آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ میگن مو خیلی بلند باشه یکم باید تقویتش کرد چجوری باس تقویت بشه؟حالا هرچند نریزه 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ میگن مو خیلی بلند باشه یکم باید تقویتش کرد چجوری باس تقویت بشه؟حالا هرچند نریزه از ته بزن بزار دوباره رشد کنه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ از ته بزن بزار دوباره رشد کنه نکته ی ریز و بجایی بود حالا تو یه روش بگو اینو میذارم اخر سر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ نکته ی ریز و بجایی بود حالا تو یه روش بگو اینو میذارم اخر سر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 زینک بخور عالی برای مو پوست ناخن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ زینک بخور عالی برای مو پوست ناخن قد یه پیاله ی کوچیک کارمو را میندازه؟:confused:فک کنم بمونه یه گوشه دستت درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ قد یه پیاله ی کوچیک کارمو را میندازه؟:confused:فک کنم بمونه یه گوشهدستت درد نکنه قرصِ پیاله چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ قرصِ پیاله چیه؟ :ws28::ws28:فک کردم زینگ خوردنی رو میگی قبلا زینک خوردم اما یه مدتم فولایرون گرفتم خوب بود اما اونم دیگه نخوردم(البته به کم خونی ربط داره من کم خون نیستم):icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ :ws28::ws28:فک کردم زینگ خوردنی رو میگیقبلا زینک خوردم اما یه مدتم فولایرون گرفتم خوب بود اما اونم دیگه نخوردم(البته به کم خونی ربط داره من کم خون نیستم):icon_pf (34): نه من خودم استفاده میکنم زینک پلاس 10 بگیر مختص مو و ناخن و پوسته اون دومی برای خون ولی بطور کلی موی بلند همینه جدا راهش کوتاه کردنه که ا انجام نمیدیم چون خیلی بلند شده نمیشه دل کند 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ نه من خودم استفاده میکنم زینک پلاس 10 بگیر مختص مو و ناخن و پوستهاون دومی برای خون ولی بطور کلی موی بلند همینه جدا راهش کوتاه کردنه که ا انجام نمیدیم چون خیلی بلند شده نمیشه دل کند باوشه میگیرم دستت طلا به قول پسر عمه زا راه رفتنی رو باید رفت موی بلند و باید قیچی کرد 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ باوشه میگیرم دستت طلابه قول پسر عمه زا راه رفتنی رو باید رفت موی بلند و باید قیچی کرد خواهش میکنم نه بابا من خودم قیچی نمیزنم هیچ رقمه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ میگن مو خیلی بلند باشه یکم باید تقویتش کرد چجوری باس تقویت بشه؟حالا هرچند نریزه برای اینکه موهاتون هم خوب رشد کنه و هم خوب بلند بشه تخم پیازو بکوبونید.. یه مقدار بزارید بجوشه بعد به کف سرتون بمالید.. اثرشو میبینید... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اگر هم زینک میخورید جواب نداد.. برای مدت یه هفته این روشو انجام بدید.. زینک رو بکوبونید بریزید در شامپو بزارید دوروز در یه جای گرم بعد اونو به سرتون بزنید.. تاثیرش بیشتراز خوردنشه.. سوالی داشتید در خدمتم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ مرسی مصیمطمئنی بو نداره؟از بوی پیاز خیلی بدم میادا رشدش خوبه فقط میخواستم قوی بشه اونم از زینک استفاده کنم بهتره پیاز یکم....:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ مرسی مصیمطمئنی بو نداره؟از بوی پیاز خیلی بدم میادارشدش خوبه فقط میخواستم قوی بشه اونم از زینک استفاده کنم بهتره پیاز یکم....:icon_pf (34): خواهش میکنم گلم.. توجه کن گفتم تخم پیاز.. نه گلم بوی چی داره خود پیاز بودداره.. بوی پیاز رو ازش بدتون نیاد چون گوگرد داره این بو رو میده.. گوگرد برای کسانی که اعصابشون ضعیفه یا سرماخوردگی دارن یا ارتریت یا روماتیت خیلی مفیده.. عشقم تخم پیاز رو باید بکوبی بو نداره عزیزم.. نرم کننده هم به کف سرت نزن رشد فولیکول مو رو ضعیف میکنه.. 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ من ب شدت رشد موهام کمه تخم پیاز کجاش میشه مصی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ من ب شدت رشد موهام کمهتخم پیاز کجاش میشه مصی وای:icon_pf (34):خدامنو بکشه.. برید عطاری تخم یا بذر پیازو بخرید.. حله.. 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ خواهش میکنم گلم.. توجه کن گفتم تخم پیاز.. نه گلم بوی چی داره خود پیاز بودداره.. بوی پیاز رو ازش بدتون نیاد چون گوگرد داره این بو رو میده.. گوگرد برای کسانی که اعصابشون ضعیفه یا سرماخوردگی دارن یا ارتریت یا روماتیت خیلی مفیده.. عشقم تخم پیاز رو باید بکوبی بو نداره عزیزم.. نرم کننده هم به کف سرت نزن رشد فولیکول مو رو ضعیف میکنه.. ممنون عزیز جان 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان یه سوال پیاز رنده شده چقدر باید بمونه روی موها ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان یه سوال پیاز رنده شده چقدر باید بمونه روی موها ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام گلم.مثل رنگ مو.. نیم ساعت.. یه کلاه هم ببند/:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده