Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ شما هم شیرینی یادت نره :hapydancsmil: نه والا ... نامزدی کی ؟؟؟ کی رفته قاطی مرغا؟؟ نگا توروخدا میاد سپاس میزنه فرار میکنه ادمین بزرگ در حال قاطی شدن با مرغ ها هستن این خبر هنوز صحت نداره ولی الانم هیچکدوم از برادران عارف جوابگو نیستن 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام نلیکم ما اومدیم نیومدنمونو اعلام کنیم... یه وقت منتظر من نباشید همه نوشتن میایم ... خواستم خاص باشم میدونین والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته 8 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نگا توروخدا میاد سپاس میزنه فرار میکنهادمین بزرگ در حال قاطی شدن با مرغ ها هستن این خبر هنوز صحت نداره ولی الانم هیچکدوم از برادران عارف جوابگو نیستن صحتش مهم نیست .. شایعات بعضی وقتا درست از کار در میان داااااااااااااش مهدی مبارکههههههههههههههه کی بیاییم عروسی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نگا توروخدا میاد سپاس میزنه فرار میکنهادمین بزرگ در حال قاطی شدن با مرغ ها هستن این خبر هنوز صحت نداره ولی الانم هیچکدوم از برادران عارف جوابگو نیستن خب جواب چیو میخوام بدم؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب جواب چیو میخوام بدم؟ زن گرفتید؟ زن گرفتن اخوی؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ هرکار میکنم اسپم نکنم تو تاپیکا نمیشه والا... ارشدیون خواستید اسپمارو پاک کنید 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اینو درست کنید ببرید نمایشگاه بزنید به بدن 4 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ [emoji15] [emoji15] ماشالا چه همه اکتیون. آقا جذابیتو ببرید بالا من از همدان نیکوبم میام ارزش داشته باشه[emoji16] [emoji16] Sent from my SM-E700H using Tapatalk همشهریییییییییییییی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام نلیکم ما اومدیم نیومدنمونو اعلام کنیم... یه وقت منتظر من نباشید همه نوشتن میایم ... خواستم خاص باشم میدونین والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته حالا که تو نمی ری به هر نحوی شده خودم رو می رسونم 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ امکاناتتون واسه شهرستانیا کمه این چه وضعشه، نه بلیت هواپیمایی، نه هتلی، نه هیچی ... :banel_smiley_4: از ادمین بخواه من نمیامصرفا جهت زجر داش ممد اما میام یا شیخ خزعل این بیاد من نمی ام:icon_pf (34): من هفته اول اونجام دروغ میگه خدایا منو بکش از دست این محمد:4564:محمد تو رو به جون هرکس دوست داری تاریخ رو عوض کن! به خدا یه قرار مهم دارم 23 و 24 محمد خواهش الان چند ساله میخوام نمایشگاه بیام اما هیچ وقت نشده تغییر هم بدن زمان رو تو که صد در صد می پیچونی خوش بگذره چون دوستام قرار بیان باید اواخر این هفته باهاشون برم بعدشم که باهاشون برمیگردم الکی مثلا میخواستم بیام شرایط نذاشت اینو من که کسیو نمیشناسم .کسی هم منو نمیشناسه کاری هم ندارم که بخاطرش بیام به اون هایی که میرن خوش بگذره من فقط می دونم خطرناک هستی شیرینی برا چی؟ :| بگم ؟ بگم؟ نه بگم؟ 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یا شیخ خزعل این بیاد من نمی ام:icon_pf (34): کی حالا خواست تو بیای با مزه؟؟؟؟ توام بیای من نمیام 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بگم ؟ بگم؟ نه بگم؟ چیُ ؟ :| 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به به به سلامتی عمری موندو به نمایشگاه 95 هم رسیدیم برای خرید کتاب ادمین جان یه سوال: گفتگوی دوستانه جمعی و دورهمی و فعالیت های مفید جمعی منظورت از فعالیت های مفید جمعی همون پریدن رو سرکله هم و آب با بطری ریختنه روهمه نه؟ محل نمایشگاه به نظر شبیه جای همیشگی میاد یا من چشام دو دو میزنه ناهار بهمون چی میخوای بدی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ راستی چجوری باید بیاییم اونجا؟؟ یه چنتا مسیر بگید لدفن 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ راستی چجوری باید بیاییم اونجا؟؟یه چنتا مسیر بگید لدفن چگونه به نمایشگاه کتاب بیاییم؟ آدرس: اتوبان شهید کاظمی، نرسیده به عوارضی تهران- قم، سمت راست، شهر آفتاب خودروی شخصی: برای رسیدن به نمایشگاه کتاب / شهر آفتاب باید وارد آزادراه خلیجفارس بشوید. اتوبانهای امام علی، چمران و آیتالله سعیدی درنهایت به آزادراه خلیجفارس میرسند. شهر آفتاب درست در ضلع روبهروی حرم مطهر قرارگرفته است. مترو: برای رسیدن به شهر آفتاب باید وارد خط یک (خط قرمزرنگ) بشوید. اینجا همان خط مترویی است که ایستگاه کهریزک را به ایستگاه تجریش وصل میکند. ایستگاه شهر آفتاب هم یکی از ایستگاههای جدید متروی تهران است که همزمان با راه افتادن نمایشگاه کتاب مسافرگیری میکند. قطارهای مترو از اولین روز نمایشگاه کتاب یعنی ۱۵ اردیبهشتماه،از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح کارش را آغاز میکند. فاصلهی زمانی حرکت هر قطار هم فعلاً ۱۵ دقیقه است. آخرین قطار شهر آفتاب را ساعت ۸ و ۳۰ دقیقهی شب ترک میکند. اتوبوس: اگر میخواهید با اتوبوس به نمایشگاه کتاب و شهر آفتاب بروید، باید از میدان تجریش، میدان صنعت، میدان نوبنیاد، پایانه بیهقی، میدان رسالت، پایانه تهرانپارس، میدان آزادی، میدان راهآهن، ترمینال جنوب، پایانه خاوران، پایانه نعمتآباد و پایانه شاهد اتوبوسهای شهر آفتاب / نمایشگاه کتاب را سوار شوید. تاکسی: برای رسیدن به نمایشگاه کتاب / شهر آفتاب میتوانید از تاکسیها یا ونهایی که در میدان تجریش، میدان نوبنیاد، میدان صنعت، پایانه بیهقی، میدان رسالت، پایانه تهرانپارس، ترمینال آزادی، ترمینال جنوب، میدان راهآهن، پایانه خاوران، پایانه نعمتآباد و پایانه شاهد به نمایشگاه کتاب / شهر آفتاب میروند، استفاده کنید. زمان برگزاری: چهارشنبه ۱۵اُم تا شنبه ۲۵اُم اردیبهشتماه ۱۳۹۵ ساعت بازدید: ۱۰ صبح تا ۲۰ 10 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چگونه به نمایشگاه کتاب بیاییم؟ آدرس: اتوبان شهید کاظمی، نرسیده به عوارضی تهران- قم، سمت راست، شهر آفتاب خودروی شخصی: برای رسیدن به نمایشگاه کتاب / شهر آفتاب باید وارد آزادراه خلیجفارس بشوید. اتوبانهای امام علی، چمران و آیتالله سعیدی درنهایت به آزادراه خلیجفارس میرسند. شهر آفتاب درست در ضلع روبهروی حرم مطهر قرارگرفته است. مترو: برای رسیدن به شهر آفتاب باید وارد خط یک (خط قرمزرنگ) بشوید. اینجا همان خط مترویی است که ایستگاه کهریزک را به ایستگاه تجریش وصل میکند. ایستگاه شهر آفتاب هم یکی از ایستگاههای جدید متروی تهران است که همزمان با راه افتادن نمایشگاه کتاب مسافرگیری میکند. قطارهای مترو از اولین روز نمایشگاه کتاب یعنی ۱۵ اردیبهشتماه،از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح کارش را آغاز میکند. فاصلهی زمانی حرکت هر قطار هم فعلاً ۱۵ دقیقه است. آخرین قطار شهر آفتاب را ساعت ۸ و ۳۰ دقیقهی شب ترک میکند. اتوبوس: اگر میخواهید با اتوبوس به نمایشگاه کتاب و شهر آفتاب بروید، باید از میدان تجریش، میدان صنعت، میدان نوبنیاد، پایانه بیهقی، میدان رسالت، پایانه تهرانپارس، میدان آزادی، میدان راهآهن، ترمینال جنوب، پایانه خاوران، پایانه نعمتآباد و پایانه شاهد اتوبوسهای شهر آفتاب / نمایشگاه کتاب را سوار شوید. تاکسی: برای رسیدن به نمایشگاه کتاب / شهر آفتاب میتوانید از تاکسیها یا ونهایی که در میدان تجریش، میدان نوبنیاد، میدان صنعت، پایانه بیهقی، میدان رسالت، پایانه تهرانپارس، ترمینال آزادی، ترمینال جنوب، میدان راهآهن، پایانه خاوران، پایانه نعمتآباد و پایانه شاهد به نمایشگاه کتاب / شهر آفتاب میروند، استفاده کنید. زمان برگزاری: چهارشنبه ۱۵اُم تا شنبه ۲۵اُم اردیبهشتماه ۱۳۹۵ ساعت بازدید: ۱۰ صبح تا ۲۰ بسیار عالی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ زن گرفتید؟زن گرفتن اخوی؟ به به به سلامتی عمری موندو به نمایشگاه 95 هم رسیدیم برای خرید کتاب ادمین جان یه سوال: گفتگوی دوستانه جمعی و دورهمی و فعالیت های مفید جمعی منظورت از فعالیت های مفید جمعی همون پریدن رو سرکله هم و آب با بطری ریختنه روهمه نه؟ محل نمایشگاه به نظر شبیه جای همیشگی میاد یا من چشام دو دو میزنه ناهار بهمون چی میخوای بدی؟؟ نمایشگاه کتاب جای اینکاراس اصلاً؟ 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ناهار منو کی میاره؟ اگه ناهار ندید من نمیام اون وقت افتخار دیدن منواز دست میدیدا خود دانید 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نمایشگاه کتاب جای اینکاراس اصلاً؟ والا اینکه عایا جای اینکارا هس یا نه رو نمی دونم اونو شما باید جواب بدید بنده چیزی که به کرات از شما دیده بودمو عرض کردم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کی حالا خواست تو بیای با مزه؟؟؟؟توام بیای من نمیام دشمنان زیادی که برا خودت ساختی:) شوخی نکردم جدی گفتم :) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده