آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سلام قصدم از زدن این تاپیک تمرین اسکیس هستش. یه معمار باید جسارت خط کشیدن رو داشته باشه طراحی دست آزاد ,تفکر آزاد و جسارت طراحی برای معمارو به ارمغان میاره علاوه بر اون در آموزن کارشناسی ارشد آزمون عملی اسکیس ضریب 5رو داره و بسیار تعیین کننده در پذیرش هستش این تاپیک همیشه هست کسایی که دوس دارن خطشون ،دستشون قوی بشه میتونن تو این تاپیک اعلام کنن تا کم کم تمرین رو شروع کنیم من با هر انچه که در توان دارم در خدمتتون هستم و مطمئنن اطلاعاتم رو به روز تر میکنم تا مثمر ثمر واقع بشم تابستون بهترین زمان هستش برای تمرین مخصوصا برای کسایی که سال بعد کنکور دارن.اگر مایل هستید آموزش رو شروع میکنیم. بسم الله 28 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ من اعلام آمادگی میکنم البته قصدم اینه بدونم اسکیس چطوریه سال قبل میخواستم معماری شرکت کنم از اسکیس گفتن اینجوریه ال و ... ترسیدم قبول نشم منصرف شدم دوستمم هست که اونم معماریه و قصد داره دوباره ارشد شرکت کنه مطالب اینجارو میدم به اون 14 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ من اعلام آمادگی میکنمالبته قصدم اینه بدونم اسکیس چطوریه سال قبل میخواستم معماری شرکت کنم از اسکیس گفتن اینجوریه ال و ... ترسیدم قبول نشم منصرف شدم دوستمم هست که اونم معماریه و قصد داره دوباره ارشد شرکت کنه مطالب اینجارو میدم به اون خود اسکیس خیلی سخت نیست داوریش یکم ناعادلانه هستش اونم به پست همه نمیخوره نگران نباشید فقط یکم باید حوصله به خرج بدید چون زمان میبره دست ادم قوی بشه بعد که بیفته رو غلتک میره جلو امیدوارم به دردتون بخوره 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ عااااااااالیه. آرتاشی مچکرییییییییم ... اطلاع رسانی میکنم صبح.با گوشی ام الان. .... منم هستم.... .... آرتاشی اگه خواستی این تاپیک فقط واسه اعلام آمادگی و سوالات دوستان باشه... تاپیک تمرینات جدا.... که غریبه ایی اگه اومد خسته نشه و هی حرف چنتا کاربر بخونه تا برسه به تمرین... شرمنده اگه جسارت کردم تو کارت.گلی جانم. 15 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ عااااااااالیه.آرتاشی مچکرییییییییم ... اطلاع رسانی میکنم صبح.با گوشی ام الان. .... منم هستم.... .... آرتاشی اگه خواستی این تاپیک فقط واسه اعلام آمادگی و سوالات دوستان باشه... تاپیک تمرینات جدا.... که غریبه ایی اگه اومد خسته نشه و هی حرف چنتا کاربر بخونه تا برسه به تمرین... شرمنده اگه جسارت کردم تو کارت.گلی جانم. خواهش میکنم ممنون آره خیلیم عالی -تاپیکارو جدا میکنیم 15 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ مشتاقای دانشجوی معماری برای یادگیری اسکیس من و به فنا کشوند چیکار کنم الان؟شروع کنم؟نکنم؟ 8 لینک به دیدگاه
fatima babazadeh 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ چی شد؟ اسکیس؟ هست یا نیست؟ 8 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سپاس از طرح خوبتون:icon_gol: من بی نهایت مشتاقم ولی سرم واقعا شلوغه نمیتونم زیاد اینجا بیام ببخشید اگه بتونم دنبال میکنم 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ برای شروع اسکیس چه باید کرد؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شنیدم میگم قبول شدن تو معماری راحته درساشونم هلو بپر تو گلوه 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ برای شروع اسکیس چه باید کرد؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3شنیدم میگم قبول شدن تو معماری راحته درساشونم هلو بپر تو گلوه تو تاپیک جدید عرض میکنم قبولی شاید راحت نباشه اما درساش بنظر من قابل فهم و درک هست اما نیاز به تکرار و مکررات داره 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ آرتاش کجایی دقیقا کجایی ببخشید خیلی درگیر بودم این یکی دو هفته شروع میکنیم تا اوایل هفته بعد 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ دقیقا کجاییببخشید خیلی درگیر بودم این یکی دو هفته شروع میکنیم تا اوایل هفته بعد اشکال نداره ایشالا مرسی ازت 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ [h=1]تمرینات اسکیس از ابتدا تا کنکور ارشد[/h] 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ خيلي خوبه اميدوارم تا تهش برين ، خيلي علاقه دارم ياد بگيرم و يه روزي بتونم اسكيس بزنم كي تمرين و شروع ميكنين 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ خيلي خوبه اميدوارم تا تهش برين ، خيلي علاقه دارم ياد بگيرم و يه روزي بتونم اسكيس بزنم كي تمرين و شروع ميكنين http://www.noandishaan.com/forums/thread155752.html 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده