majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ واقعا یک سال گذشت ... من هر سال میگم میام ولی آخرشم نمیام ولی امسال با یاری خداوند خواهم آمد .../ 9 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نمایشگاه کتاب فقط به درد همین چیزا میخوره 8 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قرار ملاقات: ساعت 11 صبح جمع شدن بچهها و آشنایی با همدیگه و صحبت درباره انجمن و گفتگوهای دوستانه:ساعت 11- 12 آغاز بازديد از نمايشگاه: 12 تا 13 برگشت به محل مشخص و صرف ناهار دور همي :13.30 تا 14.30 گفتگوی دوستانه جمعی و دورهمی و فعالیت های مفید جمعی : 14:30 تا 16:30 خداحافظی و پايان برنامه یعنی از این برنامه ریزی ات لذت می برم مثل اینکه خبرهای خوشمزه ای در راهه .... با تاکید گفتی فقط پنج شنبه پارسال پنج شنبه داشت شَر میشد اینم پوستر نمایشگاه امسال : 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این اطلاع رسانی برای کسایی که نمیان، نیست. برای دوستانی هست که میتونن بیان. :w140: 11 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همه. اقا یک فکر بکر کردم واسه اونا که نمیتونن بیان. از طرف بزرگای سایت یک امکان فراهم بشه برا کسایی که نمیتونن بیان که اگه کتابی خواستن براشون خریداری بشه و پست بشه. حالا اینکه چه طور کتاب سفارش بدین یا هزینش پرداخت کنیم دیگه با خودتون که نطر بدید . همه نظرا که من نمیتونم بدم خودتونم یکم خلاقیت داشته باشین. 14 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همه. اقا یک فکر بکر کردم واسه اونا که نمیتونن بیان.از طرف بزرگای سایت یک امکان فراهم بشه برا کسایی که نمیتونن بیان که اگه کتابی خواستن براشون خریداری بشه و پست بشه. حالا اینکه چه طور کتاب سفارش بدین یا هزینش پرداخت کنیم دیگه با خودتون که نطر بدید . همه نظرا که من نمیتونم بدم خودتونم یکم خلاقیت داشته باشین. من موافقم ممد؟ یه کتاب با پول خودت برام بگیر بفرست بی زحمت آدرسو تو پی وی بهت میگم 10 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من موافقم ممد؟ یه کتاب با پول خودت برام بگیر بفرست بی زحمت آدرسو تو پی وی بهت میگم نخیر هرکس هزینه کتاب و پست خودش میده. 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ما که این بچه های جدیدو نمیشناسیم ممدم بیشتر از یه بار نباید ببینیش ارزش نداره یعنی خوش بگذره 13 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ وااااااااااااای چقدر خوب. کاش بتونم بیام واقعا 8 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ممنون از دعوتتون امکان حضور ندارم بخاطر راه و نداشتن مرخصی 8 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مافیا بازی میکنیم؟؟؟؟؟؟:w42: 11 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یه روز میذاشتین که منم میتونستم بیااااااااااااااااااام 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نخیر هرکس هزینه کتاب و پست خودش میده. هزینه کتاب من با ممده :icon_razz: کادو میخواد بگیره :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ هزینه کتاب من با ممده :icon_razz:کادو میخواد بگیره :hapydancsmil: نمی ریم نمایشگاه که کتاب بخریم. 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نمی ریم نمایشگاه که کتاب بخریم. پ میرین چه کنین اونجا؟! 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کیا میان؟ بگید یه بررسی کنم ببینم بیام یا نه 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کیا میان؟ بگید یه بررسی کنم ببینم بیام یا نه من من نیا نیا 8 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ پ میرین چه کنین اونجا؟! خيلي ها براي ديدن بچه ها ميان، حالا ممكنه چند تا كتابم بخرن. 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مثلا 24 چرا نزاشتی ..نصقمون 23 سرکاریم 7 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نمیام :)))))))) شیرینی دامادی و تولد نوش جونتون 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده