آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ فایل این دو کتاب نسبتا حجیم جایی پیدا نمیشه:ws3:یه سری فایلای آموزشی متفرقه داخل اینترنت هست:w16:داخل انجمن خودمونم فکر کنم ممد ادمین گذاشته:ws3: یه اموزش راحت بهم معرفی کن لطفا 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ :sigh: یه اموزش راحت بهم معرفی کن لطفا ببین من فایل زیاد دارم! یه فایل کتاب محمود سلطانیان دارم به نظر کامله و جامعه (#5)ولی مثل تمام کتابا تمریناش نیازمند یه سری داده اولیه هستش که اون داده هارو من قبلا گشتم رو نت نیستن:banel_smiley_4:یه سری فایلای آموزشکده نقشه برداری دارم و یه سری فیلم آموزشی که حجمشون نسبتا بالاست:icon_pf (34): اگه بتونی کتابو تهیه کنی یا یه کلاس بری خیلی خیلی مفیدتره:w16:راستی بچه های شهرسازی من جمله همین ژورف خان همیشه در صحنه هم قراره یه کلاس آموزشی بذارنا:ws3: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ ببین من فایل زیاد دارم! یه فایل کتاب محمود سلطانیان دارم به نظر کامله و جامعه ولی مثل تمام کتابا تمریناش نیازمند یه سری داده اولیه هستش که اون داده هارو من قبلا گشتم رو نت نیستن:banel_smiley_4:یه سری فایلای آموزشکده نقشه برداری دارم و یه سری فیلم آموزشی که حجمشون نسبتا بالاست:icon_pf (34): اگه بتونی کتابو تهیه کنی یا یه کلاس بری خیلی خیلی مفیدتره:w16:راستی بچه های شهرسازی من جمله همین ژورف خان همیشه در صحنه هم قراره یه کلاس آموزشی بذارنا:ws3: مرسی . اگه شانسه منه این جوزف تا منو کفن نکنه یادم نمیده 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ مرسی . اگه شانسه منه این جوزف تا منو کفن نکنه یادم نمیده :banel_smiley_4: خواهش... این پست بالارو من ویرایش کردما:ws3:کتاب سلطانیان اینجا واسه دانلود هستشا: #5 کلا این تاپیک چیزای خوبی محمد گذاشته:w16: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ خواهش... این پست بالارو من ویرایش کردما:ws3:کتاب سلطانیان اینجا واسه دانلود هستشا: #5 کلا این تاپیک چیزای خوبی محمد گذاشته:w16: مرسی خیلی لطف کردی :a030::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Sajad.Rasoli 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ نویسنده :Brian Tomaszewski ناشر : CRC Press برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Sajad.Rasoli 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ نویسنده : Tim Ormsby ناشر : Esri Press زبان : انگلیسی تعداد صفحات : 592 توضیحات : کتاب “آشنایی با نرمافزار ArcGIS Desktop ” اصول GIS را با آموزش مکانیک استفاده از تکنولوژی پیشرو ESRI، معرفی میکند. مفاهیم کلیدی با تصاویر دقیق و تمرینات گام به گام برای آشناکردن خوانندگان با ساخت بلاکهای ArchGIS Desktop ازجمله ArcMap برای نمایش و پرسوجوی نقشهها، ArCatalog برای سازماندهی دادههای جغرافیایی و ModelBuilder برای رسم و پردازش راهحلهای مسائل تحلیلی پیچیده فضایی، ترکیب شدهاند… لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Sajad.Rasoli 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ نویسنده : سعید خالقی ، علیرضا حق نیا ناشر : کوشامهر زبان : فارسی تعداد صفحات : 334 لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده