pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آغا یه سوال تا الان کیا اعلام امادگی کردن یه لیستی تهیهه کنید خووو و از مترو ازادی تا نمایشگاه چقد راهه چند دقیقه 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آغا یه سوال تا الان کیا اعلام امادگی کردن یه لیستی تهیهه کنید خووو و از مترو ازادی تا نمایشگاه چقد راهه چند دقیقه دو ساعت ! 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ زنده باشم، منم میام. سجاد خان اگه میای منم بیام! 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سجاد خان اگه میای منم بیام! مرد ک حرفش از ظلمت نه توی مرگ اندود بیرون نمیاد هستم. اگر زنده باشم. سرویس داره از یونی میام. خوشحل میشم ببینمت 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مرد ک حرفش از ظلمت نه توی مرگ اندود بیرون نمیاد هستم. اگر زنده باشم. سرویس داره از یونی میام. خوشحل میشم ببینمت اون قسمتو نفهمیدم راستش :) 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مگه هنوز نرفتید دارن منو دق میدن... والا بوخدا. برید بیاد دیگه... 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دارن منو دق میدن...والا بوخدا. برید بیاد دیگه... این چه حرفیه ! خدا نکنه ! خیلی علاقه مندی یه هفته دعوتمون کن شهرتون ما رو ببر بگردوم جاذبه های توریستی رو بهمون نشون بده و .. اینطوری هم فاله هم تماشا 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این چه حرفیه ! خدا نکنه ! خیلی علاقه مندی یه هفته دعوتمون کن شهرتون ما رو ببر بگردوم جاذبه های توریستی رو بهمون نشون بده و .. اینطوری هم فاله هم تماشا ما جاذبه ماذبه نداریم باووووووو اصن میام این تاپیک دلم میگیره... هر روزم یکی از بچه ها اس میدن نمیای؟یاد من میندازن غصه بخورم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دو ساعت ! واقعا از مترو ازادی دو ساعت راهه تا اونجا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): از مترو عبدل آباد چی کسی خبر داره:w58: 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ واقعا از مترو ازادی دو ساعت راهه تا اونجا:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): از مترو عبدل آباد چی کسی خبر داره:w58: هر چی مترو وسط شهره داری نام میبری اتوبان قمِ خودت حساب کن دیگه :| 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ هر چی مترو وسط شهره داری نام میبری اتوبان قمِ خودت حساب کن دیگه :| خب تهران نیستم بلد نیستم چی به چیه خووووووووووووووووووووووووووو واقعا دو ساعت راهه از ازادی تا اونجا این طور باشه من باید 9 ازادی باشم که بتونم 11 برسم نمایشگاه 4 بزنم بیرون که 6 برسم ازادی اینجا تا تهران یه ساعت و بیست دقیقه بعد ازادی تا نمایشگاه دو ساعت:w58::w58: 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب تهران نیستم بلد نیستم چی به چیه خووووووووووووووووووووووووووو واقعا دو ساعت راهه از ازادی تا اونجا این طور باشه من باید 9 ازادی باشم که بتونم 11 برسم نمایشگاه 4 بزنم بیرون که 6 برسم ازادی اینجا تا تهران یه ساعت و بیست دقیقه بعد ازادی تا نمایشگاه دو ساعت:w58::w58: :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ما جاذبه ماذبه نداریم باووووووواصن میام این تاپیک دلم میگیره... هر روزم یکی از بچه ها اس میدن نمیای؟یاد من میندازن غصه بخورم خوب بگو نیاید این چه طرز مهمون نوازیه ! 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب تهران نیستم بلد نیستم چی به چیه خووووووووووووووووووووووووووو واقعا دو ساعت راهه از ازادی تا اونجا این طور باشه من باید 9 ازادی باشم که بتونم 11 برسم نمایشگاه 4 بزنم بیرون که 6 برسم ازادی اینجا تا تهران یه ساعت و بیست دقیقه بعد ازادی تا نمایشگاه دو ساعت:w58::w58: تهران نیا دل شه که عوارضی فکر کنم پیاده شی بهتر باشه برات روبروی حرم امام شهر آفتابه دیگه از سمت اتوبان 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خوب بگو نیاید این چه طرز مهمون نوازیه ! بیاید.... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تهران نیا دل شه که عوارضی فکر کنم پیاده شی بهتر باشه برات روبروی حرم امام شهر آفتابه دیگه از سمت اتوبان خب ماشینی نیست که بره حرم یا میان عبدل اباد و پاسگاه نعمت اباد یا میرن ازادی:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب ماشینی نیست که بره حرم یا میان عبدل اباد و پاسگاه نعمت اباد یا میرن ازادی:icon_pf (34): مگه از اتوبان قم نمیای؟ تو اتوبان بپر پایین پل هوایی داره بیا اینور میای تو نمایشگاه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده