Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام اُدبا و رفقا عجیبه من دارم تاپیک مسابقه ادبی میزنم، نه؟ ولی چه کنیم دیگه دیدم انواع مسابقات الان تو انجمن داره برگزار میشه، حیفه که مسابقه ادبی هم نداشته باشیم. برای اینکه بتونیم نوشته های زیباتون درباره نوروز و رسیدن فصل بهار رو تو قالب این مسابقه ببینیم و لذت ببریم دوستان میتونن نوشته های خودشون درباره عید و رسیدن فصل بهار با پیغام خصوصی برام ارسال کنن مهلت شرکت در مسابقه تا 15 فروردین 95 منتظر نوشته های زیباتون هستیم 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ یه امتیازی مدالی ستاره ایی چیییییزی ام میزاشتید کنار واس کسایی که میخوان تو همه مسابقه های نوروزی شرکت کنن... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ یه امتیازی مدالی ستاره ایی چیییییزی ام میزاشتید کنار واس کسایی که میخوان تو همه مسابقه های نوروزی شرکت کنن... همه مسابقه های عید همراه با جایزه هستش جایزه مدال رو حتماً داره 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ همه مسابقه های عید همراه با جایزه هستش جایزه مدال رو حتماً داره خو اونکه اره ولی یه جایزه ویژه واس شرکت در تمام مسابقات خوب میشه فک کنم 3 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سعی میکنم شرکت کنم به زودی + (+ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ "توبه ها را بشکنید از گروه مستان و همای) میخانه ها را وا کنید ای باده خواران پیمانه را احیا کنید ای میگساران باده درساغرکنید توبه ی دیگر کنید توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران یادی از آیین مستانی کنید تا سحر پیمانه گردانی کنید تا سحر معشوقه بازی های عرفانی کنید مست پنهانی کنید ای بیقراران توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران عاشقان غوغا کنید بر دل شیدا کنید یک نفس گر می توان ساغر زدن پس چرا اندیشه فردا کنید پیمانه را احیا کنید ای بیقراران توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران توبه ها را بشکنید، توبه ها را بشکنید، آمد بهاران "پرواز همای" 3 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ فرستادم امیدوارم مورد توجه دوستان قرار بگیره ممنون 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ شنیده ها حاکی از ان است که 5 نوشته داریم تا حالا البته منابع ما موثق نیستن...شاید بیشتر باشن..کمتر نیستن مطمئنا... شرکت کنین دوستان خوبم که قرعه برای دورهمی به تالار ادبیات خورده بعد از مدت ها... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ اینقدر سال پیش بدو بدو کردم کلا ذهنم از هرگونه مسابقه ای دور شده. ایشالا ذهن یاری کرد مینویسم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ مرسی از دوستانی که تا الان شرکت کردن، مسابقه تا 15 فروردین تمدید شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده