masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ عدس قرمز سریعتر از دیگر حبوبات می پزد. عدس در تمام نقاط جهان می روید. اكثر مردم دنیا در غذاهای خود از عدس استفاده می كنند. در هند بیش از 50 گونه از این نوع عدس كشت و برداشت می شود كه در غذای سنتی آنها بنام " دال Dahl " بكار می رود. عدس قرمز یا دال عدس بسیار سریع پخته می شود و به هنگام پخت شكل خود را از دست می دهد. در تهیه انواع سوپ و پاته از عدس استفاده می شود. در طبخ عدس می توان از افزودنیهای گیاهی مثل زیره سبز، زنجبیل، مریم گلی، آویشن، شوید، ریحان، نعناع و سیر استفاده نمود. خواص درمانی: مْدِر ، مفید برای قلب و گردش خون، تنظیم كننده فعالیت غده فوق كلیوی و كلیه ها می باشد. تركیبات غذایی: نصف پیمانه عدس قرمز یا دال عدس پخته شده حاوی 120 كالری، 9 گرم پروتئین، صفر گرم چربی، 22 گرم كربوهیدرات، 15 میلی گرم سدیم و 6 گرم فیبر می باشد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده