رفتن به مطلب

به دلایل زیر، آب را چند بار نجوشانید!


ارسال های توصیه شده

هرروز صبح که از خواب بیدار می‌شوید، کتری برقی را روشن می‌کنید و درحالی‌که آب درون آن به جوش می‌آید، کارهای دیگرتان را انجام می دهید، تا این که متوجه می‌شوید کتری برقی به‌طور خودکار خاموش شده است. دکمه را می زنید تا مجدد جوش بیاید، اما هرگز تصور نمی‌کنید که این کار به‌سلامتی شما ضرر می‌رساند، اما چرا؟

 

آفتاب : به نقل از سایت "هلث نیوز" و به گفته محققان دانشگاه هاروارد، با جوشیدن آب تغییراتی در ترکیب آن به وجود می‌آید و ترکیبات فرار و گازها در آن رها می‌شوند. وقتی آب معمولی بیش‌ازحد جوشانده شود یا مجدد بجوشد ترکیبات آن، حالتی نامناسب پیدا می‌کند.

 

مواد خطرناک در آب تراکم پیدا می‌کند، درنتیجه احتمال آشامیدن برخی مواد شیمیایی و مواد خطرناکی مانند نیتریت، آرسنیک و فلوراید افزایش پیدا می‌کند. میزان زیاد مواد معدنی انباشته شده، می‌تواند مضر باشد. به‌ عنوان‌ مثال، نمک کلسیم می تواند به سنگ کلیه و سنگ صفرا منجر شود.

 

 

اثرات مخرب آب جوشیده مکرر

 

نیترات‌ها که در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرند، بسیار سمی می‌شوند. دمای بالا نیتریت را، به نیتروسامین تبدیل می‌کند که سرطان‌ زا است. نیتریت را به بیماری‌هایی چون لوسمی، لنفوم غیر هوچکین، سرطان تخمدان، کولون، معده ، پانکراس و تیروئید ارتباط می دهند.

 

به‌علاوه، در طول زمان، تراکم آرسنیک می‌تواند به مسمومیت آرسنیک ومشکلات متعددی ازجمله سرطان، بیماری قلبی عروقی، ،نازایی و اختلالات رشد منجر شود.

 

قرار گرفتن بیش‌ازحد در معرض فلوراید، می‌تواند اثرات مخرب بر رشد شناختی و عصبی، به‌ویژه در کودکان،ایجاد کند، بنابراین احتیاط به خرج دهید، اگر لازم به جوشاندن آب است از باقی مانده آن برای آبیاری ومصارف دیگر استفاده کنید وهر بار به میزان مورد نیاز آب بجوشانید .

  • Like 4
لینک به دیدگاه
هرروز صبح که از خواب بیدار می‌شوید، کتری برقی را روشن می‌کنید و درحالی‌که آب درون آن به جوش می‌آید، کارهای دیگرتان را انجام می دهید، تا این که متوجه می‌شوید کتری برقی به‌طور خودکار خاموش شده است. دکمه را می زنید تا مجدد جوش بیاید، اما هرگز تصور نمی‌کنید که این کار به‌سلامتی شما ضرر می‌رساند، اما چرا؟

 

آفتاب : به نقل از سایت "هلث نیوز" و به گفته محققان دانشگاه هاروارد، با جوشیدن آب تغییراتی در ترکیب آن به وجود می‌آید و ترکیبات فرار و گازها در آن رها می‌شوند. وقتی آب معمولی بیش‌ازحد جوشانده شود یا مجدد بجوشد ترکیبات آن، حالتی نامناسب پیدا می‌کند.

 

مواد خطرناک در آب تراکم پیدا می‌کند، درنتیجه احتمال آشامیدن برخی مواد شیمیایی و مواد خطرناکی مانند نیتریت، آرسنیک و فلوراید افزایش پیدا می‌کند. میزان زیاد مواد معدنی انباشته شده، می‌تواند مضر باشد. به‌ عنوان‌ مثال، نمک کلسیم می تواند به سنگ کلیه و سنگ صفرا منجر شود.

 

 

اثرات مخرب آب جوشیده مکرر

 

نیترات‌ها که در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرند، بسیار سمی می‌شوند. دمای بالا نیتریت را، به نیتروسامین تبدیل می‌کند که سرطان‌ زا است. نیتریت را به بیماری‌هایی چون لوسمی، لنفوم غیر هوچکین، سرطان تخمدان، کولون، معده ، پانکراس و تیروئید ارتباط می دهند.

به‌علاوه، در طول زمان، تراکم آرسنیک می‌تواند به مسمومیت آرسنیک ومشکلات متعددی ازجمله سرطان، بیماری قلبی عروقی، ،نازایی و اختلالات رشد منجر شود.

قرار گرفتن بیش‌ازحد در معرض فلوراید، می‌تواند اثرات مخرب بر رشد شناختی و عصبی، به‌ویژه در کودکان،ایجاد کند، بنابراین احتیاط به خرج دهید، اگر لازم به جوشاندن آب است از باقی مانده آن برای آبیاری ومصارف دیگر استفاده کنید وهر بار به میزان مورد نیاز آب بجوشانید .

:hanghead::icon_pf (34)::icon_pf (34):

این روان منه :hapydancsmil:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
:hanghead::icon_pf (34)::icon_pf (34):

این روان منه :hapydancsmil:

 

یعنی اشتباهه؟

 

چون توی این چند وقته زیاد تاکید می کنن که آب رو چند بار نجوشونید.:ws38:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی اشتباهه؟

 

چون توی این چند وقته زیاد تاکید می کنن که آب رو چند بار نجوشونید.:ws38:

 

اینکه آب رو زیاد نجوشونیم یک قصه داره این دلابلش یک قصه

فقط کافیه کمی به موضوع عمیق فکر کنیم که مجبور به نوشتن شاه نامه نشم:ws28:

نیتریتو نیتراتو بشناسیم بعد اینارو بذاریم کنارش!

1: دمای بسیار بالا:ws28: یعنی چقدر ؟

2: اصلا ما داریم در مورد پارت در میلیون صحبت میکنیم نه یک لیتر نیترات یا نیتریت و اینکه باز دمای بسیار بالا رو بذاریم وسط و عمیق بهش فکر کنیم

3:آب یک استانداردی برای شرب داره نمیره تو کت آدم ...........................آرسنیک از کجا اومد ؟ اگر هست تو آب یاید مشخص بشه مقدارش چقدره بعد اینکه خودش خطر داره حالا چه با جوشوندن چه بدون...........

4: قرار گرفتن بیش از حد در معرض فلوراید ؟ یعنی زمان جوش به شکل کیمیاگری و یهویی فلوراید ساخته میشه و این خطرناکه؟ خب یک کتری آب یک دوز مشخصی فلوراید داره با جوشوندن چند باره فلوراید یهو ساخته میشه ؟ از روی هوا میاد؟ اگر منظورش اینه که ترکیبات دیگه تحت تاثیر تراکم و........... میشه فلوراید اونم با دوز بالا که جوک گفته نمیشه که

بازم تکرار میکنم عمیق به اون حرارت زیاد فکر کن بعد یک آمار از نیتریتو نیترات بگیر ......... جالا به اون تراکما کاری ندارم (روش کامنت دارما) ....

چی بگم ............

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...