رفتن به مطلب

خوراک فیله با قارچ و پنیر


ارسال های توصیه شده

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مجموعاً: 30 دقیقه

________________________________________

مواد اولیه :

برای 30 نفر

قارچ (بزرگ): 30 تا 35 عدد

گوشت قرمز: (فیله نازک - خرد شده) 115 گرم

فلفل قرمز: (فلفل شیرین خرد شده) 1/3 فنجان

پیاز :(پیاز قرمز خرد شده) 1/4 فنجان

نمک: 1/2 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری

روغن کانولا: 2 قاشق چای خوری

سیر (خرد شده): 1 قاشق چای خوری

پنیر شیر بز :(خرد شده - یا پنیر فتا) 1/2 فنجان

پنیر چدار: (رنده شده) 1/2 فنجان

طرز تهیه:

 

ساقه های قارچ را بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید. کلاهک قارچ را کنار بگذارید. داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، گوشت، فلفل قرمز، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با روغن تفت دهید تا اینکه سبزیجات نرم تر شوند. بعد سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

حال از روی حرارت بردارید و با پنیر ها مخلوط کنید. روی هر کدام از قارچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات بریزید.

سپس داخل سینی فویل شده قرار دهید و داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها نرم تر شوند.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...