shabnamat 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. برای بدست آوردن ضریب همبستگی نرمال دو بردار کدوم روش صحیح است؟ ضرب داخلی و تقسیم بر اندازه یا استفاده از corr2 مثالش رو پیوست کردم. چرا جوابها با هم فرق داره و درستش کدوم هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. برای بدست آوردن ضریب همبستگی نرمال دو بردار کدوم روش صحیح است؟ضرب داخلی و تقسیم بر اندازه یا استفاده از corr2 مثالش رو پیوست کردم. چرا جوابها با هم فرق داره و درستش کدوم هست سلام corr2 که برای محاسبه ضرایب کرولیشن هستش، ولی فرمول دوم کجا اومده؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. برای بدست آوردن ضریب همبستگی نرمال دو بردار کدوم روش صحیح است؟ضرب داخلی و تقسیم بر اندازه یا استفاده از corr2 مثالش رو پیوست کردم. چرا جوابها با هم فرق داره و درستش کدوم هست باید از میانگینشون کم بشن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
shabnamat 32 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سلامcorr2 که برای محاسبه ضرایب کرولیشن هستش، ولی فرمول دوم کجا اومده؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو نت دیده بودم مثلا اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس درستش اینه که میانگین ازش کم بشه یعنی همون corr2 درست بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ تو نت دیده بودم مثلا اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس درستش اینه که میانگین ازش کم بشه یعنی همون corr2 درست بوده؟ فرمولش توي اون لينك ويكي پديا كه گذاشتم، هست: نگاه كني اختلافش با چيزي كه نوشتي همون ميانگين بردارها هست. corr2 درسته. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده