adel sahraii 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ با سلام و احترامشما با زبان اسکالا نیز آشنایی دارید؟ با تشکر زبان اسکل ها !!!! :d :)) 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ زبان اسکل ها !!!! :d :)) شايد منظورشون زبان scala بوده كه خيلي فاميلي نزديكي با جاوا دارد 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ باهاش یه کمی در حد اشنایی و اموزشی کار کردم ولی تو برنامه ای ازش استفاده نکردم !اره خوبه میتونه در اینده رقیب جدی برا بقیه باشه! تا جایی که من میدونم یوتیوب با پایتون راه اندازی شده الان رو پایتون بیشتر کار می کنن! البته تو ایران واقع نمیدونم فازشون چیه! مشكل خيلي از ما توي ايران اينكه بجاي لينوكس با ويندوز شروع به يادگيري كامپيوتر كرديم بچه هايي كه توي دوره كارشناسي با اعتماد به نفس كامل ويندوز رو كنار گذاشتن و اومدن سمت لينوكس (منظورم يادگيري عميق لينوكس و انگولك كردن اون ) به عنوان برنامه نويس اونا يه سرو گردن از بقيه بالاترن چون اغلب مفاهيم تازه و قدرتمند امروزي از دل مفاهيم لينوكسي و يونيكسي بيرون مياداز جمله همين nodejs از جمله LDAP 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۶ شايد منظورشون زبان scala بوده كه خيلي فاميلي نزديكي با جاوا دارد اسکالا (به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : Scala) یک زبان برنامهنویسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. نام اسکالا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است از "scalable" و "language" به معنی زبان مقایسپذیر، از اهداف اصلی ایجاد زبان اسکالا، ارائه زبانی است برای تولید نرمافزار مقیاسپذیر به روشی چابک و سریع، و به دور از مشکلات مرسوم. اسکالا تلفیق زبانهای شیگرا همچون روبی و جاوا با زبانهای تابعی همچون Haskell و Erlang است. از دیدگاه چابکی و کارایی، عدهای اسکالا را جمع دو دنیای زبانهای پویا (Dynamic-Type) و ایستا (Static-Type) میدانند. یکی از دلایل دیگری که باعث مقبولیت و همچنین کارایی بالای این زبان میشود، دستور زبان (Syntax) منعطف آن است. اسکالا توسط پروفسور مارتین اودرسکی که خالق Genericهای جاوا و از برترین توسعه دهندگان کامپایلر javac میباشد، در سال ۲۰۰۳ طراحی و به مرور توسط ایشان و جامعه اسکالا بهبود و توسعه داده شده است. برگرفته از ویکی پدیا 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۶ زبان اسکل ها !!!! :d :)) دوست عزیز یه سرچ بزنین 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۶ مشكل خيلي از ما توي ايران اينكه بجاي لينوكس با ويندوز شروع به يادگيري كامپيوتر كرديم بچه هايي كه توي دوره كارشناسي با اعتماد به نفس كامل ويندوز رو كنار گذاشتن و اومدن سمت لينوكس (منظورم يادگيري عميق لينوكس و انگولك كردن اون ) به عنوان برنامه نويس اونا يه سرو گردن از بقيه بالاترن چون اغلب مفاهيم تازه و قدرتمند امروزي از دل مفاهيم لينوكسي و يونيكسي بيرون مياداز جمله همين nodejs از جمله LDAP حرفتون کاملا درسته 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۷ به به چه آموزش خوب و پرمحتوا داره پیش میره لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۷ در در 15 تیر 1395 در 18:34، hakan_68 گفته است : جلسه چهارم: تبدیل انواع داده ها به یکدیگر... چند مورد از استثناهای که در پایتون وجود دارد... رمز فایل:noandishaan.com دانلود جلسه چهارم از آموزش زبان برنامه نویسی پایتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام من فایل نمیتونم دانلود کنم یکم راهنمایی کنید چطوری دانلود میشه لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۷ در 13 ساعت قبل، Yamna 1 گفته است : سلام من فایل نمیتونم دانلود کنم یکم راهنمایی کنید چطوری دانلود میشه لینک دانلود دوباره فعال شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده