون خودم.... نه پری نیس ایمان تو میتونی سعی کن آقا حامد کلا هر اسمی خوش میاد میگه کاری نداره به راهنمایی... سوده خانومم رگباری اسم میگه می خواستی گمراهمون کنی، من که نظرم تغییر نمی کنه. حالا دوست دارین دوتایی بازم مقاومت کنین. اصن راهنمایی نمیکنی... جدی هنوزم داری فکر می کنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ دمت گرم آفرین به خودت و نظرت و هوشت... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ کم مونده اسم مادر و پدر و ش.ش رو هم بگم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ و اما هویت مجهول کسی نیست جزء آرتاش و کاشف هویت مجهول Imaaan :ws3: 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ جل الخالق این من بودم چقد مدیر مهربونی هستی کلا داشتی شماره شناسنامه ام رو هم لو میدادی خوب به کاشف هم تبریک میگم 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ ای لوس خانوما ی هفتس منو سرکار گذاشتین 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ آرتاش خواستگاری ام کردن ازت 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ شما پروانه ای؟ دستت درد نکنه جدا:/:w58: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده