afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ این سبزی از سبزیهای بسیار مفید است كه منبع بسیار غنی از عنصر كروم است. اگر مبتلا به دیابت نوع دوم (غیر وابسته به انسولین) هستید، عنصر كروم در تنظیم قند خون شما بسیار كارآمد است و در برخی موارد با خوردن كروم ممكن است نیازی به مصرف داروی كاهش قند خون و یا حتی تزریق انسولین نباشد. اگر بیماری تازه شروع شده باشد با خوردن مقدار كافی كروم ممكن است رفع شود و به بیماری مزمن تبدیل نشود، بهطور كلی اگر میزان تحمل به گلوكز در حد مرز باشد با خوردن كروم ممكن است كنترل شود و به حد نرمال برسد و همچنین برعكس در مورد اشخاصی كه قند خون آنها كمتر از نرمال است، كروم قادر به افزایش آن خواهد بود. به نظر میرسد كه عنصر كروم كیفیت و كارآیی هورمون انسولین را افزایش میدهد و در نتیجه مقدار كمتری انسولین برای سوخت و ساز قند خون لازم خواهد بود. در مورد رمز و راز چگونگی تأثیركروم، طبق بررسیهای انجام شده این عنصر كه از نظر بیولوژیك فعال است، خود را به انسولین میبندد و توانایی انجام مأموریت اصلی انسولین را كه اكسید كردن گلوكز و تبدیل آن به دیاكسید كربن است را تا صد برابر افزایش میدهد. این در حالی است كه تقریباً 90 درصد مردم در رژیم غذایی خود، روزانه كمتر از مقدار لازم كروم استفاده میكنند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده