atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ مقدمات1:ایستگاه اتوبوس مقدمات طراحی2:خانه کودک طرح 1:پایانه مسافربری 5 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ مقدمات:موزه طرح 2:کتابخانه طرح 3:کافه بوک+طراحی داخلی طرح 4:هتل طرح 5:مسکونی 70 واحدی 5 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ طرح 1 بیمارستان طرح 2 دبیرستان طرح 3 کتابخانه طرح4 هتل طرح 5 شهرک 3 لینک به دیدگاه
si si 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ سلام طرح1:مسکونی ویلایی طرح2:هتل طرح 3:موزه 4 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ تمرین معماری 1 : مسکونی ( ویلائی ) تمرین معماری 2 : دانشکده ی معماری ( آموزش ) طراحی معماری 1 : هنرستان موسیقی ( آموزشی ) طراحی فنی ساختمان 1 : چای خانه tea house طراحی معماری 2 : مسکونی ( ویلائی ) طراحی معماری 3 : خانه ی نویسنده ( آموزشی فرهنگی ) طراحی معماری 4 : هتل - هم اکنون طراحی معماری 5 : ؟؟ - ترم بعد طراحی نهائی ( قول آخر ) : ؟؟ - ترم بعد 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مقدمات طراحی1..........یادم نیس:دی مقدمات طراحی2..........طراحی غرفه ی کتاب طرح 1............طراحی ویلا دربابلسر طرح2.........انستیتوی طراحی سازه های معماری بارویکردمقالات پژوهشی طرح3..............سرای محله طرح4.............بیمارستان طرح5.............برج مسکونی شایدم تجاری مسکونی طرح نهایی............؟ 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ تمرین معماری 1 : مسکونی ( ویلائی ) تمرین معماری 2 : دانشکده ی معماری ( آموزش ) طراحی معماری 1 : هنرستان موسیقی ( آموزشی ) طراحی فنی ساختمان 1 : چای خانه tea house طراحی معماری 2 : مسکونی ( ویلائی ) طراحی معماری 3 : خانه ی نویسنده ( آموزشی فرهنگی ) طراحی معماری 4 : هتل - هم اکنون طراحی معماری 5 : ؟؟ - ترم بعد طراحی نهائی ( قول آخر ) : ؟؟ - ترم بعد شما کاردانی داشنگاه آزاد شیراز بودید ؟ فکر کنم طراحی فنی رو هم با مهندس اعیانی داشتید ، چون یادمه که موضوعشون tea house بود ، ما هم که دانشکده فنی دختران شیراز بودیم ، مهندس اعیانی به بچه هایی که باهاشون طراحی فنی داشتن همین موضوع رو داده بودن 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ طرح1 مجتمع خدماتی رفاهی طرح 2 دانشگاه هنر طرح 3 موزه 4 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ تمرینهای معماری:طراحی شهربازی +طراحی مبلمان(سطل زباله+صندلی و...)+کافی شاپ+بوفه+وسیله بازی مکانیکی +سردربرای همان شهربازی طرح1:ویلا طرح 2:مدرسه طرح 3:موزه سینما طرح 4:کلینیک تخصصی طرح 5:مجتمع مسکونی 120 واحدی طرح 6:موزه آب 5 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ شما کاردانی داشنگاه آزاد شیراز بودید ؟ فکر کنم طراحی فنی رو هم با مهندس اعیانی داشتید ، چون یادمه که موضوعشون tea house بود ، ما هم که دانشکده فنی دختران شیراز بودیم ، مهندس اعیانی به بچه هایی که باهاشون طراحی فنی داشتن همین موضوع رو داده بودن چه حیف همکلاس نبودیم ... آره با مهندس اعیانی و مهندس محمدی داشتم . این طرح من بود ( طرح جلد سی دی ) کار شما چطور بود ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
aqodsm 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ علیکم:) مقدمات طراحی 1: **خانه ی کتاب** مقدمات طراحی 2: **رستوران و چایخانه** طرح معماری 1: **موزه و فرهنگسرا** طرح معماری2: **دانشکده هنر** طرح معماری 3: **مسجد** طرح معماری 4: **هتل 5 ستاره** طرح معماری 5: **مجتمع مسکونی** طرح نهایی: **مجتمع بین راهی** _________________________________________________________ طرح معماری 1: **مجموعه ی اقامتی رفاهی** موفق ومؤید باشید 3 لینک به دیدگاه
sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ طرح 1ویلاطرح 2دانشکده معماری وهنرطرح 3مجددا دانشکده معماریطرح 4 مجتمع تجاری اداری تفریحی .....فعلا در همین مقطع هستم ایشالا ها بقیشم میگم در اینده هاااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ مقدمات 1 ویلا 2 طبقه در شمال مقدمات 2 بازارچه در قزوین یا تهران طرح 1 کتابخانه و آمفی تئاتر 3 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سلام من طرح 1 مسکونی داشتم و طرح 2 هم آموزشی بود دیگه طرح های دیگر رو نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ سلام به همه ی دوستان معمار. راستش من همیشه یه سئوال داشتم و اون هم اینکه بچه های معماری تو ایران چند تا پروژه باید تحویل بدن تو کل دوره ی تحصیلشون؟ و هر ترم چه پروژه ای هست. اگه هر کی میاد تو این تاپیک لطف کنه و بگه هر ترم چه پروژه ای داشته ممنون می شم. مثلا بگید: ترم 1: مسکونی .... پیشاپیش ممنونم.:icon_gol: مقدمات طراحی 1: ترکیب حجم-آخر ترم یادم نمیاد چیکار کردیم فقط ما هز ترم هم پروزه آخر رو شیت بندی میکنیم و کل کارها در طول ترم رو هم با هم آلبوم مقدمات طراحی 2: ساختمان مسکونی طرح معماری 1: دانشکده معماری طرح معماری2: ویلا طرح معماری 3: مجموعه رستوران و کافی شاپ طرح معماری 4: هنوز معلوم نیست -بیمارستان یا مجتمع تحاری تفریحی خوب خود شما چه کارهایی انجام دادین.خیلی دوست دارم نمونه کارهاتون رو ببینم.همچنین نمونه کارهای هم کلاسی هاتون دوست دارم بدونم کارهای شما با بچه های اینجا چه تفاوتی هایی داره .دوست دارم شیوه تدریس و کار استادهای اونجا رو بدونم به اینجا فرق داره یا نه؟ 6 لینک به دیدگاه
mehri queen 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان من طرح نهایی ام موزه هنرهای تجسمی هستش کسی در مورد موزه هنرهای تجسمی نمونه یا پلان و عکس پایان نامه و... اطلااعاتی داره کمکم کنه لطفا 2 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ طرح 2 مدرسه معماری طرح 3 هتل طرح 4 بیمارستان طرح 5 مجتمع مسکونی طرح نهایی مجتمع تفریحی طرح 1 طراحی شهرک طرح 2 طراحی بافت قدیمی و تاریخی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده