Ganz 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به انفجار جمعیتی نزدیک میشیم در جامعه ای منفعل تر از همیشه زندگی میکنیم هیچکس نه علاقه ای به ریسک داره و نه توانایی انجامش رو هرچند توانایی با تلاش به دست میاد و اکثر مواقع مادرزادی نیست در همه عرصه های جامعه رکود رو شاهد هستیم از بازار های سنگین مثل مسکن تا بازارهای سبک مثل لوازم مصرفی همه مردم منتظرن تا بقیه خودشون رو فنا کنن تا زندگی ما تکون بخوره این شرایط به نظر من نیاز به یک تغییر کلی داره تا از نو بشه درستش کرد یا هرکسی به سهم خودش مشتی خاک در این گودال بریزه، تا به کی انتظار و منتظر؟ پ.ن: دچار این درد شدیم: سریال بیگ بنگ تئوری لئونارد: یه مشکل بزرگ برام پیش اومده شلدون: به من مربوط میشه؟ لئونارد: نه شلدون: پس به تنهایی زجر بکش 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ از پر کردن گودال گفتید که این نسخه برای یه جامعه سالم هستش ولی تو جامعه ما متاسفانه خودمون چاله هارو تبدیل به گودال میکنیم و همیشه تو زندگی منتظریم یکی بیاد و دست مارو بگیره و بگه این راه درست چرا نباید بفهمیم الان باید راه درست رو بریم خودمون باید پیدا کنیم راهمونو 3 لینک به دیدگاه
Ganz 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ از پر کردن گودال گفتید که این نسخه برای یه جامعه سالم هستشولی تو جامعه ما متاسفانه خودمون چاله هارو تبدیل به گودال میکنیم و همیشه تو زندگی منتظریم یکی بیاد و دست مارو بگیره و بگه این راه درست چرا نباید بفهمیم الان باید راه درست رو بریم خودمون باید پیدا کنیم راهمونو مثالی از چاه و گودال به خاطرم اومد عرض کنم وسط شهری یه چاهی بوده،هی ملت میافتادن توش،زخم و زیلی میشدن. میان تو شهرداری یک جلسه برگذار میکنن که واسه این مشکل یک راه حلی پیدا کنن. یکی از مهندسا پا میشه میگه: یافتم! ما یک آمبولانس میگذاریم بغل این چاه،هرکی افتاد توش رو سریع ببره بیمارستان. ملت همه هورا میکشن..آفرین! ایول! دمت گرم!! یک مهندس دیگه ا میشه میگه: الحق که همتون نفهمید! آخه اینم شد راه حل؟! ملت میگن، خوب تو میگی چیکار کنیم؟ یارو میگه: بابا تا اون آمبولانس طرف رو برسونه بیمارستان، که بدبخت جون داده. ما باید یک بیمارستان کنار این چاه بسازیم، که همه بهش سریع دسترسی داشته باشن! ملت دیگه خیلی حال میکنن، کف میزنن سوت میکشن، که ایول بابا تا چه مخی داری! یهو یه مهندس دیگه پا میشه میگه: الحق هرچی بهمون میگن حقمونه! آخه این شد راه حل؟! این همه خرج کنیم یک بیمارستان بسازیم کنار چاه که چی بشه؟ مردم تعجب می:نن،میگن: خوب تو میگی چیکار کنیم؟ یارو میگه: بابا این که واضحه، ما این چاهو پر میکنیم، میریم نزدیک یک بیمارستان یک چاه می زنیم!!! اینه شیوه مدیریت حتی در جزء جزء مسائل ما حتی مدیریت یک خانواده بهتره "من نوعی" حداقل برای خودم تلاش مثبتی بکنم و به جای خلاص کردن در سرازیری عاقلانه رانندگی کنم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ یه جمله بگم که البته سرمشق کاریم هستش بهترین رشد در زمان رکود اقتصادی حاصل میشه شرکت هایی که در زمان رکود پله های هرچند کوچک به جلو برمیدارند در هنگام بعد رکود رشد بسیار زیادی خواهند داشت (ریسک پذیری)چون واقعا برای قدم هر چند کوچک نیاز به تفکر و تامل فراوانی هستش و این تامل و تفکر و پیشبینی پایه های رو به جلو کردن را بسیار بسیار قوی میکنه 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ یه جمله بگم که البته سرمشق کاریم هستش بهترین رشد در زمان رکود اقتصادی حاصل میشه شرکت هایی که در زمان رکود پله های هرچند کوچک به جلو برمیدارند در هنگام بعد رکود رشد بسیار زیادی خواهند داشت (ریسک پذیری)چون واقعا برای قدم هر چند کوچک نیاز به تفکر و تامل فراوانی هستش و این تامل و تفکر و پیشبینی پایه های رو به جلو کردن را بسیار بسیار قوی میکنه بهترین رشد در زمان رکود اقتصادی حاصل میشه؟ اینکه دیگه اسمش رکود اقتصادی نیست برادر. اینکه یک نفر در زمان رکود اقتصادی با رانت و رشوه و ال و بل و زهرمار پیشرفت میکنه، بدبختی صاحبان سرمایه های کوچک و تولیدی هایی که به خاطر رکود ورشکست میشن و بیکاری هزاران نفر رو جبران نمیکنه. 3 لینک به دیدگاه
Ganz 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ یه جمله بگم که البته سرمشق کاریم هستش بهترین رشد در زمان رکود اقتصادی حاصل میشه شرکت هایی که در زمان رکود پله های هرچند کوچک به جلو برمیدارند در هنگام بعد رکود رشد بسیار زیادی خواهند داشت (ریسک پذیری)چون واقعا برای قدم هر چند کوچک نیاز به تفکر و تامل فراوانی هستش و این تامل و تفکر و پیشبینی پایه های رو به جلو کردن را بسیار بسیار قوی میکنه آیا ریسک کردن نمیتونه اثر منفی بر رشد بزاره؟ کم نبودن افرادی که سرمایه خودشون رو معطوف به کاری کردن و ورشکست شدن یک شبه رکود خالی مشکل خاصی نیست و تورم خالی هم مشکل خاصی نیست ما مدتها رکود تورم داشتیم و الان تورم رکود 3 لینک به دیدگاه
Ganz 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ بهترین رشد در زمان رکود اقتصادی حاصل میشه؟ اینکه دیگه اسمش رکود اقتصادی نیست برادر. اینکه یک نفر در زمان رکود اقتصادی با رانت و رشوه و ال و بل و زهرمار پیشرفت میکنه، بدبختی صاحبان سرمایه های کوچک و تولیدی هایی که به خاطر رکود ورشکست میشن و بیکاری هزاران نفر رو جبران نمیکنه. عزیزی رو میشناسم که حالا با هر نحوی 400 میلیون تومن با کلی سند گرو گذاشتن برای احداث کارگاه تولیدی وام گرفت سال 82 تا الان 400 میلیون رو داده و چیزی حدود 400 میلیون باز بدهکاره بدهی به کنار سود بدهی به کنار سود روی سود بدهی به کنار از مجموع سودها هم به صورت تورمی سود میگیره ازش همین قبل عید اعلام ورشکستگی کرد و نزدیک 15 نفر کارگرش بیکار شدن نزول و ربا شرف داره به این نوع حمایت 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ بهترین رشد در زمان رکود اقتصادی حاصل میشه؟ اینکه دیگه اسمش رکود اقتصادی نیست برادر. اینکه یک نفر در زمان رکود اقتصادی با رانت و رشوه و ال و بل و زهرمار پیشرفت میکنه، بدبختی صاحبان سرمایه های کوچک و تولیدی هایی که به خاطر رکود ورشکست میشن و بیکاری هزاران نفر رو جبران نمیکنه. خطر بزرگ شمال بنگاههای بزرگ هستش که چابک نیستند و نمس تونن خودشونو رو با شرایط وفق بدند بنگاههی کوچک که شرکت من جز اوناست خودشون رو زود با شرایط وفق میدند خواستین بازش کنم موضوع رو دوست عزیزم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۵ یه جمله بگم که البته سرمشق کاریم هستش بهترین رشد در زمان رکود اقتصادی حاصل میشه شرکت هایی که در زمان رکود پله های هرچند کوچک به جلو برمیدارند در هنگام بعد رکود رشد بسیار زیادی خواهند داشت (ریسک پذیری)چون واقعا برای قدم هر چند کوچک نیاز به تفکر و تامل فراوانی هستش و این تامل و تفکر و پیشبینی پایه های رو به جلو کردن را بسیار بسیار قوی میکنه سلام درسته بنظرم کلا انسان تومشکل قراربگیره یک راهی برای خلاصی پیدامی کنه ولی اگه بزارن ! می شه ترسید اززمانی که تحریمها کامل برداشته شود چون شایدماراتبدیل کنه به مصرف کننده محض! چراگفتم اگه بزارن ببینید یک انسان توانای تاحدی داره ، برای فکرکردن هم به خیال آسوده وشرایط خوش احتیاج داره شما هرچی زندگیت لب تیغ باشه ریسکت کمترمی شه اونوقته که افکار پلید میادسراغت نکنه بدبخت بشم نکنه بی کاربشم ولش کن همینی هم که دارم ازدست می دم اونوقته که ترس میادسراغت ازاونورخود دولتهم می شونه باعث این بدبختی باشه بااینهمه کاغذبازی الکی ، گیرهای بیخودی . چرا همش مردم وشرکتها، کارخونه وووو شخصی فکرکنند دولت هم بایدفکری برای بهترشدن بکنه ولی فکری برای پرکردن جیب خودش می کنه . یک مثال میزنم بیرون ازاقتصاد: همین انجمن یا تلوزیون ببینید هرکسی میاد بعدمدتی سان سور چرا ؟ چرا دلایل بی خود به ریس جمهور تولفافه تکه انداخته، تویه جای با چندتازن بوده ، خالکوبی داره و........... خب آرش یکی میاده میگه سلام سلام بر ............ انقلاب 22 بهمن مبارک خداحافظ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده