masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ تولددددددددددددددددددددددددددددددددددت مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررک:hapydancsmil: بهترینهارو برات رارزو دارم اقا سجااااااااااااااااااااد لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ درود ای پرتوی نور درود ای قبله ی وجود درود ای شیخ فرهیخته ورود باریتعالیت را به دنیای فروتعالی() ارج مینهیم باشد که سایر باریتعالی ها نیز قدم بر عرصه وجود بنهند:| آب شنگولی هم هست خواستی بزن تولدت مبارک لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ مایلم به همین مناسبت آقا سجاد بیان و یه سخنرانی بابت تولد و زندگی و احساس خودشون از بودن رو بگن تا جشنمون تکمیل بشه. لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ سجاد جان تولدت مبارک ایشالا 120 ساله بشی لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک.امیدوارم سالهای سال با سلامتی ، دل خوش و مهمتر از همه با " آرامش خاطر " برقرار باشید . :icon_gol: متشکرم. هم واسه اینک اومدین. هم واسه ارزوی قشنگتون. تک تک ستاره های عمرت بلند و والا باقی عمرت ۱۰۰۰ به بالاامروز روز تولدت مبارک خیلی هم عالی. ممنون ک اومدین. سجاد جان تولدت مبارک ایشالا 120 ساله بشی لطف کردی مهندس. پاینده باشی. مایلم به همین مناسبت آقا سجاد بیان و یه سخنرانی بابت تولد و زندگی و احساس خودشون از بودن رو بگن تا جشنمون تکمیل بشه. والا. من، چیزی ندام از خودم. هر چ بگم نقل قولی از بقیه است. مجموعه این نقل ها هم در بشنو از نی هست. گوشه ای می تونه این باشه مستی به چهار قسم است و یه چهار مرتبه است. اول مستی هواست و خلاص از این دشوار عظیم. رونده تیزرو باید تا از این مستی هوا درگذرد. بعد از آن مستی عالم روح. روح را هنوز ندیده، ولیکن مستی عظیم، چنانکه مشایخ در نظر نیایند از غایت مستی و انبیاء نیزو در سخن که آغاز کند هیچ پیش او نه آید از آیت و حدیث و عار آیدش سخن نقل مگر جهت تفهیم از مرتبه دوم گذشتن سخت صعب و مشکل است. مگر بنده نازنین حق یگانه خدا بر او فرستند تا حقیقت روح ببیند، و به راه خدا برسد. (خلع بدن) مستی راه خدا هم مرتبه سیم است. مستی عظیم، اما مقرون با سکون زیرا چیزی که می پنداشت که آن است، خدا او را از آن بیرون آورد. بعد از آن مرتبه چهارم: مستی از خداست، این کمال است. بعد از این هشیاری است.... درود ای پرتوی نوردرود ای قبله ی وجود درود ای شیخ فرهیخته ورود باریتعالیت را به دنیای فروتعالی() ارج مینهیم باشد که سایر باریتعالی ها نیز قدم بر عرصه وجود بنهند:| آب شنگولی هم هست خواستی بزن تولدت مبارک یا شیخ، شنگول منگول نگو میان می بندمون. ما همین طوریش در عرشیم دمت گرم و سرت خوش باد، مسیحای جوانمرد من. تولددددددددددددددددددددددددددددددددددت مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررک:hapydancsmil:بهترینهارو برات رارزو دارم اقا سجااااااااااااااااااااد مرسی. خیلی لطف کردین اومدین. لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ تولد ارشد سبــــــــز پوش در فصلی سبز تبریک من رو هم بپذیرید امیدوارم آینده سبزی پیش رو داشته باشید :icon_gol: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ تولد ارشد سبــــــــز پوش در فصلی سبز تبریک من رو هم بپذیرید امیدوارم آینده سبزی پیش رو داشته باشید :icon_gol: فک نمیکنم اینده ام ازین ک هست، سبزتر بشه شکرخدا. .متشکرم. خیلی لطف کردین لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک بهترین ها رو براتون ارزومندم لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ تولدتون مبارکبهترین ها رو براتون ارزومندم ممنونم مهندس همشری لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ آقا من دیر رسیدم شرمنده. ولی خب اصلاً کیک تولد کو؟ بدون کیک مگه میشه؟ :happybday: تولدت مبارک سجاد جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ تبریک میگم عزیز تولدت مبارک :icon_gol: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ آقا من دیر رسیدم شرمنده. ولی خب اصلاً کیک تولد کو؟ بدون کیک مگه میشه؟ :happybday: تولدت مبارک سجاد جان :happybday: :happy: ب به. مدیر بزرگ. مرسی محمد. والا کیک، خوب نیست. همه رو خودم خوردم لطف کردی، همیشه شاد باشی تبریک میگم عزیز تولدت مبارک :icon_gol: ماشالله آواتار خوش تیپی ها مرسی. خوش اومدی. پاینده باشی لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آرزویمــ این استــ کهـ دلتـونـ خوش باشدـ نرود لحظه ای از صورت ماهتون لبخندـ نشودـ غصهـ دمی نزدیکتـــون لحظه هاتــون همه زیبا باشندـ از خدا می خواهمـــ کهـ شما را سالمــ و خوشبختــ بداردـ همه عمر و نباشید دلتنگــــ ... لمس بودنتون مبارک لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آرزویمــ این استــ کهـ دلتـونـ خوش باشدـ نرود لحظه ای از صورت ماهتون لبخندـ نشودـ غصهـ دمی نزدیکتـــون لحظه هاتــون همه زیبا باشندـ از خدا می خواهمـــ کهـ شما را سالمــ و خوشبختــ بداردـ همه عمر و نباشید دلتنگــــ ... لمس بودنتون مبارک مرسی. قشنگ بود. هم هدیه و تبریک هم کیک خوشمزه. متشکرم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تولدت مبارک سجاد جان برات سالهای دراز و خوبی ارزومندم که کولت رو بندازی رو دوشت و همه جارو ببینی و زندگی کنی با شادی و سرمستی و بهروزی تولدت مبارک لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تولدت مبارک آقا سجاد *تکرار میکنم , میگن تولد هروقت تبریک بگی بازم تازس لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تولدت مبارک سجاد جان برات سالهای دراز و خوبی ارزومندم که کولت رو بندازی رو دوشت و همه جارو ببینی و زندگی کنی با شادی و سرمستی و بهروزی تولدت مبارک آی کفتی. مرسی مهندس. چ اروزی خوبی کردی.:icon_gol: دمت گرم و سرت خوش باد تولدت مبارک آقا سجاد *تکرار میکنم , میگن تولد هروقت تبریک بگی بازم تازس به به. مرسی. بله ک تازه اس. هر چ از دوست رسد نیکوست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده