fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ کاش چندگانه بود.... انتخابم 4 بود دقیقا موضوع اصلی مسابقه رو رعایت کرده بود. 7عالی بود فقط کیفیت اونم به دلیل اینکه گوشی بود یکم سخت کرده بود انتخاب بهش رو.... ولی هردو عالی بودن. وا اما تمنا ام چند مست قبلی اشاره کرده که اون چند خط بخونیم... خودنم... تنها عکسایی که با موضوع اصلی هماهنگ و مرتبط بودن... 4/6/7 4/7معماری رو کامل نشون دادن تو شب...6مناظر شهری که تمنا اشاره کرده رعایت کرده بود... به هر سه دوستان تبریک میگم بخاطره حس قوی که دارن و معماری رو درک کردن... .... از تمناام ممنون که زحمت زیادی واسه مسابقه کشیده. موفق باشید. خسته نباشید و تشکر از دوستانی که شرکت کردن ما که معماریم و شرمنده تمنا شدیم.... 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ به نظر منم اگه چندگانه بود بهتر بود 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ ولی از حضور دوستان کمال تشکر داریم انشالله مسابقه تالارتون جبران کنیم:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ شرکت کنندگان نفراول: seyed mehdi hoseyni نفردوم: آتیه معماری, نفرسوم: آتیه معماری, نفر چهارم: [*=center]قاصدکــــــــ نفر پنجم: [*=center]nasim184 نفرششم: [*=center]Tamana73 نفر هفتم: [*=center]بابک گلکار آخرین عکس که تو مسابقه گذاشته نشد از دوستم مهناز بود که شرمندش شدم. برندگان: نفراول:قاصدکــــــــ, 200 امتیاز+مدال عکاس برتر نفر دوم:آتیه معماری 150 امتیاز نفر سوم:بابک گلکار 100امتیاز سایر دوستان شرکت کننده=50امتیاز 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ ازهمه شرکنندگان و رای دهندگان کمال تشکر دارم. ممنونم بابت حضور همگی. امیدوارم راضی بوده باشید ازم. از صممیم قلبمم تبریک میگم به قاصدکـــــ و آتیه معماری و آقا بابک گلکار.... 7 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ :w71: منم به برندگان عزیز و هنرمند تبریک میگم :w71: :w70:موفق باشن :w70: 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون از زحمت شما، و لطف همهي دوستان من شخصاً قول میدم در مسابقات بعدی ضمن پیشرفت، هرچه بیشتر به مفهوم مورد نظر نزدیک بشم و خلاصه شرمنده شما نشم. البته این عکس هم به خودی خود پربیراه نبود، ولی اون زاویهای که خودم دوست داشتم برم و عکسش رو بگیرم (که نمای فوقالعاده زیبای یک ساختمون باشکوه در بالای کوه روبرویی ظاهر میشد) یکم بالاتر از جایی بود که این عکس رو گرفتم ولی به دلیل اینکه من روی کوه بودم، و خوب خیلی تاریک و سرد بود، یکم بالارفتن از کوه پراسترس میشد این شد که به همین قناعت کردم. خلاصه مخلص همه شما هم هستیم اینم یک عکس دیگهای از همون زاویه و محل : 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ تبریک میگم به همه دوستان. ممنون از زحمت شما، و لطف همهي دوستان من شخصاً قول میدم در مسابقات بعدی ضمن پیشرفت، هرچه بیشتر به مفهوم مورد نظر نزدیک بشم و خلاصه شرمنده شما نشم. البته این عکس هم به خودی خود پربیراه نبود، ولی اون زاویهای که خودم دوست داشتم برم و عکسش رو بگیرم (که نمای فوقالعاده زیبای یک ساختمون باشکوه در بالای کوه روبرویی ظاهر میشد) یکم بالاتر از جایی بود که این عکس رو گرفتم ولی به دلیل اینکه من روی کوه بودم، و خوب خیلی تاریک و سرد بود، یکم بالارفتن از کوه پراسترس میشد این شد که به همین قناعت کردم. خلاصه مخلص همه شما هم هستیم اینم یک عکس دیگهای از همون زاویه و محل : تو که انقدر خوب عکس میگیری، واسه این مسابقه شهر زمستانی عکس نداری بفرستی؟ http://www.noandishaan.com/forums/newpostinthread153149.html 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ تبریک به برنده هاااا :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil: مبارکه مدال قاصدک (همون تو بودی دلت برا مدال تنگ شده بود) . . . تبریک به خودم که همچنان جایگاهمو دو دستی چسبیدم :whistle: تمنا جون دستت مرسی 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ بخدا قبل از اینکه حتی عکس بفرسته قاصدک دلم میگفت اول میشه... خداروشکر اول شد و شرمنده نشدم:-) آقا بابکم که با کلی اسرار راضی کردیم عکس بزارم... پارسال برام فرستاده بود دقیقا همین موقع ها...کوه های دارآباده تهرانه.... ولی بازم میگم حق قاصدک بود...تنها کسی که به این مسابقه ارزش قاءل شد... سریع با کلی مشغله درسی عکس انداخت و فرستاد...نوش جونش مدال:-) .... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ تبریک میگم به همه دوستان. تو که انقدر خوب عکس میگیری، واسه این مسابقه شهر زمستانی عکس نداری بفرستی؟ http://www.noandishaan.com/forums/newpostinthread153149.html امتیاز و مدال داده شود به دوستان...:-) به همه شرکت کننده ها ام 50امتیاز داده شود... مهناز فراموش نکنید... سپاسگذارم مدیر. ممنون اجازه دادید واس مسابقه گذاشتن 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ مدال من کو مدال منم دادن قاصدک از سام به من ارث رسیده بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده