Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ پژوهشگران دانشگاه آلتوی فنلاند و دانشگاه آکسفورد انگلیس به تازگی تحقیق جالبی انجام دادهاند. آنها میخواستند بدانند که مردم از چه سنی، شروع به کاهش حلقه دوستان خود میکنند. برای این کار اطلاعات تماسهای تلفنی ۳٫۲ میلیون شهروند اروپایی را البته بدون دسترسی به جزئیات تماس و نام کاربران، بررسی کردند تا ببینند در چه بازه زمانی بیشترین تماس تلفنی را با مخاطبان مختلف داریم. نتیجه این بررسی نشان داد که به صورت کلی ۲۵ سالگی، اوج فعالیت ارتباطی ماست و ما در این سن بیشترین افراد را در حلقه دوستان خود داریم. اما از ۲۵ سالگی ما شروع به کاهش تماسهای خود میکنیم، شاید به خاطر اینکه روی فرزندان و شریکهای زندگی خودمان تمرکز میکنیم. این روند کاهش دوستان تا میانسالگی یعنی سنی حدود ۴۵ تا ۵۵ سال، ادامه پیدا میکند و در این سن به یک حالت تعادل میرسیم، اما بعد از مدتی، دوباره تعداد دوستان ما کاهش پیدا میکند. یافته جانبی دیگر این بود که مردان جوان، به صورت کلی، تعداد دوستانشان از خانمها بیشتر است. به عبارت دیگر خانمها عادت دارند که حلقه کوچکتر و منتخبتری از دوستان همجنس داشته باشند. باید به محدودیتهای این تحقیق توجه داشته باشید: این تحقیق روی اروپاییهای انجام شده و چون دیتای خام آن اطلاعات تماسهای تلفنی بوده، در مورد سایر ارتباطات و عادات اجتماعی مردم نیست. منبع: 1پزشک 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ چرا؟؟ یعنی فقط خانواده تاثیر داره یا معیارهای فرق میکنه و یا نیازها؟؟؟ یا کیفیت جایگزین کمیت میشه؟؟ و ...... 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ واقعا چرا اینجوری میشه؟برای من جای سواله 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ واقعا چرا اینجوری میشه؟برای من جای سواله بنظر من هم کمیت میاد پایین، دوستی های گلچین شده، عمیقتر و با کیفیت تری رو بعد این سن داره آدم. که خوب عوامل مختلفی درش دخیله، هم دغدغه ها و گرفتاری های شخصی هم اینکه دیگه مثل دوران مثلا دانشجویی نیس که آدم بخواد دور و برش شلوغ باشه. یه مقدار به تغییر نگاه شخص هم بر میگرده بنظرم... معتقدم همین حلقه ی محدود دوستانی که بعد 25 سالگی برا ادم میمونه خیلی عمیق، ارزشمند و پایداره 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ چرا نداره، چون انقدر گرفتار میشیم که خودمون هم یادمون میره چه برسه به دوستان..! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده