Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 مي گويند: «تقلب مفهومياست بس اساسي» تاريخچه تقلب از جايي شروع ميشود که حسن کچل براي نخستين بار تن لشش را تکان داد و به مکتب رفت. از بد ماجرا همان روز امتحان ماهيانه کودکان بد بخت مکتب بود. ليک حسن از روي تنبلي، چشمان چپش را بر روي ورقه همزاد انداخت تا نکه اي بس ارزشمند از ورقه فوق الذکر، دشت کند. اين بود که اولين تقلب تاريخ بشري زده شد. البته اين تقلب با روشهاي فوق العاده ابتدايي صورت گرفت بدين ترتيب که حسن با کلي زور زدن خودشو رو تکون داد و به بالاي ورقه همزاد رسانيد و خيلي راحت مطالب را دو در فرمود زان پس تقلب دوران طلايي خود را آغاز کرد. بدين ترتيب که گسترش يافت و مصاديقي متفاوت پيدا کرد. از جمله تقلبهاي رايج تقلبات سر امتحان، دو در کردن غذا از سلف، تقلب در اتو زدن، تقلب در شماره دادن، تقلب در مخ زني، تقلب در بازي (که از آن به جر زني تعبير ميشود) را ميشود نام برد. حال روش هايي از تقلب در امتحانات را به نظرتان ميرسانيم: روش هاي نوشتاري نوشتن روي کف پا، پس کله، پشت گوش نوشتن روي ميز، پشت نيمکت، زير نيمکت، پشت مانتوي دختر جلويي نوشتن روي دستمال دماغي، پاکت نامه نوشتن و لوله کردن تقلب و جاسازي آن در سوراخهاي مختلفي از جمله دماغ، دهن، فک پايين، روش هاي با کلاسي استفاده از ماشين حسابهاي مهندسي استفاده از آيينه، موچين، لوازم آرايش، فيلم، عکس ،تلفن همراه روش هاي جوادي اغفال نمودن يک فقره بچه خرخون خم کردن سر به روي ورقه طرف به صورت تابلو روش بويايي:خودتان ماسک بزنين و يک بوي گند از خودتان در بکنين تا مراقب، جرات نزديک شدن به شما را نکند روش شيميايي:بدين معني که مراقب را با انواع و اقسام مواد شيميايي از هستي ساقط کنيد و بعد با خيال راحت دست به کار شويد 10
Astraea 25351 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 استفاده از آيينه، موچين، لوازم آرايش!!!!!!!:ws52: روش بويايي...:w00::w00:
نسترن 2411 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 آقا ما خودمون آخرش بودیم تو جوونیامون آنچنان تقلب میکردیم که مو لای درزشم نمیرفت:ws2:
تینا 15116 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 تقلب در صورتی حال میده که جواب درست از اب دراد امممما امان از وقتی که جواب غلط باشه اخ ادم چه ضدحالی میخوره
871431011 144 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 در کل چیزه خوبیست بخصوص وقتی که درمدت چند دقیقه از صفر شدن به بیست شدن فکر کنی:jawdrop:
کهربا 18089 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 من از پنجم ابتدایی تا سال دوم دبیرستان مرگ وار تقلب می کردم اما دوم دبیرستان دیگه بچه خوبی شدم این عمل ننگین رو ببوسیدم و گذاشتم کنار
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 من از پنجم ابتدایی تا سال دوم دبیرستان مرگ وار تقلب می کردم اما دوم دبیرستان دیگه بچه خوبی شدم این عمل ننگین رو ببوسیدم و گذاشتم کنار نه دیگه...اصل تقلب تو دانشگاست
ارسال های توصیه شده