.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ شما عاشق ایرانی یا عاشق ملا ها ملا؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ ملا؟؟؟؟؟؟ مگه نمیگی : رای میدم چون عاشق ایرانم و مطمئنم که خبرهای خوبی در راه است...؟ خوب این رای برای ایران که نیست / برای نظام هست . لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ مگه نمیگی : رای میدم چون عاشق ایرانم و مطمئنم که خبرهای خوبی در راه است...؟ خوب این رای برای ایران که نیست / برای نظام هست . طرز فکر شما برای خودته.... اصولا با کسایی ک بینش سیاسی ندارن وارد بحث سیاسی نمیشم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ کلا تاپیک معرفی مکان دیدنی ایران منهدم شد :| 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ کلا تاپیک معرفی مکان دیدنی ایران منهدم شد :| #12 از این قسمت تاپیک شروع شد. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ کلا تاپیک معرفی مکان دیدنی ایران منهدم شد :| #12 از این قسمت تاپیک شروع شد. 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ #12 از این قسمت تاپیک شروع شد. من مگه هرجا نظر میدم الزاما شما بعدش باید بیاین نظر بدین؟؟؟ من با دوستم شوخی دارم شما یهو اومدین والا حمید عزیز من عذرخواهی میکنم:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ کلا تاپیک معرفی مکان دیدنی ایران منهدم شد :| در هر حال از اینکه به هر شکلی از این تاپیک استقبال میشه، خودش یه برد حساب میشه. 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان عزیز من به شوخی گفتم تاپیک منهدم شد اما خوب بحث و جدل هم به نظر من زیاد مناسب نیست و فایده ای نداره هرکسی عقاید خاص خودش رو داره در امر رای دادن ایشالا که همه بتونن تصمیم درست رو بگیرن 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ در هر حال از اینکه به هر شکلی از این تاپیک استقبال میشه، خودش یه برد حساب میشه. این هم نکته ایه بش فک نکرده بودم 1 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ جای ِ خیلی قشنگی ِ پیشنهاد میکنم حتما" سر بزنید مخصوصا" پاییز زیبایی داره با رنگهای زرد و قرمز و ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده