Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ نه واس چی!!!!!!!خودش 2خوابیده پس چرا مامان من کتکم میزنه لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ عه عسل صدرا سلام نشنوم صداتو هانی:(87): عه اوریون سلاممممم .. چگونه ای لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ پس چرا مامان من کتکم میزنه خو تو زود باید بخوابی چون صبح میری سرکار ولی من تا12خوابم و بیکار مامانم منم خو کلاسام شروع بشه ساعت 11نت خاموش میکنه که همه بخوابیم:-) دوشنبه کلاسام شروع میشه دیگه دیروقت نمیام اینجا:-( لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ پس چرا مامان من کتکم میزنه :| من کی کتک ات زدم؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ دیشب من دست رو تو بلند کردم تا حالا؟! تو چشام نیگاه کن و بگو :| لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ سلام سلاااااام پ کجااااا بودی شما دیشب.... کلی به یادت بودم... لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ مینا این بچه رو چرا می زنی خجالت بکش (شکلک خشم ) لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اس اف اخراج شدی دیشب کجا در رفتی لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ بچه هااااااااااااااا امروز تولد حمید بووووووود هسسسسسست. تاپیک بزنید. :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ اس اف اخراج شدی دیشب کجا در رفتی شلوغ بود. یلی سرعت بالا بود، نمی رسیدم بخونم برا اینکه برام اعلامیه بیاد ک صدا زدی، باید اول اسم @ بزاری. یا اینکه اون ابزار منشن رو بزنی. منتهی اسم نباید لینکی باشه. اسم رو کپی پیست ک کن تو ی فایل تکست. بعد بیارش منشن mENTION کن مثلا Tamana73 @Tamana73 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ [quote name='S.F']شلوغ بود. یلی سرعت بالا بود، نمی رسیدم بخونم :ws3: برا اینکه برام اعلامیه بیاد ک صدا زدی، باید اول اسم @ بزاری. مثلا [MENTION][URL="http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=367639"][B][SIZE=3][B]Tamana73[/B][/SIZE][/B][/URL][/MENTION] @Tamana73[/QUOTE] چرا الان یاد میدی بهم:hanghead: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ چرا الان یاد میدی بهم یاد نداشتی؟ اینا رو باید تو همون لینکا ک موقع ثبت نام میاد برات دیده باشی دیگه لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ یاد نداشتی؟اینا رو باید تو همون لینکا ک موقع ثبت نام میاد برات دیده باشی دیگه یادم نمیاد لینکی اومده باشه!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ یادم نمیاد لینکی اومده باشه!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ من دست رو تو بلند کردم تا حالا؟!تو چشام نیگاه کن و بگو :| هوم با مایتابه زدی تو سرم گفتی برو بخواب بچه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده