hf65 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخوام بجای یک ولوم 100 کیلو از آی سی mcp41100 استفاده کنم ،ولی متاسفانه هر چی مطالعه کردم متوجه نشدم،اگه امکانش هست راهنمایی کنین ،ممنون 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستانمن میخوام بجای یک ولوم 100 کیلو از آی سی mcp41100 استفاده کنم ،ولی متاسفانه هر چی مطالعه کردم متوجه نشدم،اگه امکانش هست راهنمایی کنین ،ممنون درود... دقیقا چه کاری میخواید انجام بدید؟ 2 لینک به دیدگاه
hf65 15 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ درود... دقیقا چه کاری میخواید انجام بدید؟ سلام مهندس من یک ولوم 100 کیلو دارم میخوام این ولوم رو با آی سی mcp41100 دیجیتال کنم. سورس برنامه میکرو شو لازم دارم من دیتاشیت رو خوندم ولی چون تا حالا با spi میکرو کار نکردم نتونستم راه اندازی کنم با تشکر 1 لینک به دیدگاه
hf65 15 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام مهندسمن یک ولوم 100 کیلو دارم میخوام این ولوم رو با آی سی mcp41100 دیجیتال کنم. سورس برنامه میکرو شو لازم دارم من دیتاشیت رو خوندم ولی چون تا حالا با spi میکرو کار نکردم نتونستم راه اندازی کنم با تشکر مهندس لطفا راهنمایی کنین ممنون 1 لینک به دیدگاه
hf65 15 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ مهندس لطفا راهنمایی کنین ممنون من رشته برق یودم و واقعا متوجه نشدم که چطوریه اگه بزرگواری کنین،یک سورس کامل واسه یک میکرو mega 8 به من بدین،طوری که بتونم با یک شاسی مقدار مقاومت ولوم رو زیاد و با یک شاسی مقدار مقاومت ولوم رو کم کنم ،ممنون میشم. 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز من الکترونیکی نیستم اما اگه با میکرو یه موج pwm بسازید به یه درایو و ماس فت وصلش کنید کارتون راه بیوفته ایشالا دوستان الکترونیکیمون بیانو راهنماییتون کنن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده