Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام به همه دوستان عزیز با مسابقه عکاسی تالار کشاورزی در فصل بهار با موضوع شکوفه های بهاری (سری دوم) در خدمت شما هستیم به دلیل استقبال فراوان از سری اول این مسابقه که در سال گذشته برگزار شد و حدود 19 عکس دریافتی در این مسابقه داشتیم شاهد رقابت سختی بین شرکت کننده ها بودیم نظرسنجی مسابقه عکس ((شکوفه های بهاری)) امسال هم تصمیم براین شد مجددا این مسابقه برگزار شود البته امیدوارم پرشور تر از مسابقه گذشته ... شاید وقت آن رسیــــده که دوربین هایتان را بردارید و بند کفش هایتان را محکم ببندید و دل بسپارید به طبیعت بهار ... و عکس های از شکوفه های بهاری بگیرین وبرای ما ارسال کنید شاید لازم نیست خیلی دور شوید یا لنز تله بخرید برای دوربین هایتان شاید فقط کافی است ، عدسی چشم هایتان را جور دیگری تنظیم کنید ــــُ جور دیگری ببینید َو عمق نگاه تان را بیشتر کنید ...:camera2: تعریف شکوفه به گل درختان میوهدار گفته میشوند که در فصل بهار و پیش از رشد میوهها پدید میآیند. شکوفهها بیشتر سفید یا صورتی هستند و به وسیله حشرات گرده افشانی میکنند. شرایط مسابقه : - توجه کنید هر نفر فقط یک عکس میتونه برای ما بفرسته - علاقمندان و هنرمندان قبل از ارسال آثار خودشون توجه داشته باشن که ویرایش حرفه ای عکس ممنوع هست ...اون هم به دلیل اینکه، هستند شرکت کنندگانی که با دوربین ها گوشی های همراه در مسابقه شرکت میکنن. - پس مسابقه ما در یک بخش اون هم بنام بخش عمومی برگزار میشه تعریف عکس های عمومی : این عکس ها آماتوری به حساب میان! عکاس آماتور عکاسی هست که با ذوق و علاقه عکاسی میکنه و در حد خودش از تنظیمات دوربین مثل تنظیمات دیافراگم و سرعت شاتر، تنظیمات نور، تنظیم فوکوس و ... بهره میبره. کادربندی، ترکیب رنگ و خط افق رو (بسته به عکس) رعایت میکنه. پس توی عکسهای عمومی چنین تنظیماتی بدون شک مجاز هست. - درضمن عکسهای اینترنتی و عکسهای تکراری سال گذشته مورد قبول نیست! - دوستان پس بشتابید و لینک آپلود عکساتونو به بنده (Mahdi Eng) پیام خصوصی کنید - سایز عکس: 800 * 600 - در ضمن عکس های خودتون در اینجا یعنی آپلودسنتر نواندیشان آپلود کنید و بعد لینک آپلود را ارسال کنید. تا یادم نرفته مهلت مسابقه رو هم اعلام میکنم :JC_thinking:: تاریخ مسابقه : تا آخرین ساعات چهاردهم اردیبهشت 95 .....95/2/14 به نفرات برگزیده مدال عکاس برتر و امتیازات نواندیشانی تعلق خواهد گرفت 27 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یادش بخیر پارسال مهلتش تموم شده بود و مهدی صبر کرد تا من بفرستم... .... حتما شرکت میکنم... ... مرسی مهدی. 13 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چون مدیر خیلی اصرار کرد....شرکت میکنم....شکوفه شکوفه....:hapydancsmil:....بسیار دوست میدارم 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من فک کردم تقصیر مدیره من پارسالم 12 شدم که.... نمیزارم کسی اخر شه:gnugghender:ماله خودمه 10 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یادش بخیر پارسال مهلتش تموم شده بود و مهدی صبر کرد تا من بفرستم....... حتما شرکت میکنم... ... مرسی مهدی. ما اینیم دیگه:xbex7jmjnhtbacgrr3x آفرین چون مدیر خیلی اصرار کرد....شرکت میکنم....شکوفه شکوفه....:hapydancsmil:....بسیار دوست میدارم تو حتما باید شرکت کنی من فک کردم تقصیر مدیرهمن پارسالم 12 شدم که.... نمیزارم کسی اخر شه:gnugghender:ماله خودمه نسیم ازت توقع بیشتر از اینا دارم به رتبه های بالاتر فکر کن 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ به به بسیار عالی تا الان دو نفر فرستادن :hapydancsmil: بقیه دوستان بشتابید ....:th_running1: 8 لینک به دیدگاه
Mr.Sabouri 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بیشتر درخت ها سمت ما اوایل فروردین شکوفه میدن! البته هستن درخت های غیر میوه ای که هنوزم گل داشته باشن! اتفاقا همین چند روز پیش یه جا دیدم ولی یادم نیست کجا 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عععع من یادم نبود پارسال برنده شدم...:/ جا داره یادی از سامیار کنم...که شرکتم کرده بود... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ما اینیم دیگه:xbex7jmjnhtbacgrr3x آفرین تو حتما باید شرکت کنی نسیم ازت توقع بیشتر از اینا دارم به رتبه های بالاتر فکر کن بیشتر اصرار کن... 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باشه گرفتم میزارم چشم داش مهدی گل راستی خوشحالم میبینم اومدی خیلی 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من عکس شکوفه زیاد دارم موندم کدومشو بفرستم:| 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من عکس شکوفه زیاد دارم موندم کدومشو بفرستم:| پسته خوبه گرونه بادومم بد نیست 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بیشتر درخت ها سمت ما اوایل فروردین شکوفه میدن! البته هستن درخت های غیر میوه ای که هنوزم گل داشته باشن! اتفاقا همین چند روز پیش یه جا دیدم ولی یادم نیست کجا عزیز جوینده یابنده است گفتم که دل بسپار به طبیعت ... پیدا میشه عععع من یادم نبود پارسال برنده شدم...:/جا داره یادی از سامیار کنم...که شرکتم کرده بود... ممنون از یادآوری واقعا جاش خالیه سامیار بیشتر اصرار کن... مهناز باشه گرفتم میزارم چشم داش مهدی گل راستی خوشحالم میبینم اومدی خیلی عزیزمی داداش سهند 8 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من عکس شکوفه زیاد دارم موندم کدومشو بفرستم:| یکی از همونایی که گرونه پسته خوبه گرونه بادومم بد نیست احسنت 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا اینم شکوفه بهاری ولی نمیخواد تو مسابقه شرکت بدین راستی میدونین اسمش چیه؟ 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب 6 اثر دریافتی تا این لحظه ... بقیه کجان؟؟ 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا اینم شکوفه بهاری ولی نمیخواد تو مسابقه شرکت بدینراستی میدونین اسمش چیه؟ همونه که هم گرونه هم ترشه هم خوشمزس..هم کرمانشاه فقط داره 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب 6 اثر دریافتی تا این لحظه ... بقیه کجان؟؟ من عادت ندارم ششم شم...بیاید بشه 12 نفر 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده