آرتاش 33340 ارسال شده در 7 مهر، 2016 اگه قرار باشه با اومدن من اسم کسی خط بخوره، من خب نمیام اصلاً کی قراره بازیا باشه؟ اگه فرصتی هست یه اطلاع رسانی داخل تلگرام انجام بدم ببینم کسی شطرنج باز هست با اومدن شما اسم کسی خط نمیخوره که داشتم یه جایگزین انتخاب میکردمدیدم مدعی قهرمانی هستید شمارو گفتم(البته از ته جدول) 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 7 مهر، 2016 من دیروز گفتم دیگهنه پریروز ساعت 4:30 گفتم من صبح 11میتونم فقط بیام برا بازی اونم عجله ای میشه.میخوای اسم منو خط بزن اسم محمد عارف و بذار به جاش اینجوری بهتره بازی هم بهم نمیخوره:hapydancsmil: از بازی ترسیده میخاد فرار کنه بچهها يا مجتبي ؟ خبمحمد علی و محمد باهم بازی میکنن در مورد تایم مسابقه: ساعت خاصی رو مشخص نمیکنم بچه ها به هم پیام بدن و هماهنگ کنن ساعتشونو هر تایمی که راحت بودن من و سوده فردا شب بازی میکنیم بقیه میتونن امروز یا فردا بازی کنن و نتایج مشخص بشه هر دو نفر باید سه بار باهم بازی کنن و کسی که دوبارشو برنده شه میره مرحله بعد (البته اگه تایم 10 دقیقه ای بازی کنید) بازیا رو تو ی روز تموم میکردیم بهتر بود:icon_pf (34): تو مسابقات به روش سوئیسی که تو 7 دور معمولا برگزار میشه، هر کسی فقط یک بار با ی نفر دیگه بازی میکنه... اوناییم که امتیازیشون یکیه با هم بازی می کنن، یعنی برنده ها با برنده ها و بازنده ها با بازنده ها. بدون گروه بندی و بدون حذفی. 2
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2016 از بازی ترسیده میخاد فرار کنه بازیا رو تو ی روز تموم میکردیم بهتر بود:icon_pf (34): تو مسابقات به روش سوئیسی که تو 7 دور معمولا برگزار میشه، هر کسی فقط یک بار با ی نفر دیگه بازی میکنه... اوناییم که امتیازیشون یکیه با هم بازی می کنن، یعنی برنده ها با برنده ها و بازنده ها با بازنده ها. بدون گروه بندی و بدون حذفی. ما که بلد نیستیم برا همین به روش فوتبالی پیش میریم مگه اینکه مسئولیت برگزاریشو خودت قبول کنی 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 7 مهر، 2016 من همین الان با ماشین یه دس تمرینی زدم به شکل خیلی فجیع باخیدم البته گذاشتم ببازم میدونی چرا من با ناصر افتادم خو کسی قوی تر نبود؟؟؟؟ ======= من میتونم عصر هم مسابقه بدم :دی ناصر تایمو هر وقت خواستی اوکی کن من میتونم :دی 3
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2016 من همین الان با ماشین یه دس تمرینی زدم به شکل خیلی فجیع باخیدمالبته گذاشتم ببازم میدونی چرا من با ناصر افتادم خو کسی قوی تر نبود؟؟؟؟ ======= من میتونم عصر هم مسابقه بدم :دی ناصر تایمو هر وقت خواستی اوکی کن من میتونم :دی هر وقتی بگی من آماده م 3
saba mn 20993 ارسال شده در 7 مهر، 2016 انشالله خدا بخواد بلایای طبیعی نیاد چشم بدتون کور کی قرار شروع کنید؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz::vahidrk: کل کل بسه بازی کنید 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 7 مهر، 2016 ما که بلد نیستیم برا همین به روش فوتبالی پیش میریم مگه اینکه مسئولیت برگزاریشو خودت قبول کنی مگه تو فوتبال 3 بار بازی میکنن؟ انشالله خدا بخوادبلایای طبیعی نیاد چشم بدتون کور کی قرار شروع کنید؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz::vahidrk: کل کل بسه بازی کنید شروع شده ک ولی بازی نمیکنیم تا تایم ها متچ بشن 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 مهر، 2016 خب دور ما تموم شد مجتبی 77 رفت بالا خیلیم عالی بهشون تبریک میگم 4
saba mn 20993 ارسال شده در 8 مهر، 2016 خب دور ما تموم شد مجتبی 77 رفت بالاخیلیم عالی بهشون تبریک میگم الان من یه چیزیو نفهمیدم بازی ها دونفر یا گروهی؟ 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 مهر، 2016 الان من یه چیزیو نفهمیدم بازی ها دونفر یا گروهی؟ گروهی بازی نمیکنیم که دو نفره سه بازی 10 دیقه ای میکنیم یعنی دو نفر سه بار با هم بازی میکنن جمعا میشه 30 مین 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 مهر، 2016 چه کاریه. یه بازی 30 دقیقه ای 20 دقیقه ای میشد خب 10 دقیقه که نمیشه فکرید :icon_pf (34): 5
saba mn 20993 ارسال شده در 8 مهر، 2016 چه کاریه. یه بازی 30 دقیقه ای 20 دقیقه ای میشد خب 10 دقیقه که نمیشه فکرید :icon_pf (34): فکر کنم بازی سرعتیه 5
saba mn 20993 ارسال شده در 8 مهر، 2016 گروهی بازی نمیکنیم کهدو نفره سه بازی 10 دیقه ای میکنیم یعنی دو نفر سه بار با هم بازی میکنن جمعا میشه 30 مین هی دارم فکر میکنم چی شدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد منو آمپاس شدید گذاشتن ها:ws28: استارتر پست اول و ویرایش کن برنده ها هم بزن + لیست تمامی شرکت کننده ها برای امتیازات:vahidrk: 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 مهر، 2016 هی دارم فکر میکنم چی شددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددمنو آمپاس شدید گذاشتن ها:ws28: استارتر پست اول و ویرایش کن برنده ها هم بزن + لیست تمامی شرکت کننده ها برای امتیازات:vahidrk: مدیر داره یکی یکی سوتی میده 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 مهر، 2016 چه کاریه. یه بازی 30 دقیقه ای 20 دقیقه ای میشد خب 10 دقیقه که نمیشه فکرید :icon_pf (34): اما خوبه ها منم اولش مخالف بودم اما خوبه یه بار بازی کنید خوشتون میاد 4
saba mn 20993 ارسال شده در 8 مهر، 2016 مدیر داره یکی یکی سوتی میده خب من چکار کنم :icon_pf (34): اول میگن دوگروهی (منم زدم پست اول):ffuzma2nlljlasbauln الان اومدم دیدم ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اینجوری شده منم اینجوری شدم:w58::ws52: اینم بقیه در مقابل واکنش من:ws17::ws17::ws17::ws17: 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 8 مهر، 2016 سلام نتیجه بازی ما 2-1/2 شد. به آرتاش خسته نباشید میگم... هر چند ایشون تمرکز نداشتن و مشغله کاری داشتن. و ما استفاده نمودیم 3
ارسال های توصیه شده