sara515 129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ چند روز پیش خبری مبنی بر حضور علیرضا عصار بعد از چندین سال کمکاری در عرصه موسیقی، آن هم در تیتراژ یکی از برنامههای نوروز 95 از طریق سایت «موسیقی ما» منتشر شد. اواخر دهه هفتاد بود كه عليرضا عصار با پخش ترانه «عيدانه» از تلويزيون، خواندناش را بهطور رسمى آغاز كرد و در کمترین زمان به محبوبيت فوقالعادهای رسید؛ به طوری كه ركورد کنسرتهای متوالی در تمام سالهای پس از انقلاب در دست اوست و هنوز کسی نتوانسته به رکورد 28 اجرای متوالی در 14 روز در سال میلاد نمایشگاه نزدیک شود. عصار اما اين اواخر، حضور كمرنگى در فضاى موسيقى داشت و به نوعى دورى گزيده بود. حالا بعد از گذشت چند سال بار ديگر حضورش در عرصه موسيقى را با تيتراژى كه به مناسبت ویژه برنامه سال تحویل شبکه یک خوانده، اعلام كرده و قرار است حضور مستمرى در اين عرصه داشته باشد. این برنامه «یکِ یک» نام دارد و با اجرای علی ضیا امشب ساعت 22 تا 9 بامداد فردا (یک ساعت پس از تحویل سال نو) از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. خواننده «عشق الهی» دراين باره به «موسیقی ما» میگوید: «امسال دوست داشتم به نوعی در این جشن باستانی شریک باشم و از این طریق مهمان خانههای مردم شوم. به همین دلیل این ترانه را خواندم که امیدوارم شروع خوب و خوشیمنی برای باقی کارهایم باشد. البته من در گذشته، هر سال روزهای عید غدیر به شبکه سه میرفتم و ترکی که دوست داشتم و احساس میکردم با آن فضا سنخیت دارد را از آنجا پخش میکردم. حالا امسال هم حضور دوبارهام در تلويزيون كه شروعى براى فصل جديدم كارهايم است، با عید نوروز مصادف شده كه از اين اتفاق خوشحالم.» عصار درباره علت اينكه چرا تا امروز در هيچ تيتراژ تلويزيونى حضور نداشته، مىگويد: «من عنادی با خواندن تیتراژ ندارم و به جرئت مىتوانم بگويم در تمام سالهايى كه در عرصه موسيقى فعال نبودم، برنامههاى زیادی بوده كه دوستان به من محبت كرده و از من برای حضور در آنها دعوت کردهاند. اما خب بنا به دلایلى معمولاً حضور پیدا نمیکردم. الان هم اگر کاری تولید شود که احساس کنم آن را دوست دارم و به فضای کاری من مرتبط است، این کار را انجام میدهم. در واقع مىتوانم بگويم تا امروز پیشنهاد جذابى به من نشده بود. امسال هم مثل سالهای گذشته، دوستان با من تماس گرفتند که چون تصمیم گرفته بودم در سال 95، دوباره ارتباطم را با تلویزیون برقرار کنم، با آن موافقت کردم. البته قرار نیست خودم در این برنامه حضور داشته باشم اما یک ترانه برایشان خواندهام که قرار است از طریق این ويژه برنامه پخش شود.» این خواننده قدیمی موسیقی پاپ درباره تجربه تولید این قطعه میگوید: «این ترانه برای خود من تجربه بسیار جدید و لذتبخشی است. موسیقی این کار از ساختههای علیرضا افکاری است كه ترانه آن را حسین غیاثی سروده و تنظیم آن هم بر عهده سعید زمانی بوده است. بار اول است كه با هر سه اين دوستان همکاری میکنم كه برايم تجربه بسیار دلچسبی بود و امیدوارم مردم هم آن را دوست داشته باشند.» او معتقد است فضای اين كار هيچ ارتباطى با آنچه از عليرضا عصار مىشناختهايم، ندارد: «این کار اصلاً ارتباطی به آنچه که تا امروز از من شنیده شده، ندارد. اين اثر فضای عاشقانه و لطیفی دارد که خودم آن را خیلی دوست دارم. به هر حال ملودیهای علیرضا [افکاری] خیلی دلچسب و شیرین است که منجر به شكلگيرى یک فضای لطیف و عاشقانه شده است. من سالهاى زيادى در عرصه موسيقى حضور نداشتهام اما كسانى كه فضاى كارهاى من را مىشناسند، مىدانند كه به طور کلی حتی کارهای عاشقانه من هم یک فرمت مخصوص به خودم را دارد؛ اما در اين كار سعی کردهام از قالب قبلی خودم بیرون بیایم و بیشتر به ملودی نزدیک شوم. البته نه اينكه به طور كلى از خودم فاصله گرفته باشم و به هر حال رد پای من در اين قطعه وجود دارد. اما در مجموع شبیه کارهایی که از من شنیده شده، نیست.» عصار معتقد است اين تجربه فقط به اين تك قطعه ختم نخواهد شد و همكارىاش با تيم توليدكننده اين قطعه را ادامه میدهد. علاوه بر آن، قرار است فضاى جديدى كه در اين قطعه تجربه كرده را هم ادامه دهد؛ چرا كه اين فضا برايش جذاب و دلنشين است. او درباره اينكه آيا حضور دوبارهاش با يك چهره جديد، آنهم بعد از سالهاى زيادى كه در اين عرصه فعال نبوده، ريسكى در پى ندارد و باعث نمى شود خللى به كارش وارد شود، مىگويد: «من اصلاً به این چیزها فکر نمیکنم. موسیقی در مفهوم كلى، خیلی دلچسبتر و روحنوازتر از این حرفها است که آدم بخواهد از این منظر به آن نگاه کند. زمانی هم که آلبوم «نهان مکن» را ضبط میکردم، ریسک بالایی داشت؛ چون آن زمان برايش موسیقی کلاسیک محض با ارکستر فیلارمونیک در نظر گرفته بودم كه البته برای خودم تجربه دلچسب و جدیدی بود. ممکن است كه از ديد مارکت موفقیتآمیز نبوده باشد، اما جزو يكى از درخشانترين نقاط پرونده کاری من است. برای همین اصلاً به چشم ریسک كردن به آن نگاه نمیکنم و به نظرم خیلی هم زیبا است.» عليرضا عصار در انتها از كارهاى آتى خود مىگويد و اينكه قرار است آلبوم خود را تا چند ماه ديگر وارد بازار موسيقى كند: «در واقع من كارم را از نوروز سال ٩٥ استارت زدهام. قرار است این روند را به همين شكل ادامه دهم و کارهای بعدی را هم منتشر کنم. انشاءالله اواخر تابستان آلبومم را ارائه مىکنم و بعد هم کنسرت خواهيم داشت.» لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده