Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ در يك تحقيق جديد، پژوهشگران استراليايي از غليظ كنندههاي غذايي كه در ماستها و ژلهها استفاده ميشوند، براي توليد ماهيچههاي مصنوعي استفاده كردند. کد خبر : 05402 تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ اين محققان يك اسكلت بندي را با كمك صمغ ژلان ساخته شدهاند كه به سلولها كمك ميكند در جهت توليد بافت مناسب رشد كنند. اين اسلكت بلندي كه پليمر زيستي است كه توسط باكتريهاي گونه «پسودوموناس الودا» توليد ميشود. محققان ميگويند: اين ماده به عنوان يك افزودني خوراكي براي قوام آوردن و غلظت دادن به ماستها و ژلهها مورد استفاده قرار ميگيرد. صمغ ژلان به ويژه به اين دليل مفيد است كه در دماي 37 درجه سيلسيوس به ژله تبديل ميشود و اين دما براي سلولهاي زنده دماي مناسب و مطلوبي است. به گزارش شبكه خبري اي بي سي، محققان با استفاده از اين اسكلت بندي جديد در تلاش هستند تا ماهيچه مصنوعي قلب توليد كنند كه به زودي جايگزين بخشهاي آسيب ديده از بافت قلب در بيماران مبتلا به حمله قلبي خواهد شد. جزئيات اين تحقيق در مجله پزشكي «سافت متر» منتشر شده است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده