*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان و همراهان عزیزم. من بعد از مدتها تونستم دوباره بیام انجمن راستش نمی دونستم این پست رو کجا بذارم. اگر اشتباه زدم مدیر مربوطه لطفا انتقال بده. شرمندم:icon_gol: دوستان من یه گروه زدم برای کمک به فقرا و افراد ناتوان تا توی شبهای ماه رمضون بهشون کمی کمک کنیم. در حد توان مالی خودمون هر کس هر مقداری که در توانش هست و می تونه ، بهمون کمک کنه خیلی ممنون میشم ما داریم کمک های نقدی همه خیرین رو جمع می کنیم تا در شب قدر 21 ماه رمضون بتونیم یک سری خشکبار تهیه کنیم و برای مردم محروم شهر مشهد ببریم و پخش کنیم انشالله به کمک های نقدی شما عزیزان این کار خیر ادامه پیدا کنه و عده ای با کمک های ما شب رو با شکم سیر بخوابند..... توضیحات تکمیلی رو داخل عکس گذاشتم 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۵ بسیار عالی من در تمامی گروه های تلگرام نشر دادم 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۵ مرسی کاربسیارخوبیه/موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ تیر، ۱۳۹۵ Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž گفته است: بسیار عالیمن در تمامی گروه های تلگرام نشر دادم ممنونم لطف کردین 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ تیر، ۱۳۹۵ Mohammad-Ali گفته است: مرسیکاربسیارخوبیه/موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ تیر، ۱۳۹۵ *Mars* گفته است: سلام دوستان و همراهان عزیزم.من بعد از مدتها تونستم دوباره بیام انجمن راستش نمی دونستم این پست رو کجا بذارم. اگر اشتباه زدم مدیر مربوطه لطفا انتقال بده. شرمندم:icon_gol: دوستان من یه گروه زدم برای کمک به فقرا و افراد ناتوان تا توی شبهای ماه رمضون بهشون کمی کمک کنیم. در حد توان مالی خودمون هر کس هر مقداری که در توانش هست و می تونه ، بهمون کمک کنه خیلی ممنون میشم ما داریم کمک های نقدی همه خیرین رو جمع می کنیم تا در شب قدر 21 ماه رمضون بتونیم یک سری خشکبار تهیه کنیم و برای مردم محروم شهر مشهد ببریم و پخش کنیم انشالله به کمک های نقدی شما عزیزان این کار خیر ادامه پیدا کنه و عده ای با کمک های ما شب رو با شکم سیر بخوابند..... توضیحات تکمیلی رو داخل عکس گذاشتم این کمی کمک کردن شما چه دردی از اونا دوا میکنه؟ نمیشه بجای این نوع رواج دادن مدرن تکدی گری و احیای سنت تکدی گری سنتی به نیمه مدرن ، بیایم بشینیم و یه راهکار مناسب براشون تدوین کنیم که بتونن با کاربست اون به یه درآمد پایدار برسونیمشون؟ چیزی مثه این استارت آپ و یا موارد مشابه اون که خودشون بتونن خرج خودشونو دربیارن؟ 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر، ۱۳۹۵ fakur۱ گفته است: این کمی کمک کردن شما چه دردی از اونا دوا میکنه؟نمیشه بجای این نوع رواج دادن مدرن تکدی گری و احیای سنت تکدی گری سنتی به نیمه مدرن ، بیایم بشینیم و یه راهکار مناسب براشون تدوین کنیم که بتونن با کاربست اون به یه درآمد پایدار برسونیمشون؟ چیزی مثه این استارت آپ و یا موارد مشابه اون که خودشون بتونن خرج خودشونو دربیارن؟ البته اين كاري كه ميگي قطعا خيلي بهتر و عقلپسندتر هست. اما وقتي به واقعيت قضيه نگاه ميكني، ميبيني كه تا يكي بخواد بجنبه و راهكار عملي مناسبي براي اين بندگان خدا پيدا كنه اونا قبلا از گرسنگي تلف شدند. بنابراين ضمن اينكه بايد به اونها آموزش و پرورش داد،(كه در همين مشهد گروههاي مختلفي رو ميشناسم كه دقيقا اينكار رو ميكنند) تا حدي و در حين اين آموزشها رسيدگي به نيازهايي كه هنوز از پس تامينش برنميان هم لازمه. ولي قطعا حق با شماست و بايد اولويت تمركز رو بر آموزش ايشان گذاشت. 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر، ۱۳۹۵ fakur۱ گفته است: این کمی کمک کردن شما چه دردی از اونا دوا میکنه؟نمیشه بجای این نوع رواج دادن مدرن تکدی گری و احیای سنت تکدی گری سنتی به نیمه مدرن ، بیایم بشینیم و یه راهکار مناسب براشون تدوین کنیم که بتونن با کاربست اون به یه درآمد پایدار برسونیمشون؟ چیزی مثه این استارت آپ و یا موارد مشابه اون که خودشون بتونن خرج خودشونو دربیارن؟ بی خیال عامو ... تکدی گری کجاست خوردی زمین پات شکسته ، من میگم نه بزار خودش بلند بشه ، بلندشو راه برو برای عضلاتت خوبه ... همه فرق بین یک متکدی و نیازمند رو میدونند چیه متکدی ریس بانک هم به اخرش اختلاس میکنه نیازمند کافی تو از بحران نجاتش بدی ... در ضمن همه افراد جامعه باید حامی کل آحاد جامعه باشند،کار ندارم چند درصد حامی هستند اما من نوعی میخوام باشم ، نه میتونم کار درست کنم براشون نه ماهی گیری یادشون بدم نه ... به اندازه توان مالی خودم باری از روی دوششون بر میدارم. با این شعار شما ما باید تماشاچی باشیم 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر، ۱۳۹۵ shimi۷۵۵ گفته است: . با این شعار شما ما باید تماشاچی باشیم ذاتا تماشاچی هستیم.و گرنه اجازه نمیدادیم که نون شب فقرامونو ملت سوریه و لبنان و بقیه جا ها صرف خوشگذرانی هاشون بکنن. با ثنار سه شاهی کمک کردن نمیشه از تماشاچی بودن خلاص شد. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر، ۱۳۹۵ fakur۱ گفته است: ذاتا تماشاچی هستیم.و گرنه اجازه نمیدادیم که نون شب فقرامونو ملت سوریه و لبنان و بقیه جا ها صرف خوشگذرانی هاشون بکنن.با ثنار سه شاهی کمک کردن نمیشه از تماشاچی بودن خلاص شد. این حرفتو قبول دارم... 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۵ ممنونم ازتون دوستان اره کمک کردن در این حد کم، نمی تونه کمک بزرگی به اونها کنه اما هم در قران و هم روایات اومده که کمک به فقرا ثواب داره و هر مسلمونی که در توانش باشه کمک کنه ما هم برای ثوابش این کار رو کردیم. و اگر توان بیشتر داشتیم حتما بیشتر کمک می کردیم. در ضمن تدابیری که فرمودید وظیفه ما نیست بلکه وظیفه دولت و بزرگمردانه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده