Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2016 حواس نمیزارید واس آدم که... گیج شدم انقدر اسم گفتید...الان اسم خودمم یادم نیس.... شمال غربی ----- ایماااااان دختره...تو میگی ایلیا و... ---- من معذرت میخوام.شمال غربی به جون خودم.... نه پری نیس ایمان تو میتونی سعی کن آقا حامد کلا هر اسمی خوش میاد میگه کاری نداره به راهنمایی... سوده خانومم رگباری اسم میگه 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 آبان، 2016 دیگه چی بگم آخه؟ درک بالایی داره تو همه چیز سارا افشار؟؟؟ یا یمنا یکی ازیناس 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 13 آبان، 2016 آرتاش خارج ایرانه عطیه؟ پری شهرساز نیس؟ حواس نمیزارید واس آدم که... گیج شدم انقدر اسم گفتید...الان اسم خودمم یادم نیس.... شمال غربی ----- ایماااااان دختره...تو میگی ایلیا و... ---- من معذرت میخوام.شمال غربی به جون خودم.... نه پری نیس ایمان تو میتونی سعی کن آقا حامد کلا هر اسمی خوش میاد میگه کاری نداره به راهنمایی... سوده خانومم رگباری اسم میگه می خواستی گمراهمون کنی، من که نظرم تغییر نمی کنه. حالا دوست دارین دوتایی بازم مقاومت کنین. اصن راهنمایی نمیکنی... جدی هنوزم داری فکر می کنی؟ 3
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2016 و اما هویت مجهول کسی نیست جزء آرتاش و کاشف هویت مجهول Imaaan :ws3: 8
آرتاش 33340 ارسال شده در 14 آبان، 2016 جل الخالق این من بودم چقد مدیر مهربونی هستی کلا داشتی شماره شناسنامه ام رو هم لو میدادی خوب به کاشف هم تبریک میگم 5
ارسال های توصیه شده