fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ شما تا بحال تو زندگیتون مخاطب خاص داشتین؟ مخاطب خاص داشتن چه حسی داره ؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ من مخاطب خاص نداشتم ولی خیلی ها خواستن که منو مخاطب خاص خودشون قرار بدن ولی نشده. یعنی افتخار ندادم . 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ شما تا بحال تو زندگیتون مخاطب خاص داشتین؟مخاطب خاص داشتن چه حسی داره ؟ بلی یک هفت هشت تا داشتم حس اینو داری که دستت روغنی شده و آب هم قطعه ............ تازه کهنه هم دم دست نیست پاک کنی 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ بلی یک هفت هشت تا داشتم حس اینو داری که دستت روغنی شده و آب هم قطعه ............ تازه کهنه هم دم دست نیست پاک کنی حس رو گرفتم ولی ارتباطش رو هیهات، 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ حس رو گرفتم ولی ارتباطش رو هیهات، ارتباطش اینجوری میشه که تلاش میکنی با کمک روشهای شرلوک و استکبار جهانی فرار کنی ولی بز میاری همش و هی بیشتر فورو میری باید یک بند دنبال این باشی فرار کنی بپیچونی وگرنه تا قیامت باید هی اره بدی تیشه بگیری و کلا مخت سوت میشه تو هپروت و تمرکزتو زندگیت تباه میشه جس تو باقالی رفتن داره 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ ارتباطش اینجوری میشه که تلاش میکنی با کمک روشهای شرلوک و استکبار جهانی فرار کنی ولی بز میاری همش و هی بیشتر فورو میریباید یک بند دنبال این باشی فرار کنی بپیچونی وگرنه تا قیامت باید هی اره بدی تیشه بگیری و کلا مخت سوت میشه تو هپروت و تمرکزتو زندگیت تباه میشه جس تو باقالی رفتن داره صیاد پی صید دویدن عجبی نیست صید از پی صیاد دویدن مزه دارد. 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ صیاد پی صید دویدن عجبی نیست صید از پی صیاد دویدن مزه دارد. باو ترجمه کن من از شعرو این حرفها سر در نمیارم نفرت داشتم از بچگی :icon_pf (34): زیر سیکل بگو 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ باو ترجمه کن من از شعرو این حرفها سر در نمیارم نفرت داشتم از بچگی :icon_pf (34):زیر سیکل بگو زیر سیکلش این میشه : چندین نوع اختلال روانی وجود دارد که معمولن بیماران اعصاب و روان دچار آن می شوند. این اختلالات در حال حاضر به 17 دسته تقسیم شده اند. دکتر بیت سیاح با بیان این مطلب که در هر جامعه ای بین 20 تا 35 درصد اختلالات روانی وجود دارد، گفت: درمان اشتباه و برخی مشکلات موجب شده تا از آمار 20 تا 35 درصدی بیماران روانی حاد 7 درصد به بیمار روانی مزمن تبدیل شوند. متاسفانه مخاطبین خاص ما از این نوع افراد تشکیل میشن. از همین بیست تا سی و پنج درصد. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ زیر سیکلش این میشه : چندین نوع اختلال روانی وجود دارد که معمولن بیماران اعصاب و روان دچار آن می شوند. این اختلالات در حال حاضر به 17 دسته تقسیم شده اند. دکتر بیت سیاح با بیان این مطلب که در هر جامعه ای بین 20 تا 35 درصد اختلالات روانی وجود دارد، گفت: درمان اشتباه و برخی مشکلات موجب شده تا از آمار 20 تا 35 درصدی بیماران روانی حاد 7 درصد به بیمار روانی مزمن تبدیل شوند. ترجمه این هم میشه : مخاطبین خاص ما از بین اون 20 تا 30 درصد هستند. که مدام مثه سریش بهمون میچسبند. لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ زیر سیکلش این میشه : چندین نوع اختلال روانی وجود دارد که معمولن بیماران اعصاب و روان دچار آن می شوند. این اختلالات در حال حاضر به 17 دسته تقسیم شده اند. دکتر بیت سیاح با بیان این مطلب که در هر جامعه ای بین 20 تا 35 درصد اختلالات روانی وجود دارد، گفت: درمان اشتباه و برخی مشکلات موجب شده تا از آمار 20 تا 35 درصدی بیماران روانی حاد 7 درصد به بیمار روانی مزمن تبدیل شوند. اون یک خط اینهمه ترجمه داشت ؟ خب الان نوع اختلال روانی من چیه ؟ و درمانش البته تنکولی لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ اون یک خط اینهمه ترجمه داشت ؟ خب الان نوع اختلال روانی من چیه ؟ و درمانش البتهتنکولی اون دومی رو که زیرش از خودم نقل قول گرفته بودم نخوندی و سوء تفاهم شد. در امتداد این حرف شما نوشتم که گفتی : : ارتباطش اینجوری میشه که تلاش میکنی با کمک روشهای شرلوک و استکبار جهانی فرار کنی ولی بز میاری همش و هی بیشتر فورو میری باید یک بند دنبال این باشی فرار کنی بپیچونی وگرنه تا قیامت باید هی اره بدی تیشه بگیری و کلا مخت سوت میشه تو هپروت و تمرکزتو زندگیت تباه میشه جس تو باقالی رفتن داره ترجمه بعدیشم میشه : مخاطبین خاص ما از بین اون 20 تا 30 درصد هستند. که مدام مثه سریش بهمون میچسبند. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اون یک خط اینهمه ترجمه داشت ؟ خب الان نوع اختلال روانی من چیه ؟ و درمانش البتهتنکولی من منظورم این بود که مخاطبین خاص ما دارای اختلال روانی اند و از بخت بد ما یه دونه شونم سالم نیستن. گرفتی ؟ 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اون دومی رو که زیرش از خودم نقل قول گرفته بودم نخوندی و سوء تفاهم شد. در امتداد این حرف شما نوشتم که گفتی : : ارتباطش اینجوری میشه که تلاش میکنی با کمک روشهای شرلوک و استکبار جهانی فرار کنی ولی بز میاری همش و هی بیشتر فورو میری باید یک بند دنبال این باشی فرار کنی بپیچونی وگرنه تا قیامت باید هی اره بدی تیشه بگیری و کلا مخت سوت میشه تو هپروت و تمرکزتو زندگیت تباه میشه جس تو باقالی رفتن داره ترجمه بعدیشم میشه : مخاطبین خاص ما از بین اون 20 تا 30 درصد هستند. که مدام مثه سریش بهمون میچسبند. نه خب اشکالی به نظرم نداره اگر اختلالی روانی وجود داشته باشه در موردش مطلع بشیم( حداقل من که استقبال میکنم) و فکر کردم سیم پیچیم سوخته اما خب الان متوجه شدم موضوع چیه خب از خودت نقل قول میگیری آدم نمیگیره داستانو تنکولی 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ نه خب اشکالی به نظرم نداره اگر اختلالی روانی وجود داشته باشه در موردش مطلع بشیم( حداقل من که استقبال میکنم) و فکر کردم سیم پیچیم سوخته اما خب الان متوجه شدم موضوع چیه خب از خودت نقل قول میگیری آدم نمیگیره داستانو تنکولی باید بگردیم ببینیم ما هم از این نمونه ها هستیم یا نه . انواع اختلالات رواني DSM IV راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات رواني ، اين اختلالات به شرح زير طبقه بندي ميکند: • عقب ماندگي ذهني • اختلالات يادگيري (اختلال خواندن ، اختلال در رياضيات ، اختلال در بيان کتبي) • اختلالات نافذ مربوط به رشد (اختلال اوتيستيک ، اختلال رت ، اختلال آسپرگر) • اختلالات کمبود توجه • اختلالات تغذيهاي و خوردن شيرخوارگي واوان کودکي (هرزه خواري ، اختلال نشخوار) • اختلالات تيک (تيک توره ، تيک حرکتي يا صوتي مزمن ، تيک گداز) • اختلالات ارتباطي (اختلال زبان بياني ، اختلال زبان دريافتي بيان مختلط ، لکنت زبان) • اختلالات دفعي (بياختياري ادراري ، بياختياري مدفوع) • ساير اختلالات دوران شيرخوارگي ، کودکي و نوجواني (اختلال اضطراب جدايي ، گنگي انتخابي ، اختلال دلبستگي واکنشي ، اختلال حرکتي کليشهاي) • اختلالات نسياني ، دليريوم و دمانس • اختلالات مربوط به مصرف مواد • اسکيزوفرني و ساير اختلالات سايکوتيک • اختلالات خلقي (افسردگي اساسي ، اختلالات دو قطبي و...) • اختلالات اضطرابي (اختلال هراس ، جمع هراسي ، اختلال وسواسي ، جبري ، اختلال استرس پس از سانحه و...) • اختلالات شبه جسمي (اختلال جسماني کردن ، اختلال تبديلي ، خود بيمار انگاري ، اختلال بدريختي بدن) • اختلالات ساختگي • اختلالات تجزيهاي (فراوموشي تجزيه اي ، گريز تجزيهاي ، اختلال شخصيت چند گانه و اختلال مسخ شخصيت) • اختلالات هويت جنسي و جنسيتي • اختلالات خواب • اختلالات کنترل تکانه (اختلال انفجار دورهاي ، جنون دزدي ، جنون آتش افروزي ، قمار بازي بيمار گونه و وسواس کندن مو) • اختلال انطباقي • اختلالات شخصيتي (پارانوئيد ، اسکيزوئيد ، اسکيزوتايپي ، ضداجتماعي ، مرزي ، نمايشي ، خودشيفته ، دوري گزين ، وابسته و اختلال شخصيت وسواسي و جبري) 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ من منظورم این بود که مخاطبین خاص ما دارای اختلال روانی اند و از بخت بد ما یه دونه شونم سالم نیستن. گرفتی ؟ بلی عزیز ولی اون سوء تفاهمه ! اونشکلی که بهم بر بخوره نبودا 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ باید بگردیم ببینیم ما هم از این نمونه ها هستیم یا نه . انواع اختلالات رواني DSM IV راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات رواني ، اين اختلالات به شرح زير طبقه بندي ميکند: • عقب ماندگي ذهني • اختلالات يادگيري (اختلال خواندن ، اختلال در رياضيات ، اختلال در بيان کتبي) • اختلالات نافذ مربوط به رشد (اختلال اوتيستيک ، اختلال رت ، اختلال آسپرگر) • اختلالات کمبود توجه • اختلالات تغذيهاي و خوردن شيرخوارگي واوان کودکي (هرزه خواري ، اختلال نشخوار) • اختلالات تيک (تيک توره ، تيک حرکتي يا صوتي مزمن ، تيک گداز) • اختلالات ارتباطي (اختلال زبان بياني ، اختلال زبان دريافتي بيان مختلط ، لکنت زبان) • اختلالات دفعي (بياختياري ادراري ، بياختياري مدفوع) • ساير اختلالات دوران شيرخوارگي ، کودکي و نوجواني (اختلال اضطراب جدايي ، گنگي انتخابي ، اختلال دلبستگي واکنشي ، اختلال حرکتي کليشهاي) • اختلالات نسياني ، دليريوم و دمانس • اختلالات مربوط به مصرف مواد • اسکيزوفرني و ساير اختلالات سايکوتيک • اختلالات خلقي (افسردگي اساسي ، اختلالات دو قطبي و...) • اختلالات اضطرابي (اختلال هراس ، جمع هراسي ، اختلال وسواسي ، جبري ، اختلال استرس پس از سانحه و...) • اختلالات شبه جسمي (اختلال جسماني کردن ، اختلال تبديلي ، خود بيمار انگاري ، اختلال بدريختي بدن) • اختلالات ساختگي • اختلالات تجزيهاي (فراوموشي تجزيه اي ، گريز تجزيهاي ، اختلال شخصيت چند گانه و اختلال مسخ شخصيت) • اختلالات هويت جنسي و جنسيتي • اختلالات خواب • اختلالات کنترل تکانه (اختلال انفجار دورهاي ، جنون دزدي ، جنون آتش افروزي ، قمار بازي بيمار گونه و وسواس کندن مو) • اختلال انطباقي • اختلالات شخصيتي (پارانوئيد ، اسکيزوئيد ، اسکيزوتايپي ، ضداجتماعي ، مرزي ، نمايشي ، خودشيفته ، دوري گزين ، وابسته و اختلال شخصيت وسواسي و جبري) بذار شاممو بخورم بعد بخونم یک چیزی یاد بگیرم ولی خط اولت تامل بر انگیزه حال کردم 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ وقتی تو تلویزیون از مخاطب خاص صحبت میشه من بلافاصله شصتم خبردار میشه که : اینا دنبال ما نیستند , اینا این برنامه ها رو برای مخاطب خاص خودشون تهیه میکنن. و به همین دلیل است که من تلویزیون و برنامه هاشو تعطیل کردم و نگاه نمیکنم. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ مخاطبین دنیای من , فعل هایی را"صرف" میکنند که برایشان"صرف" داشته باشد 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ باید بگردیم ببینیم ما هم از این نمونه ها هستیم یا نه . انواع اختلالات رواني DSM IV راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات رواني ، اين اختلالات به شرح زير طبقه بندي ميکند: • عقب ماندگي ذهني • اختلالات يادگيري (اختلال خواندن ، اختلال در رياضيات ، اختلال در بيان کتبي) • اختلالات نافذ مربوط به رشد (اختلال اوتيستيک ، اختلال رت ، اختلال آسپرگر) • اختلالات کمبود توجه • اختلالات تغذيهاي و خوردن شيرخوارگي واوان کودکي (هرزه خواري ، اختلال نشخوار) • اختلالات تيک (تيک توره ، تيک حرکتي يا صوتي مزمن ، تيک گداز) • اختلالات ارتباطي (اختلال زبان بياني ، اختلال زبان دريافتي بيان مختلط ، لکنت زبان) • اختلالات دفعي (بياختياري ادراري ، بياختياري مدفوع) • ساير اختلالات دوران شيرخوارگي ، کودکي و نوجواني (اختلال اضطراب جدايي ، گنگي انتخابي ، اختلال دلبستگي واکنشي ، اختلال حرکتي کليشهاي) • اختلالات نسياني ، دليريوم و دمانس • اختلالات مربوط به مصرف مواد • اسکيزوفرني و ساير اختلالات سايکوتيک • اختلالات خلقي (افسردگي اساسي ، اختلالات دو قطبي و...) • اختلالات اضطرابي (اختلال هراس ، جمع هراسي ، اختلال وسواسي ، جبري ، اختلال استرس پس از سانحه و...) • اختلالات شبه جسمي (اختلال جسماني کردن ، اختلال تبديلي ، خود بيمار انگاري ، اختلال بدريختي بدن) • اختلالات ساختگي • اختلالات تجزيهاي (فراوموشي تجزيه اي ، گريز تجزيهاي ، اختلال شخصيت چند گانه و اختلال مسخ شخصيت) • اختلالات هويت جنسي و جنسيتي • اختلالات خواب • اختلالات کنترل تکانه (اختلال انفجار دورهاي ، جنون دزدي ، جنون آتش افروزي ، قمار بازي بيمار گونه و وسواس کندن مو) • اختلال انطباقي • اختلالات شخصيتي (پارانوئيد ، اسکيزوئيد ، اسکيزوتايپي ، ضداجتماعي ، مرزي ، نمايشي ، خودشيفته ، دوري گزين ، وابسته و اختلال شخصيت وسواسي و جبري) آقا چرا پستت رو پاک کردی ؟دیشب شامو زدم اما یک نوستالژی نه چندان دور پیدا کردم که رفتم واسه خودم نمیدونم چرا چیزایی که مربوط میشه به سالهای 80 تا 85 خودم منو بدجوری میبره تو هپروت و دلم برای اون سالها تنگ میشه لیست جالبی بود اما یک چند تا اختلال دیگه هم داریم و باید نو لیست جای بگیره مثلا یکیشون که من عاشق سروکله زدن باهاشونم سایکوپتها هستند و وقتی میرن تو بازی خوراک میشن 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ آقا چرا پستت رو پاک کردی ؟دیشب شامو زدم اما یک نوستالژی نه چندان دور پیدا کردم که رفتم واسه خودم نمیدونم چرا چیزایی که مربوط میشه به سالهای 80 تا 85 خودم منو بدجوری میبره تو هپروت و دلم برای اون سالها تنگ میشه لیست جالبی بود اما یک چند تا اختلال دیگه هم داریم و باید نو لیست جای بگیره مثلا یکیشون که من عاشق سروکله زدن باهاشونم سایکوپتها هستند و وقتی میرن تو بازی خوراک میشن قرار نبست هر انسانی هر عادتی یا عملی که تو این لبست هست رو انجام میده ، بهش انگ داشتن اختلال رو بچسبونیم . در مورد جامعه ستیز ها البته مسئله فرق میکنه.هر کاری باهاشون بکنی ، حقشونه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده