رفتن به مطلب

کتابخانه GIS

SH E I KH

ارسال های توصیه شده

فایل این دو کتاب نسبتا حجیم جایی پیدا نمیشه:ws3:یه سری فایلای آموزشی متفرقه داخل اینترنت هست:w16:داخل انجمن خودمونم فکر کنم ممد ادمین گذاشته:ws3:

:sigh:

یه اموزش راحت بهم معرفی کن لطفا dreamyeyesf.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

:sigh:

یه اموزش راحت بهم معرفی کن لطفا dreamyeyesf.gif

ببین من فایل زیاد دارم! یه فایل کتاب محمود سلطانیان دارم به نظر کامله و جامعه (#5)ولی مثل تمام کتابا تمریناش نیازمند یه سری داده اولیه هستش که اون داده هارو من قبلا گشتم رو نت نیستن:banel_smiley_4:یه سری فایلای آموزشکده نقشه برداری دارم و یه سری فیلم آموزشی که حجمشون نسبتا بالاست:icon_pf (34):
اگه بتونی کتابو تهیه کنی یا یه کلاس بری خیلی خیلی مفیدتره:w16:راستی بچه های شهرسازی من جمله همین ژورف خان همیشه در صحنه هم قراره یه کلاس آموزشی بذارنا:ws3:
  • Like 1
لینک به دیدگاه

ببین من فایل زیاد دارم! یه فایل کتاب محمود سلطانیان دارم به نظر کامله و جامعه ولی مثل تمام کتابا تمریناش نیازمند یه سری داده اولیه هستش که اون داده هارو من قبلا گشتم رو نت نیستن:banel_smiley_4:یه سری فایلای آموزشکده نقشه برداری دارم و یه سری فیلم آموزشی که حجمشون نسبتا بالاست:icon_pf (34):

اگه بتونی کتابو تهیه کنی یا یه کلاس بری خیلی خیلی مفیدتره:w16:راستی بچه های شهرسازی من جمله همین ژورف خان همیشه در صحنه هم قراره یه کلاس آموزشی بذارنا:ws3:

مرسی .
اگه شانسه منه این جوزف تا منو کفن نکنه یادم نمیده :banel_smiley_4:
  • Like 2
لینک به دیدگاه

مرسی .

اگه شانسه منه این جوزف تا منو کفن نکنه یادم نمیده :banel_smiley_4:

خواهش...
این پست بالارو من ویرایش کردما:ws3:کتاب سلطانیان اینجا واسه دانلود هستشا: #5
کلا این تاپیک چیزای خوبی محمد گذاشته:w16:
  • Like 1
لینک به دیدگاه

خواهش...

این پست بالارو من ویرایش کردما:ws3:کتاب سلطانیان اینجا واسه دانلود هستشا: #5
کلا این تاپیک چیزای خوبی محمد گذاشته:w16:

مرسی خیلی لطف کردی :a030::icon_gol:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

نویسنده :Brian Tomaszewski

ناشر : CRC Press
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه

نویسنده : Tim Ormsby

ناشر : Esri Press

زبان : انگلیسی

تعداد صفحات : 592

توضیحات : کتاب “آشنا‌یی با نرم‌افزار ArcGIS Desktop ” اصول GIS را با آموزش مکانیک استفاده از تکنولوژی پیشرو ESRI، معرفی می‌کند.
مفاهیم کلیدی با تصاویر دقیق و تمرینات گام به گام برای آشناکردن خوانندگان با ساخت بلاک‌های ArchGIS Desktop ازجمله ArcMap برای نمایش و پرس‌وجوی نقشه‌ها، ArCatalog برای سازماندهی داده‌های جغرافیایی و ModelBuilder برای رسم و پردازش راه‌حل‌های مسائل تحلیلی پیچیده فضایی، ترکیب شده‌اند…

لینک دانلود :

• Like 1
لینک به دیدگاه

نویسنده : سعید خالقی ، علیرضا حق نیا

ناشر : کوشامهر

زبان : فارسی

تعداد صفحات : 334

لینک دانلود :

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...