SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام وقت بخير دو كتاب بسيار مفيد را در مورد نرم افزار arc gis معرفي مي كنم. راهنماي كاربردي arc gis 9.2 نوشته مهندس سارا سنجري پروژه هاي كاربردي gis نوشته مهندس سارا سنجري و مهندس اميد سعادت يار اميدوارم مفيد باشن. 10 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ همراه با کتاب دوم خانم سارا سنجری که در باره GIS هستش ف یک CD حل تمرین ارائه میشه که برای تمرین موارد و دستورهای گفته شده در داخل کتاب هستش ، محتویات این CD رو براتون آپلود کردم تا برای تمرین بیشتر در زمینه GIS و آشنایی بیشتر باهاش ، ازشون استفاده کنید . حجم CDبیش از 100 مگ بود و فایل فشرده ش حدودا 25 مگابایت حجم داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ این کتاب پرفروش ترین کتاب GIS ایران است و ترجمه و ویرایش کتاب انتشارات ESRI که تولیدکننده نرم افزار ArcGIS هم هست می باشد: خود منم مطالعه کردم واقعا کتاب مفید و کابردیه و برای هر دو ورژن 9.3 و 10 نرم افزار آرک جی آی اس تهیه و تدوین شده است: خود آموز ArcGIS9.3 و مفاهیم پایهGIS ناشر : موسسه علمی پژوهشی علم معمارنويسنده : امید تی تی دژمترجم : ندارد ١٣٨٩, ويرايش سوم, چاپ اولشابك : ٩٧٨٦٠٠٥٣٤٤٤٣١وزن و نوع جلد : ١١٥٠ گرم، نرم خودآموز ArcGIS 10 و مفاهیم پایه GIS کتاب «خودآموز ArcGIS 10 و مفاهیم پایه GIS»، یک کتاب کار عملی و مقدماتی بر پایه ی ArcEditor، ArcView و Arclnfo است، به همراه انجام پروژه های عملی با ArcMap ،ArcCatalog ،ArcToolbox و ModelBuilder. این کتاب، دارای تمرین هایی با جزئیات کامل است و به صورت گام به گام، کارکردهای اصلی و مهم نرم افزارArcGIS Desktop را حین انجام پروژه های واقعی و عملی به شما می آموزد. جهت فراگیری بهتر، در ابتدای هر فصل، توضیحاتی از مفاهیم مورد نیاز برای تمرین ها آورده شده است. تنوع و گستردگی موضوعات، شیوه ی روان و نگاه کاربردی موجب شده که این کتاب یک منبع آموزشی ایده آل و بهترین مرجع برای کسانی که می خواهند خودشان GIS را بیاموزند، باشد. هیچ آموزش قبلی از GIS یا تجربه ی قبلی با نرم افزارهای GIS برای کار با این کتاب لازم نیست. به بیان دیگر، این کتاب یک راهنمای کاربردی برای کلاس های آموزش عملی با رایانه و آموزش ضمن خدمت است. در این کتاب بسیاری از کارهای عمومی و پرکاربرد، مانند نمادسازی و برچسب گذاری نقشه ها، طبقه بندی داده ها، جستجو و گزارش گیری نقشه ها، تجزیه و تحلیل ارتباطات مکانی، تنظیم سیستم تصویر نقشه ها، ایجاد Geodatabase، ویرایش داده ها، Geocoding، تولید نقشه ی خروجی و مدل سازی وجود دارد. این کتاب، به مجموعه تمرین هایی از مدل سازی مکانی با استفاده از فن آوری جدید ModelBuilder منتهی می شود که یک محیط گرافیکی برای نمایش، خودکارسازی و حل مسایل تحلیل های مکانی است. نکته ی جالب و با ارزش، تنوع موضوعات کاربردی تمرین هاست؛ از جمله: GIS شهری، ثبت اسناد و املاک، حریم رودخانه، محیط زیست، مشاوره ی املاک، طراحی اطلس (با موضوعات مختلف شهری، مرزهای سیاسی، رودخانه ها، حیات وحش، جمعیت، معادن و انرژی)، تهیه ی نقشه های توپوگرافی، جهانگردی و گردشگری، آلودگی های نفتی، تجارت و بازرگانی، مکان یابی مراکز خدمات رسانی شهری، بهره برداری از جنگل، مناطق حفاظت شده ی حیات وحش، شبکه های آبرسانی و شیرهای آتش نشانی، تفکیک اراضی شهری، جمع آوری آب های سطحی شهری، مدیریت و گزارش حوادث غیرمترقبه، ردیابی مسیر پرواز هواپیماها و اقیانوس شناسی. 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ امید تی تی دژ:ws28: فامیلش یه کم ناجوره ولی کتابش فوق العادست:w02: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ از من به شما نصیحت از برج میلادم خودتونو انداختید پایین بندازید مشکلی نیس ولی تی تی دژ رو نخرید من این کتاب رو داشتم اصلا کتاب خوبی نبود به همین خاطر هدیه دادمش به یکی از رفیقام کتاب خودآموز gis سارا سنجری خیلی عالیه اونو بخرید و بخونید ...خدا شاهده هیچ نسبتی با نویسندش ندارم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ از من به شما نصیحت از برج میلادم خودتونو انداختید پایین بندازید مشکلی نیس ولی تی تی دژ رو نخرید:ws3: من این کتاب رو داشتم اصلا کتاب خوبی نبود به همین خاطر هدیه دادمش به یکی از رفیقام:ws28: کتاب خودآموز gis سارا سنجری خیلی عالیه اونو بخرید و بخونید ...خدا شاهده هیچ نسبتی با نویسندش ندارم:w02: فایلشو ندارین؟ :whistle::hanghead: 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ از من به شما نصیحت از برج میلادم خودتونو انداختید پایین بندازید مشکلی نیس ولی تی تی دژ رو نخرید:ws3: من این کتاب رو داشتم اصلا کتاب خوبی نبود به همین خاطر هدیه دادمش به یکی از رفیقام:ws28: کتاب خودآموز gis سارا سنجری خیلی عالیه اونو بخرید و بخونید ...خدا شاهده هیچ نسبتی با نویسندش ندارم:w02: من دوتاشو خوندم کتاب تی تی دژ کتاب رسمی انتشارات ESRI سازنده نرم افزار ArcGIS هستش و مرجع ترین کتاب دنیاست:w02: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ من دوتاشو خوندم کتاب تی تی دژ کتاب رسمی انتشارات ESRI سازنده نرم افزار ArcGIS هستش و مرجع ترین کتاب دنیاست:w02: بابا مرجعو ولش کن ، مهم اینه قابل فهم باشه ( مخصوصا بدون کلاس) :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ بابا مرجعو ولش کن ، مهم اینه قابل فهم باشه ( مخصوصا بدون کلاس) :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :w000: من که این کتابو به سفارش یکی از دوستان آگاه در این زمینه گرفتم و اون زمان چیزی از GIS نمیدونستم و کلاسی هم نرفته بودم اون کتابو خوندم خیلی چیز یاد گرفتم بعد یه کلاس تخصصی آرک جی آی اس هم رفتم که مدرسش بر اساس کتاب سنجری درس میداد ولی من اکثر پروژه هاشو که یاد میداد من بلد بودم:w02:به نظر من آدمی که صفره کتاب تی تی دژ بهتره چون از چیزای ابتدایی شروع میکنه و مرحله مرحله کامل توضیح میده تا به پروژه های سخت تر برسه و در کل یه کتاب واسه آموزش کافی نیست و دو سه تا کتاب لازمه:w16: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ من دوتاشو خوندم کتاب تی تی دژ کتاب رسمی انتشارات ESRI سازنده نرم افزار ArcGIS هستش و مرجع ترین کتاب دنیاست:w02: درسته که مرجعه ولی الکی حجمش زیاده و آدمو از جی آی اس زده میکنه:ws3: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ من که این کتابو به سفارش یکی از دوستان آگاه در این زمینه گرفتم و اون زمان چیزی از GIS نمیدونستم و کلاسی هم نرفته بودم اون کتابو خوندم خیلی چیز یاد گرفتم بعد یه کلاس تخصصی آرک جی آی اس هم رفتم که مدرسش بر اساس کتاب سنجری درس میداد ولی من اکثر پروژه هاشو که یاد میداد من بلد بودم:w02:به نظر من آدمی که صفره کتاب تی تی دژ بهتره چون از چیزای ابتدایی شروع میکنه و مرحله مرحله کامل توضیح میده تا به پروژه های سخت تر برسه و در کل یه کتاب واسه آموزش کافی نیست و دو سه تا کتاب لازمه:w16: من خیلی دنبال این کتاب گشتم پیدا نکردم فایلشو نداری؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ فایلشو ندارین؟ :whistle::hanghead: استغفرالله قانون کپی رایت:ws3: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ جای این حرفا یکیتون واسم یه فایل بزاره 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ استغفرالله قانون کپی رایت:ws3: جوزف حرص منو در نیارا 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ جای این حرفا یکیتون واسم یه فایل بزاره :w000: نه که فایل نداشته باشم نه...نمیدوم:ws3: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ نه که فایل نداشته باشم نه...نمیدوم:ws3: جوک گفتی جوزف :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ جوک گفتی جوزف :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: اسپم کردی؟:w000: 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ فایل این دو کتاب نسبتا حجیم جایی پیدا نمیشهیه سری فایلای آموزشی متفرقه داخل اینترنت هستداخل انجمن خودمونم فکر کنم ممد ادمین گذاشته 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ اسپم کردی؟:w000: من دنبال یاد گیری جی ای اسم ، تو اینجا چیکار میکنی اسپم گر ؟ اومدی منو جز بدی ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده