fakur1 10131 ارسال شده در 7 مرداد، 2016 روز پدر و روز مادر رو جشن میگیریم . احیانا برای والدین گل یا هدیه هم میخریم.هر جا هم که خواستیم وجهه اجتماعی مون بالاتر بره ، طوری وانمود میکنیم که انگار جونمون به جونشون بسته است.آیا بواقع همان حرمت و احترامی رو که نشون میدیم ، در عمل هم به همان شکل بجا میاریم یا ..... تا حالا از خودمون سئوال کردیم که پدر و مادرمون چه نوع رفتاری رو احترام میدونن؟ اونا هیچ چیز رو از ما دریغ نمیکنن، ما چی ؟ اهمیت این موضوع برامون تا کجاست؟ اون نوع حرمت و احترامی را که اونا در قلب شون و حتی تو آرزوهاشون دارن ، در حقشون بجا میآریم؟یا اینکه به همین احترامات کلیشه ای خودمونو قانع کرده ایم؟ 2
fakur1 10131 سازنده ارسال شده در 10 مرداد، 2016 انسان اگه دچار خودفراموشی بشه ، طبیعی است که به غیرخود هم فکر نمیکنه.آدم خودشو گم بکنه ، دیگه پدر مادر براش بی معنی میشه . شایدم به خودش حق بده که اونا رو طلبکار خودشم بدونه، نکته دیدنی ش اینه که این نوع فرزندا فردا که خودشون پدر مادر شدن ، همین بلا توسط بچه هاشون به سرشون میاد. اگر یه تاپیک میزدم که توش از والدین گله کنن و انتظاراتشونو بگن الان این تاپیک حداقل 5 صفحه پیشروی کرده بود، 1
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 10 مرداد، 2016 کمتر خونه ای یا خانواده ای پیدا میشه که احترام به بزرگترها مخصوصا پدرو مادر وجود نداشته باشه اما با بالا رفتن سن والدین انتظارها یه مدل دیگه میشه به طور مثال میگم مشغول کاری سرت خیلی شلوغه یکساعت دیرتر به مادرت زنگ میزنی مادر ناراحت میشه شاید هیچ وقت به زبون نیاره که دلخور شده اما رنجیده اینو نمیشه اسمشو بی احترامی گذاشت مشغله کاری حساب میشه اما من خودم به عنوان یه مادر اینو میگم هیچ منتی رو بچه نیستش که من بزرگت کردم زحمتتو کشیدم اقا وظیفم بوده چون اون بچه به میل خودش وارد این دنیا نشده 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری