Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ پروژه نقش احداث و توسعه ساختمان های سبز بر بهبود وضعیت محیط زیست شهری توسط آزاده نوازی و هادی افراسیابی و نظارت دکتر مسعود منوری تحت عنوان گزارش 276 مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران تهیه شده که فایل PDF اون برای دانلود قرار داده شده. فهرست مطالب: مقدمه پیشینه موضوع و مطالعات انجام شده در زمینه ساختمان های سبز در دنیا ساختمان سبز و اجزای آن انواع ساختمان های سبز خانه های سبز مدرسه های سبز مراکز درمانی سبز سازمان ها و مراکز عمومی و تجاری سبز مزایای زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی ساختمان های سبز سیستم های رتبه بندی ارزیابی ساختمان سبز در کشورهای مختلف راهبری انرژی و طراحی زیست محیطی (ایالت متحده آمریکا و بین الملل) سیستم جامع ارزیابی برای بهره وری محیط زیست شهری (ژاپن) ارزیابی زیست محیطی استقرار ساختمان (انگلیس و بین الملل) برنامه ساختمان سبز (اتحادیه اروپا) سایر استانداردهای ساختمان سبز در کشورهای مختلف پشتوانه های قانونی مرتبط با موضوع مورد مطالعه در ایران بررسی فرصت ها و چالش های احداث و توسعه ساختمان های سبز در شهر تهران جمع بندی و ارائه راهکارهای اجرایی به منظور نیل به اهداف توسعه ساختمان سبز منابع و مأخذ 2 لینک به دیدگاه
fateme93b 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سلام من عضو عادی سایت شما هستم. این مقاله رو میخوام .الان دقیقا باید چکار کنم؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سلام من عضو عادی سایت شما هستم. این مقاله رو میخوام .الان دقیقا باید چکار کنم؟؟ روی دکمه دانلود که داخل پست هست کلیک کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده