رفتن به مطلب

یه چیزیمونه ولی خودمونم ازش خبر نداریم

ارسال های توصیه شده

چن وقت پیش که تلگرام برا همه مون تازگی داشت ،هر روز دهها پیام میذاشتیم و صد ها پیام دریافت میکردیم.همون کاری یه زمانی با فیسبوک هم انجام میدادیم.الان دیگه نیمه تعطیلش کردیم و حواسمون پی یه پدیده جدیدتر میگرده.

در مورد گوشی موبایل هم همین عادت رو داشتیم ولی الان یه مدتیه که تعویض گوشی هم برامون اون جاذبه قبلی رو نداره.

با دوست و آشنا هم همین رویه رو ادامه دادیم و میدیم.

تو نمایشگاه کتاب هم اینقد ایندست اوندست کردیم که آخرش هیچی نخریدیم .

راستی ما چمونه؟ چی میخوایم!

این کار چه معنی داره آخه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

آیا علت این رفتار میتونه این باشه که ما ماهیت واقعی خودمونو فراموش کردیم و تبدیل به انسان هویتی شدیم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظرم بیشتر برای جبران کمود هایی هست که داشتیم و داریم

و گاهی هم برای سرگرمی

جبران کدوم کمبود ها؟

وقتی از همه چی دور میشیم که این خودش یه نوع کمبود ایجاد کردنه.ایجاد کمبود برای جبران کمبوووووود؟:vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه

و گاهی هم برای سرگرمی

آ ، اینو یادم رفت بپرسم.سرگرمی برا چی؟ مگه با اون کار ها میشه سرگرم شد؟

ما وقتی اینکارا رو انجام میدیم ، یه معنیش اینه که انگاری تو خودمون گم شدیم و متوجه اوضاع نیستیم.تو این حال و هوا سرگرمی رو چه جوری میتونیم با این حس و حالمون باهم جفت و جورش بکنیم؟

حالا هی نگو من هر چی میگم ، فکور میپیچونه ها، ذات اینا که میگی قبلا خود متو می پیچونه،گفته باشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من کمبود نمیبینیم این قضیه رو.. بیشتر بخاطر به روز شدن و جانموندنه..

ولی من به شخصه به مدت یه هفته برگشتم به گوشی هایی که اصلا نت نداره خودمو از همه دنیایی که اجازه نده کتاب بخونم اجازه نده پیش خانواده باشم. اجازه نده تلویزیون نگاه نکنم و خیلی چیزها.. دور کردم.. هم اروم شدم هم فکرم ازادتر..

چیه بابا..... تلگرام شده مرکز تبلیغات.. ترویج فیلمهای خانوادگی و ابرو بردن.. دیگه اون صمیمیت نیست.. حال دوست رو هم تلگرام میپرسن.. ایا این همه دنیای مجازی بره کنار یه دوست بهت سر میزنه.. یه زنگ میزنه که حالتو بپرسه..

بابا به جاموندن فکر نکنید به این فکر کنید از خودتون جانمونید..

موفق باشید/

• Like 2
لینک به دیدگاه
آ ، اینو یادم رفت بپرسم.سرگرمی برا چی؟ مگه با اون کار ها میشه سرگرم شد؟

ما وقتی اینکارا رو انجام میدیم ، یه معنیش اینه که انگاری تو خودمون گم شدیم و متوجه اوضاع نیستیم.تو این حال و هوا سرگرمی رو چه جوری میتونیم با این حس و حالمون باهم جفت و جورش بکنیم؟

حالا هی نگو من هر چی میگم ، فکور میپیچونه ها، ذات اینا که میگی قبلا خود متو می پیچونه،گفته باشم.

گاهی برای گذراندن وقت کاهی برای رسیدن به یه سری اهداف و مقاصد

در کل هر چیزی تعادلش خوبه

ارتباطات هم خوبه ولی اندازه ش

گاهی آدم رو از فکر کردن به امورات روزمره دور میکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
ایا این همه دنیای مجازی بره کنار یه دوست بهت سر میزنه.. یه زنگ میزنه که حالتو بپرسه..

عجالتاً زنگ زدن هم نوعی ارتباط مجازی محسوب میشه ! :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
عجالتاً زنگ زدن هم نوعی ارتباط مجازی محسوب میشه ! :whistle:

دقت نظر شما برام شوق انگیز بود ،مرسی که اینقد عمیق مباحث رو پی میگیرید.امیدوارم همکاریتونو با انجمن بیشترش کنید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اون دید و نظر شماست.. ولی از نظر من نه مجازی نیست...

هر اسم خاصی تعریف خودش رو داره،دنیای مجازی هم تعریف خودش رو داره،دید و نظر فردی و خویش فرما که نمیشه،شما که میگید نظر منه ،باید دلیلش رو هم بگید و اثبات کنید، ایشونم همینطور.هر نظری که میدید ، اثباتشم بکنید تا جنبه آموزشی و پرورشی داشته باشه.

انجمن نواندیشان همانطور که از اسمش پیداست ، دنبال تبلور اندیشه است،اگه براتون امکان داره ، بجای دادن جوابهای تلگرافی و چند کلمه ای ، یه مقدار بیشتر توضیح بنویسید تا کاربران دیگر هم بتونن استفاده کنن و به دانش و بینششون اضافه بشه،

لینک به دیدگاه

تا زمانی که انسان از خودش نپرسد که : من چمه؟ مجبور خواهد شد که مدام اشتباه بکنه و هر بار هم مجبور به برگشت به نقطه اول خواهد شد.

وقتی عقل انسان برای جمع و جور شدنش قد ندهد ، قادر نخواهد بود که واقعیت ها را آنچنان که هست ، ببیند و درک کند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...