Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 خرداد، 2016 سلام اُدبا و رفقا عجیبه من دارم تاپیک مسابقه ادبی میزنم، نه؟ ولی چه کنیم دیگه دیدم انواع مسابقات الان تو انجمن داره برگزار میشه، حیفه که مسابقه ادبی هم نداشته باشیم. برای اینکه بتونیم نوشته های زیباتون درباره نوروز و رسیدن فصل بهار رو تو قالب این مسابقه ببینیم و لذت ببریم دوستان میتونن نوشته های خودشون درباره عید و رسیدن فصل بهار با پیغام خصوصی برام ارسال کنن مهلت شرکت در مسابقه تا 15 فروردین 95 منتظر نوشته های زیباتون هستیم 14
Tamana73 28835 ارسال شده در 18 خرداد، 2016 یه امتیازی مدالی ستاره ایی چیییییزی ام میزاشتید کنار واس کسایی که میخوان تو همه مسابقه های نوروزی شرکت کنن... 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 18 خرداد، 2016 یه امتیازی مدالی ستاره ایی چیییییزی ام میزاشتید کنار واس کسایی که میخوان تو همه مسابقه های نوروزی شرکت کنن... همه مسابقه های عید همراه با جایزه هستش جایزه مدال رو حتماً داره 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 18 خرداد، 2016 همه مسابقه های عید همراه با جایزه هستش جایزه مدال رو حتماً داره خو اونکه اره ولی یه جایزه ویژه واس شرکت در تمام مسابقات خوب میشه فک کنم 3
hanna0 773 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 سعی میکنم شرکت کنم به زودی + (+ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ "توبه ها را بشکنید از گروه مستان و همای) میخانه ها را وا کنید ای باده خواران پیمانه را احیا کنید ای میگساران باده درساغرکنید توبه ی دیگر کنید توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران یادی از آیین مستانی کنید تا سحر پیمانه گردانی کنید تا سحر معشوقه بازی های عرفانی کنید مست پنهانی کنید ای بیقراران توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران عاشقان غوغا کنید بر دل شیدا کنید یک نفس گر می توان ساغر زدن پس چرا اندیشه فردا کنید پیمانه را احیا کنید ای بیقراران توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران "پرواز همای" 3
sam arch 55879 ارسال شده در 23 خرداد، 2016 شنیده ها حاکی از ان است که 5 نوشته داریم تا حالا البته منابع ما موثق نیستن...شاید بیشتر باشن..کمتر نیستن مطمئنا... شرکت کنین دوستان خوبم که قرعه برای دورهمی به تالار ادبیات خورده بعد از مدت ها... 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 23 خرداد، 2016 اینقدر سال پیش بدو بدو کردم کلا ذهنم از هرگونه مسابقه ای دور شده. ایشالا ذهن یاری کرد مینویسم 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2016 مرسی از دوستانی که تا الان شرکت کردن، مسابقه تا 15 فروردین تمدید شد 3
ارسال های توصیه شده