شقایق31 40377 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 به به اش خور مملکت روزبه جان تولدت مبارک انشالله جشن تولد 129سالگیت رو اینجا بگیریم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: فرانه قربون دهنت خواهر ک تولد گرفتی روزبه برات ارزو میکنم گربه درونت همیشه چنگالهای تیزی داشته باشه
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 تولد مبارک ای سرباز آش خور سلام ممنون شیخ.زنده باشی تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی (گل) به به افشین گل.چطوری پسر گل؟خوبی؟ممنون گلم به به اش خور مملکت روزبه جان تولدت مبارک انشالله جشن تولد 129سالگیت رو اینجا بگیریم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: فرانه قربون دهنت خواهر ک تولد گرفتی روزبه برات ارزو میکنم گربه درونت همیشه چنگالهای تیزی داشته باشه :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:ممنونم بهناز خانوم عزیز و گل و دوست داشتنی خیلی خوشحال شدم واقعا فقط کاش یکی اینجا بود عکس میگرفت
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 تولد بابامهههههه:hapydancsmil: برید کنار دخترش اومد دیشب داشتم خونه رو تزئین میکردم نبودم.... حالا بفرماییییید دیگه آتیش بازی هم برای ترکوندن داریم کلا بترکونه.... کیک تولد ک نباشه مگه میشهههههه
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 مرسی از پرناز جونی ک زحمت شام دیشب رو کشید اینم برای امروز.... از بودجه دارالمجانین بر داشتم
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 بریزید وسط ببینمممم فرانه بیا اون رقص مخصوص رو برو:ws28: دخترررررررررررررررررررررررررررررررررررم مرسی عزیز دلم بابایی قربونت بشه. ممنونم مهناز جان موفق سلامت باشی و لبت همیشه خندون:icon_gol:
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 سلام ممنون شیخ.زنده باشی به به افشین گل.چطوری پسر گل؟خوبی؟ممنون گلم :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:ممنونم بهناز خانوم عزیز و گل و دوست داشتنی خیلی خوشحال شدم واقعا فقط کاش یکی اینجا بود عکس میگرفت از چی عکس میگرفت از قربون دهن فران؟
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 تاپیک عروسیت کو؟؟؟؟؟؟ اردیبهشت تموم شد.به گفته خودت اردیبهشت عروسیت بود! تولدت مبارک کچل خردادی روزگارت خوش. دلت آرام. امیدوارم راه راست خدا واست کج کنه ک تو دیگه به خودت زحمت ندی بری به راه راست منتظر تاپیک عروسیتم.
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 تاپیک عروسیت کو؟؟؟؟؟؟اردیبهشت تموم شد.به گفته خودت اردیبهشت عروسیت بود! تولدت مبارک کچل خردادی روزگارت خوش. دلت آرام. امیدوارم راه راست خدا واست کج کنه ک تو دیگه به خودت زحمت ندی بری به راه راست منتظر تاپیک عروسیتم. سلام ابجیه گلم خوبی؟ممنونم از ارزوی مبهمت خدا پدر زن ارتش نصیب هیشکی نکنه 30 اردیبهشت قرار مراسم بود بهمش زد گفت بعد خدمت.منم لج کردم رفتم اصفهان
saghar... 6666 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 تولدتون مبارک آقا روزبه امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشین و به آرزوهاتون برسین:))) ببخشید دست خالی اومدیم با گوشی نمیشه هدیه آورد:)))
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 سلام ابجیه گلم خوبی؟ممنونم از ارزوی مبهمتخدا پدر زن ارتش نصیب هیشکی نکنه 30 اردیبهشت قرار مراسم بود بهمش زد گفت بعد خدمت.منم لج کردم رفتم اصفهان چطوری داش خوبه؟ ایشالا پدر شوهرم پس ارتشی نباشه ....صلوات بفرس آمینم بگوووو چ حالی میده اسپم.عقده ایی شدم ی مدته اسپم نکردم. اصفهان از دست تو نابود نشه صلوااااات
Valentina 13664 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2016 به به اش خور مملکت روزبه جان تولدت مبارک انشالله جشن تولد 129سالگیت رو اینجا بگیریم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: فرانه قربون دهنت خواهر ک تولد گرفتی روزبه برات ارزو میکنم گربه درونت همیشه چنگالهای تیزی داشته باشه زهرمارررر :|
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 سلام تبریک میگم روزبه خان شاد باشی همیشه، با بهترین آرزوها
Valentina 13664 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2016 قبلا تاپيكش زده شده http://www.noandishaan.com/forums/thread154486.html
ارسال های توصیه شده