masi eng 47044 ارسال شده در 16 تیر، 2016 تولددددددددددددددددددددددددددددددددددت مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررک:hapydancsmil: بهترینهارو برات رارزو دارم اقا سجااااااااااااااااااااد
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 16 تیر، 2016 درود ای پرتوی نور درود ای قبله ی وجود درود ای شیخ فرهیخته ورود باریتعالیت را به دنیای فروتعالی() ارج مینهیم باشد که سایر باریتعالی ها نیز قدم بر عرصه وجود بنهند:| آب شنگولی هم هست خواستی بزن تولدت مبارک
fakur1 10128 ارسال شده در 17 تیر، 2016 مایلم به همین مناسبت آقا سجاد بیان و یه سخنرانی بابت تولد و زندگی و احساس خودشون از بودن رو بگن تا جشنمون تکمیل بشه.
S.F 24932 ارسال شده در 17 تیر، 2016 تولدتون مبارک.امیدوارم سالهای سال با سلامتی ، دل خوش و مهمتر از همه با " آرامش خاطر " برقرار باشید . :icon_gol: متشکرم. هم واسه اینک اومدین. هم واسه ارزوی قشنگتون. تک تک ستاره های عمرت بلند و والا باقی عمرت ۱۰۰۰ به بالاامروز روز تولدت مبارک خیلی هم عالی. ممنون ک اومدین. سجاد جان تولدت مبارک ایشالا 120 ساله بشی لطف کردی مهندس. پاینده باشی. مایلم به همین مناسبت آقا سجاد بیان و یه سخنرانی بابت تولد و زندگی و احساس خودشون از بودن رو بگن تا جشنمون تکمیل بشه. والا. من، چیزی ندام از خودم. هر چ بگم نقل قولی از بقیه است. مجموعه این نقل ها هم در بشنو از نی هست. گوشه ای می تونه این باشه مستی به چهار قسم است و یه چهار مرتبه است. اول مستی هواست و خلاص از این دشوار عظیم. رونده تیزرو باید تا از این مستی هوا درگذرد. بعد از آن مستی عالم روح. روح را هنوز ندیده، ولیکن مستی عظیم، چنانکه مشایخ در نظر نیایند از غایت مستی و انبیاء نیزو در سخن که آغاز کند هیچ پیش او نه آید از آیت و حدیث و عار آیدش سخن نقل مگر جهت تفهیم از مرتبه دوم گذشتن سخت صعب و مشکل است. مگر بنده نازنین حق یگانه خدا بر او فرستند تا حقیقت روح ببیند، و به راه خدا برسد. (خلع بدن) مستی راه خدا هم مرتبه سیم است. مستی عظیم، اما مقرون با سکون زیرا چیزی که می پنداشت که آن است، خدا او را از آن بیرون آورد. بعد از آن مرتبه چهارم: مستی از خداست، این کمال است. بعد از این هشیاری است.... درود ای پرتوی نوردرود ای قبله ی وجود درود ای شیخ فرهیخته ورود باریتعالیت را به دنیای فروتعالی() ارج مینهیم باشد که سایر باریتعالی ها نیز قدم بر عرصه وجود بنهند:| آب شنگولی هم هست خواستی بزن تولدت مبارک یا شیخ، شنگول منگول نگو میان می بندمون. ما همین طوریش در عرشیم دمت گرم و سرت خوش باد، مسیحای جوانمرد من. تولددددددددددددددددددددددددددددددددددت مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررک:hapydancsmil:بهترینهارو برات رارزو دارم اقا سجااااااااااااااااااااد مرسی. خیلی لطف کردین اومدین.
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 17 تیر، 2016 تولد ارشد سبــــــــز پوش در فصلی سبز تبریک من رو هم بپذیرید امیدوارم آینده سبزی پیش رو داشته باشید :icon_gol:
S.F 24932 ارسال شده در 18 تیر، 2016 تولد ارشد سبــــــــز پوش در فصلی سبز تبریک من رو هم بپذیرید امیدوارم آینده سبزی پیش رو داشته باشید :icon_gol: فک نمیکنم اینده ام ازین ک هست، سبزتر بشه شکرخدا. .متشکرم. خیلی لطف کردین
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 تیر، 2016 آقا من دیر رسیدم شرمنده. ولی خب اصلاً کیک تولد کو؟ بدون کیک مگه میشه؟ :happybday: تولدت مبارک سجاد جان :happybday: :happy:
S.F 24932 ارسال شده در 19 تیر، 2016 آقا من دیر رسیدم شرمنده. ولی خب اصلاً کیک تولد کو؟ بدون کیک مگه میشه؟ :happybday: تولدت مبارک سجاد جان :happybday: :happy: ب به. مدیر بزرگ. مرسی محمد. والا کیک، خوب نیست. همه رو خودم خوردم لطف کردی، همیشه شاد باشی تبریک میگم عزیز تولدت مبارک :icon_gol: ماشالله آواتار خوش تیپی ها مرسی. خوش اومدی. پاینده باشی
hanna0 773 ارسال شده در 23 تیر، 2016 آرزویمــ این استــ کهـ دلتـونـ خوش باشدـ نرود لحظه ای از صورت ماهتون لبخندـ نشودـ غصهـ دمی نزدیکتـــون لحظه هاتــون همه زیبا باشندـ از خدا می خواهمـــ کهـ شما را سالمــ و خوشبختــ بداردـ همه عمر و نباشید دلتنگــــ ... لمس بودنتون مبارک
S.F 24932 ارسال شده در 23 تیر، 2016 آرزویمــ این استــ کهـ دلتـونـ خوش باشدـ نرود لحظه ای از صورت ماهتون لبخندـ نشودـ غصهـ دمی نزدیکتـــون لحظه هاتــون همه زیبا باشندـ از خدا می خواهمـــ کهـ شما را سالمــ و خوشبختــ بداردـ همه عمر و نباشید دلتنگــــ ... لمس بودنتون مبارک مرسی. قشنگ بود. هم هدیه و تبریک هم کیک خوشمزه. متشکرم
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 تیر، 2016 تولدت مبارک سجاد جان برات سالهای دراز و خوبی ارزومندم که کولت رو بندازی رو دوشت و همه جارو ببینی و زندگی کنی با شادی و سرمستی و بهروزی تولدت مبارک
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 25 تیر، 2016 تولدت مبارک آقا سجاد *تکرار میکنم , میگن تولد هروقت تبریک بگی بازم تازس
S.F 24932 ارسال شده در 25 تیر، 2016 تولدت مبارک سجاد جان برات سالهای دراز و خوبی ارزومندم که کولت رو بندازی رو دوشت و همه جارو ببینی و زندگی کنی با شادی و سرمستی و بهروزی تولدت مبارک آی کفتی. مرسی مهندس. چ اروزی خوبی کردی.:icon_gol: دمت گرم و سرت خوش باد تولدت مبارک آقا سجاد *تکرار میکنم , میگن تولد هروقت تبریک بگی بازم تازس به به. مرسی. بله ک تازه اس. هر چ از دوست رسد نیکوست
ارسال های توصیه شده