Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ کودک درون، کودک خردسالی است، در درون شما که مایل است مراقبت شود، تغذیه شود و دوست داشته شود. این کودک خردسال که از دوران کودکی با شما بوده، هنوز هم به عنوان یک کودک در درون شما باقی مانده است. کودک کوچولو و شیطان درون شما رام و کنترل شده است. او مجموعهای از هیجانات و احساساتی است که شما در درونتان دارید و آنها را کنترل میکنید. همه این هیجانات و احساسات خوشایند و ناخوشایند، کودک درون شما را تشکیل میدهند. کودک خلاق، احساساتی، هنری و خیالپرور درونتان که در طول زمان توسط شما و محیط شکل گرفته، و کنترل شده است، همچنان به حالت اولیه خود که کودکی سرشار از انرژی، هیجان و شیطنت است وجود دارد و نیازمند آزاد شدن است. وقتی کودک درونتان مورد بیتوجهی، غفلت و بدرفتاری قرار میگیرد، وقتی از ارضای خواستههایش جلوگیری میشود، وقتی صدمه میبیند، وقتی خود را در لایهای از نقاب میپوشاند و از دید دیگران مخفی میسازد، وقتی وجود او را انکار میکنید و نادیده میگیرید (احساسات خود را از انکار میکنید و نادیده میگیرید)، این کودک خردسال جایی در زیر سطح روان شما پنهان میشود و با این کار احساسات نگرانی، اضطراب، ترس و افسردگی را در شما ایجاد میکند. گرچه ممکن است آن را فراموش کرده باشید و نسبت به وی بیتوجه باشید، ولی او در درونتان حضور دارد و بیتوجهی و کم محلی شما را با لجبازی پاسخ میدهد. اگر به او توجه کنید و با او مهربان باشید، میداند چگونه شما را سرگرم کند، چگونه از زندگی لذت ببرد و چگونه بازی کند. اگر او را دنبال کنید، میتواند به شما کمک کند تا از خستگی روانی در زندگی پیشگیری و استرس را در زندگیتان کنترل کنید. اگر توجه و مراقبت لازم از او به عمل آید، میتواند دوست واقعیتان باشد و مانند یک بزرگسال در کنارتان قرار گیرد. خشکی و جدیت بیش از اندازه را از شما بگیرد و شما را لطیفتر کند، به شما کمک کند تا بر ترسهایتان غلبه کنید، انعطافپذیر باشید و تغییرات لازم را در زندگیتان ایجاد کنید. کوچولوی درون شما نیازمند مراقبت، حمایت، تأیید و شفاست و شما برای این کاربه ابزار زیادی احتیاج دارید. نشانههای مناسب وقتی کودک درون شما فعال میشود، بیتردید احساسات و هیجانات را تجربه میکنید: ▪️ زمانی که در بازی یا سرگرمی غرق شدهاید، زمانی است که کودک درونتان در شما فعال شده است. ▪️ زمانی که با تماشای یک فیلم یا دیدن یک نمایش تلویزیونی گریه میکنید. ▪️ زمانی که با کودکان خوش و بش و بازی میکنید. ▪️ وقتی از بازی کردن با اسباب بازی کودکان لذت میبرید. ▪️ زمانی که برنامههای کودکان و کارتونهایی را که برای آنها ساخته شده است، نگاه میکنید، مجذوب میشوید و لذت میبرید. زمانی که برای چیزهایی که در گذشته داشتهاید و آنها را از دست دادهاید، گریه میکنید و دچار سوگ میشوید. ▪️ زمانی که میخواهید توجه بزرگترهای خانواده یا فامیل را جلب کنید و از محبت آنان برخوردار شوید. ▪️ زمانی که به خواندن کتابهای کودکان میپردازید، فیلم تماشا میکنید و یا آلبوم عکسهای دوران کودکیتان را نگاه میکنید. ▪️ زمانی که ادای دختر یا پسر کوچولویی را درمیآورید، مانند آنها حرف میزنید و احساسات شدیدی را مانند گذشته تجربه میکنید. ● علاقهمند به شنیدن چه چیزهایی است؟ او مایل است که به او بگویید: ▪️ دوستت دارم، مواظبت هستم و تو را همان طور که هستی میپذیرم. ▪️ از این که تو را دارم، بسیار مغرور و مفتخرم، تو همه چیزی هستی که دارم. ▪️ خیلی خوشحالم از اینکه کودکم هستی. ▪️ تو بسیار زیبا و جذاب هستی، عزیزم. ▪️ تو فوقالعاده و بینظیری. ▪️ تو هنرمند و خلاقی. ▪️ تو توانمند و پرتلاشی. ▪️ متأسفم از اینکه به تو آسیب رساندم. ▪️ متأسفم از اینکه به تو بیتوجهی کردم، تو را نادیده گرفتم. ▪️ متأسفم از اینکه فراموشت کردم. متأسفم از اینکه تو را به عنوان یک کودک آنطور که بودی، نپذیرفتم و انتظار داشتم به سرعت رشد کنی و بزرگ شوی. ▪️ تو میتوانی از این به بعد به من اعتماد کنی، و من بیتردید از تو مراقبت خواهم کرد. ▪️ میتوانی به من اعتماد کنی و هر طور دلت میخواهد باشی (خودت باشی). ▪️ میتوانی به من اعتماد کنی، من در برابر هر رنج و آسیبی از تو مراقبت خواهم کرد. ▪️ ما برای رسیدن به سلامتی و رشد شخصیتی باهم همکاری خواهیم کرد. تو هنرمند و خلاقی. ▪️ تو توانمند و پرتلاشی. ▪️ متأسفم از اینکه به تو آسیب رساندم. ▪️ متأسفم از اینکه به تو بیتوجهی کردم، تو را نادیده گرفتم. ▪️ متأسفم از اینکه فراموشت کردم. متأسفم از اینکه تو را به عنوان یک کودک آنطور که بودی، نپذیرفتم و انتظار داشتم به سرعت رشد کنی و بزرگ شوی. ▪️ تو میتوانی از این به بعد به من اعتماد کنی، و من بیتردید از تو مراقبت خواهم کرد. ▪️ میتوانی به من اعتماد کنی و هر طور دلت میخواهد باشی (خودت باشی). ▪️ میتوانی به من اعتماد کنی، من در برابر هر رنج و آسیبی از تو مراقبت خواهم کرد. پیامدهای منفی وقتی در مقام یک بزرگسال، تمایلات، خواستهها و نیازهای کودک درون را سرکوب میکنید، در معرض خطرات زیر قرار میگیرید: .هرگز یاد نمیگیرید چگونه احساس طبیعی داشته باشید. ▪️ هرگز یاد نمیگیرید چگونه بازی کنید و لذت ببرید. ▪️ هرگز یاد نمیگیرید چگونه آرام باشید و استرسهای خود را کنترل کنید. ▪️ هرگز یاد نمیگیرید چگونه از زندگی لذت ببرید و فقط خودتان را در کار غرق میکنید. ▪️ با خودتان خیلی جدی حرف میزنید. از اینکه به اندازه کافی «خوب نیستید» احساس گناه میکنید و برای اینکه کمتر دچار احساس گناه شوید، خود را در کار غرق میسازید.️ از بودن در کنار خانواده و کودکانتان لذت نمیبرید. ▪️ نسبت به افـــرادی که از زندگی لـــذت می برند، به اندازه کافی سرگرمی دارند و میدانند چگونه بازی کنند، بدبین میشوید. ▪️ از صمیمی شدن با دیگران میترسید، بنابراین از آنها فاصله میگیرید و منزوی میشوید. به علاوه میترسید که در ارتباط با مردم بیکفایت و نابهنجار ارزیابی شوید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده