*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ب همه[emoji255] [emoji255] [emoji255] وقتتون بخیر[emoji255] [emoji255] [emoji255] جمعه 22 مرداد برنامه رفتن به دارآباد رو درنظر گرفتیم. ساعت 9 و نیم مترو تجریش باشید هرکی که دوست داره بیاد، داشتن همراه هم آزاد هست. [emoji4] کرجیها هم ساعت 7 مترو کرج باشن و ده دقیقه به هفت هم مترو گلشهر باشن. شماره محمد هم میذارم که راحت هماهنگ کنید:( فک کنم حفظ شدید[emoji1] ) 09365452019 ( برای تنوع دفعه بعد شماره مهدی رو میذارم[emoji16] ) ناهار یادتون نره و همینطور رسالتمون ( دستکش و کیسه زباله برای پاکسازی طبیعت)[emoji4] موفق باشید همتون و منتظر حضور سبزتون هستیم[emoji4] [emoji255] [emoji255] [emoji255] سوالی بود توی همین تاپیک بپرسید[emoji255] 14 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون از عاطفه عزیزمممممم بسیار عالی ، انشالله شرکت میکنیم. 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ آیا خلاقیتی در بچه های محیط زیست وجود ندارد؟ فقط کوه های شمال تهران؟ 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ آیا خلاقیتی در بچه های محیط زیست وجود ندارد؟فقط کوه های شمال تهران؟ دارآباد نرفته بوديم تا حالا كه، البته خودم 5-6 سال پيش يه بار رفتم. اگه پيشنهادي داشتي، مي تونستي توي فاصله همين دو هفته اي كه نرفتيم مطرح كني. حالا ناراحت نشو، بگو اگه بچه ها موافق بودن دفعه بعد ميريم. 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ دارآباد نرفته بوديم تا حالا كه، البته خودم 5-6 سال پيش يه بار رفتم. اگه پيشنهادي داشتي، مي تونستي توي فاصله همين دو هفته اي كه نرفتيم مطرح كني. حالا ناراحت نشو، بگو اگه بچه ها موافق بودن دفعه بعد ميريم. آبشار سنگان خعلی خووبه البته نرفتم هنوز 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ آیا خلاقیتی در بچه های محیط زیست وجود ندارد؟فقط کوه های شمال تهران؟ گفتیم شمال تهرانو پاکسازی کنیم، کامل بگردیم، بعد بریم جهات دیگه، رو نظم کار کنیم[emoji16] 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ گفتیم شمال تهرانو پاکسازی کنیم، کامل بگردیم، بعد بریم جهات دیگه، رو نظم کار کنیم[emoji16] آهان از اون نظر قانع شدم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ منم میااااااام:hapydancsmil: اگه بشههههههه اما اشغال ماشغال من جمع نمیکنم داراباد تمیزه خیلی 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ منم میااااااام:hapydancsmil:اگه بشههههههه اما اشغال ماشغال من جمع نمیکنم داراباد تمیزه خیلی به بههههه[emoji4] [emoji255] [emoji255] [emoji255] قدمت سرچشم[emoji4] اجباری نیس سوده جون، خوبه ک تمیزه[emoji4] 4 لینک به دیدگاه
♥Azin 634 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ دوووستان خوب بود خوش گذشت؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده