hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ با آقا ایمان بقیه فکری به حال خودش ون بکنن:ws3::ws3: 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ بیاین همینو می خواستین، حمیدو ناراحت کردین.:icon_pf (34): حمید نگران نباش اون نهاری که می خواستی بدی یادم نرفته، همه مهمون تو. 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ من قدیما کم کمش تا بالای شیرپلا میرفتم ولی الان به خاطر کهولت سن و اضافه وزن و استعمال هوای ناپاک تا 1000 متریه طناب کشیا بیشتر نمیتونم بیام اگر تا همونجا میرید ما هم هستیم بیاید، هرجا خسته شدید، شما رو میذاریم همونجا [emoji16] 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ به به ! من هم که مثل همیشه میگم میام ولی یه بلایی سرم نازل میشه و نمیتونم بیام !خوش بگذره ../ شما برو خونه برادران عارف بمون تا جمعه، از خونه هم خارج نشید تا اونموقع[emoji16] 4 لینک به دیدگاه
Azadeh khoram 854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید آخه من ایشون و نمی سناسم:ws44::ws44: 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ آزاده جان عزیزم شیرینی ارشد فراموش نشه!:w خامه ای باشه لطفا خخخخخ 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ عکس بگیرید بفرستید من دورممممممم گناه دارم ببینم 4 لینک به دیدگاه
Azadeh khoram 854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ چشم عزیزم رو چشمم :girl_yes2::w73::rose::cakesmileyf::cakesmileyf::cakesmileyf::626gdau::4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ بیاین همینو می خواستین، حمیدو ناراحت کردین.:icon_pf (34): حمید نگران نباش اون نهاری که می خواستی بدی یادم نرفته، همه مهمون تو. 3 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ شما برو خونه برادران عارف بمون تا جمعه، از خونه هم خارج نشید تا اونموقع[emoji16] آدرس بدید بریم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ پس تو نرفتی نه بابا زانو نداشتم که برم 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ نه بابا زانو نداشتم که برم آخی چرا خب پیر شدی؟ 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ آخی چرا خب پیر شدی؟ زانوم روعمل کردم فعلا به ریسکش نمیارزه برم کوووه 4 لینک به دیدگاه
Azadeh khoram 854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان خیلی خوش گذشت جای همه خالی از آقای آن عارف و آقا ایمان نهایت تشکر رو دارم که زحمت کشیدن همچنین دوست گلم عاطفه نازنین :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ زانوم روعمل کردم فعلا به ریسکش نمیارزه برم کوووه خوب کاری کردی فعلا مواظب باش فرصت زیاده 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ خوب کاری کردی فعلا مواظب باش فرصت زیاده ممنون از شما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده