Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خب مقداری پول هست نزدیک 10 میلیون (خیرسرم همه پسنداز دارن ماهم پس اندازداریم ) میدونم اینکاری که می خوام بکنم زیاد خوب نیست ! ولی الان بااین مسخره بازیها وبازار شغلی بدمیترسم همینم ازدستم برود) می خوام اینوبزارم تو یکی ازبانک های شهر یا مهراقتصاد چون این دوبانک بیشترازهمه سود می دن . یه بیمه عمرپارسیان دارم یکی دیگه هم می گیرم (پاسارگاد) با سود اون پول حق بیمه این دوتارا پرداخت می کنم (یعنی اینجوری حق بیمه اتومات خودش پرداخت میشه ) (باید زود دست بکاربشم چون اینجوری که معلومه می خوان سودبانک هارابیارن پایین -البته خوبه ولی ......) برای تا مین اجتماعی هم می خوام اینو قطعش کنم وبجاش سلامت بگیرم (واقعا زیاد حق بیمش وخدماتی هم نداره ) نظرشما چیه ؟ راه بهتری سراغ دارید ؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ تامین اجتماعی برای فردا هات که میخوای باز نشسته بشی عالیه.بهش دست نزن. در مورد پول هم بذارش تو یکی از بانکهای اصلی و قدیمی .نرخ بهره پایین بیاد برا همه شون شامل میشه. در ضمن میتونی با اون پول یه حساب جوانان تو بانک مسکن باز کنی ، خیلی آتیه دار هست. سئوال هم نپرس ، بچه خوبی باش ، عید هم برو کیش حال کن با اون ده میلیون. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ تامین اجتماعی برای فردا هات که میخوای باز نشسته بشی عالیه.بهش دست نزن.در مورد پول هم بذارش تو یکی از بانکهای اصلی و قدیمی .نرخ بهره پایین بیاد برا همه شون شامل میشه. در ضمن میتونی با اون پول یه حساب جوانان تو بانک مسکن باز کنی ، خیلی آتیه دار هست. سئوال هم نپرس ، بچه خوبی باش ، عید هم برو کیش حال کن با اون ده میلیون. دست رو دلم نزار بعضی ها اینقددارن ، بعضی ها مثل iranpg بینوا هروز نقشه می کشه . برم کیش حال می ده ولی برگردم تو دماغم درمیادبعدشم تور کیش کاسبی می کنه به من چه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده