masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید. دمای فر : 180 درجه سانتیگراد زمان پخت : 15 دقیقه مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی : آرد 220 گرم آرد برنج 1/5 قاشق سوپخوری پودر شکر 60 گرم پودر بادام 2 قاشق غذاخوری کره خرد شده 180 گرم شکلات برای تزئین طرز تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز : آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم. کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم. از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم. شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم. در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم. بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده