Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ بعد از گذشت ۴۲ سال از ورود يك گلوله به داخل سر يك زن، پزشكان چيني موفق شدند آن را با موفقيت كامل از داخل سر اين زن بيرون بياورند! به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از فرانس پرس ، رسانههاي چيني اعلام كردند كه پزشكان در جنوبغرب چين موفق شدند يك گلوله را كه به مدت چند دهه در داخل سر يك زن قرار داشت را با موفقيت از سر وي خارج كنند. اين در حاليست كه اين زن «هي ونينگ» ۶۵ ساله است، در مصاحبهاي با رسانههاي دولتي چين افزود: من طي اين ۴۲ سال هيچ احساس دردي نداشتم و تنها زماني كه يك روز براي غذا خوردن دچار مشكل شدم و سردرد به سراغم آمد، به پزشك مراجعه كرده و آنها با عكسبرداري از سرم متوجه وجود يك شي خارجي درون غشاي بيروني مغزم شدند. پزشكان در بيمارستان «چونگ گينگ» در جنوبغرب اين كشور پس از جراحي سر اين زن موفق شدند يك گلوله ۲/۵ سانتيمتري را از داخل سر وي بيرون آورند. لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ اين زن ۶۵ ساله در ادامه خاطر نشان كرد: احتمال ميدهم حين درگيريهاي مسلحانهاي كه در انقلاب فرهنگي بين سالهاي ۱۹۶۶ ميلادي تا ۱۹۷۶ ميلادي در كشور روي داد، اين گلوله از اسلحه يك شورشي يا مامور پليس شليك شده و وارد سر من شده باشد. وي ادامه داد: در همان سال من به پزشك مراجعه كردم، اما آنها تنها گفتند كه تنها يك زخمي بر روي سرم است و از عكسبرداري امتناع كردند. با اين حال، هم اكنون بسيار خوشحالم كه طي اين چهار دهه زنده ماندهام و از شر اين گلوله كوچك داخل مغزم خلاص شدم. لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ پیش از این نیز یک مادر بزرگ چینی که در طول جنگ جهانی دوم یک گلوله نظامیان ژاپنی در مغز او فرو رفته بود تحت عمل جراحی قرار گرفته بود . این مادر بزرگ ۷۷ ساله از ۱۳ سالگی این گلوله و متعاقبا درد همراه آن را در سرش محفوظ نگه داشت. تا اینکه بالاخره پس از جراحی موفقیت آمیز از شر این گلوله و سردرد ناشی از آن رهایی پیدا کرد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده