رفتن به مطلب

شغل خودتون رو دوست دارید؟

ارسال های توصیه شده

با سلام

بعد مدتها غیبت و دوری از میادین گفتگو،اونم از نوع آزادش، تصمیم گرفتم بابی از گفتگو باز کنم با موضوع شغل ......

اینکه ، اونهایی که شاغلند ، چقدر عاشق کارشون هستند؟

این علاقه چقدر تو موفقیت شون سهم داشته ؟

اگه جایی بفهمن راه رو اشتباه رفتند ،چه راهنمایی بهشون میکنید تا به مسیر اصلی که کار در شغلی که بهش علاقه دارند برگردند؟

سپاس:icon_gol:

منتظر نظرات شما هستم:a030:

• Like 12
لینک به دیدگاه

با تشکر از استاتر ارجمند بخاطر طرح موضوع.

رابطه انسان و کار در قاموس عشق نمیگنجد ولی در چارچوب علاقه ممکن هست.صد البته کسانی که به شغل خود علاقمند هستند ، پیشرفتشان هم بیشتر ممکن میشود.

در مورد اشتباه رفتن راه , موضوع به همین سادگی قابل حل و فصل نیست.لازمه این کار آنالیز کلیه فرآیند های کار و آسیب شناسی کلیه نقاط ضعف بصورت جامع است.پس آنگاه میتوان به اشتباهات واقف شد و در پی چاره جویی برآمد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

فکر میکردم بیشتر استقبال بشه:banel_smiley_4:

گاهی تو شرایطی قرار میگیری که نمیتونی انتخاب کنی......شغل بهت تحمیل میشه

مجبوری برای امرار معاش شغلی رو انجام بدی که دوست نداری

اما نظریه دیگه ای هم هست که میگه:

چه لزومی داره توشغلی که که آزارت میده بمونی؟اونقدر بگرد تا شغل مورد علاقه تو پیدا کنی...

شما از کدوم دسته اید؟کدوم نظر رو قبول دارید؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
فکر میکردم بیشتر استقبال بشه:banel_smiley_4:

گاهی تو شرایطی قرار میگیری که نمیتونی انتخاب کنی......شغل بهت تحمیل میشه

مجبوری برای امرار معاش شغلی رو انجام بدی که دوست نداری

اما نظریه دیگه ای هم هست که میگه:

چه لزومی داره توشغلی که که آزارت میده بمونی؟اونقدر بگرد تا شغل مورد علاقه تو پیدا کنی...

شما از کدوم دسته اید؟کدوم نظر رو قبول دارید؟

در ایران هر جا که کار بکنی ، مثه آسمون همش یه رنگه. نه قانون کار داره و نه حمایت شغلی و نه حقوق بشر.

هر چقدر هم بگردی ، و کار ظاهرا بهتری پیدا کنی ، بازم آش همونه و کاسه همون.

مردم میگن : حالا کار باشه ، بقیه شو خدا کریمه.:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

بله، من عاشق کارم هستم و فکر می کنم تو میزان موفقیت خیلی تاثیر داره.

من فوق لیسانس مهندسی خوندم تو دانشگاه دولتی، اما شغلم اصلا ربطی به مهندسی نداره. البته من گیر نکرده بودم بین انتخاب چند شغل! چون کار مرتبط با مهندسی پیدا نکردم (!) تصمیم گرفتم زمینه مورد علاقه مو دنبال کنم، فکر می کنم تصمیم درستی گرفتم، هم لذت میبرم ازش و هم سرعت پیشرفت تو کارم به مراتب بیشتر از دیگرانه البته اینطور احساس می کنم.:ws3:

این طرز فکر که همه دکتر و مهندس بشن، از خیلی وقت پیش تو کشورهای توسعه یافته منسوخ شده.

• Like 6
لینک به دیدگاه
با سلام

بعد مدتها غیبت و دوری از میادین گفتگو،اونم از نوع آزادش، تصمیم گرفتم بابی از گفتگو باز کنم با موضوع شغل ......

اینکه ، اونهایی که شاغلند ، چقدر عاشق کارشون هستند؟

اگه جایی بفهمن راه رو اشتباه رفتند ،چه راهنمایی بهشون میکنید تا به مسیر اصلی که کار در شغلی که بهش علاقه دارند برگردند؟

سپاس:icon_gol:

منتظر نظرات شما هستم:a030:

سلام همکار و دوست قدیمی:icon_gol::a030:

من شغلم رو دوس دارم سالهای قبل هیچوقت فکر نمیکردم به این کار مشغول باشم ولی در حال حاضر اشتغال به این حرفه باعث پیشرفت من بوده و از این بابت بسیار شاکر خدا هستم...:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

خیرعاشق کارم نیستم.

خب من ازهمون ابتدامیدونستم خوشم نمی اید واشتباس این برای خودم ثابت شد چون علاقه ندارم وعاشقشم نیسته .

ولی ایجا مشکلی که هست باید به کسانی دیگرثابت میکر دم که نشد ومنو هل دادن به سمت چاله! خنده داره نه! بدترین چیزی که می تونم اشاره کنم اینکه قدرت جسارت ازمن گرفته واینکه باید باکسانی هم صحبت بشم که روزی شاید محل هم نمی زاشتم.

شاید دوستان مخالف باشندولی علاقه وعشق به شغلت البته این درهمه موارد هست 99% مرحله است .

• Like 5
لینک به دیدگاه
مرتبط با پتروشیمی درسته؟!

ولی اینو می دونم دوستش داری .درسته؟!

اون یکی از کارامه برای همین گفتم نمیدونم کارم چیه :|

فقط میتونم بگم دیگه جذابیت قدیمو برام ندارن .......... یک چیز تازه میخوام

• Like 3
لینک به دیدگاه

اونهایی که شاغلند ، چقدر عاشق کارشون هستند؟

ج:من خیلی...

ج:خیلی موفق بودم.. من از نظر شغلی و زندگی تاحدودی ادم موفقی بودم.. و بخودم میبالم...

ج:من میگم علاقه در جامعه ما درسته نقش داره منتهی الان نسبت به علاقه بخوای کار کنی.. باید خیلی ثبات داشته باشی و صبور.. ولی اگه فقط به دنبال کار هستید نسبت به رشته اتون.. باید بگم خوبه ولی سعی کنید یه شغل دیگه رو تجربه کنید تا بتونید به اون شغل مورد علاقتون دست پیداکنید.. ولی از این شاخه به اون شاخه نپرید..

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...