rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ سلام سلام , همگی سلام , ای زندگی سلام , ای اقا مهدی سلام اقا تولد مبارک و صد سال زنده باشی ولی به شرطی که بیشتر اینجاها بیایی. مدیر مدیره, خود میدیره لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ پس من کوشم بهمنی ممنون رفیق.... شاد و پیروز باشی بزن بریم چیه؟ بخدا تولد منم هستا داداش گلم مرسی روزبه جان..... بهترین کادو.....این پیک به سلامتیت :icon_gol: تقصیره عکاسه......نسییییییییییییمممم.... ....بیا جواب بده....از بس شیطونی کردی....مدیر نیوفتاااااااده تو عکس بهمنی لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ بهمنی از اونایی که کشته شدن برات بگو تا در جریان باشن..... من یکیشو تعریف کردم ماشینم چی بود؟ با پسرا چیکار داری؟برو تو....الان به داداشت میگم صبر کن چرا نباید باشم؟دارم دنبال زن میگردم میخوام باشم یه دونه پیدا کنم دست داداشت درد نکنه....دارم هی میزنم هی حال میکنم سال دیگه تولدت جبران میکنیم....قول میدم خودم بترکونم وسطو تعریف کنم ریا میشه اخه.... ءءء کی تعریف کردی... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ الان امار گرفتی؟:|میخواد دوج بخرم:| ...چند؟دوج ام خوبه.... فقط شرولت یا ایمپالا... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: نبینم ک باز نشسته ...منتظر چی هستی...تو جشن و شب نشینی باید پاااشی برقصی تمنااااااااااا....کجاااااااایی..... پااشو بیا وسط لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ ما رو کشوندید ابهر....خودتون رفتید کجا..... من اینجارو بلد نیستم.... بیاید بریم گردش....حوصلم سر رفت آخه.... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: نبینم ک باز نشسته ...منتظر چی هستی...تو جشن و شب نشینی باید پاااشی برقصی تمنااااااااااا....کجاااااااایی..... پااشو بیا وسط بابااااااااا چ خبره تولد هدی بودمممممممممممم الان اومدم خونه باز دارم میرممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بیا یه قر بدیم اینجااااااااااا بریم اونور:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ ما رو کشوندید ابهر....خودتون رفتید کجا.....من اینجارو بلد نیستم.... بیاید بریم گردش....حوصلم سر رفت آخه.... ای جوووووووووووووووووونم اومممممدم بریممممممممممم کوه؟باغ؟پارک؟ تصمیم بگیرید بریم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خودم میبرمتون مهموناااااااااااای خودمییییییییییییییید:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ تولد یه بهمنی تاحالا نیومده بودید.... برقص... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ بابااااااااا چ خبرهتولد هدی بودمممممممممممم الان اومدم خونه باز دارم میرممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بیا یه قر بدیم اینجااااااااااا بریم اونور:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خبرااااااای خوب بزن و برقص...:hapydancsmil: منم تولد هدی بودم....کجا بودی.... :hapydancsmil:...قرش بده و فرش بده....:hapydancsmil: ای جوووووووووووووووووونماومممممدم بریممممممممممم کوه؟باغ؟پارک؟ تصمیم بگیرید بریم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خودم میبرمتون مهموناااااااااااای خودمییییییییییییییید:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بله....مهمون آوردید شهرتون....گذاشتید رفتید... همه جارو بریم..من پایم.......تنقلات یادمون نره.... بزن بریم....تمنااااااا....:w42::w42::w42::w42: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ خبرااااااای خوب بزن و برقص...:hapydancsmil:منم تولد هدی بودم....کجا بودی.... :hapydancsmil:...قرش بده و فرش بده....:hapydancsmil: بله....مهمون آوردید شهرتون....گذاشتید رفتید... همه جارو بریم..من پایم.......تنقلات یادمون نره.... بزن بریم....تمنااااااا....:w42::w42::w42::w42: برییییییم:hapydancsmil: الان کوه خوبه با آتیش و دوستان.... بعدش میرم کنار سد یه نگاه میندازیم و عکسای خوشجل میگیریم میریم جنگل ....جنگل آلونک هست حااااال میده شباش با کرسی و تنقلات:hapydancsmil::hapydancsmil: ورق و تخته ام میبریمااااااا لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ برییییییم:hapydancsmil: الان کوه خوبه با آتیش و دوستان.... بعدش میرم کنار سد یه نگاه میندازیم و عکسای خوشجل میگیریم میریم جنگل ....جنگل آلونک هست حااااال میده شباش با کرسی و تنقلات:hapydancsmil::hapydancsmil: ورق و تخته ام میبریمااااااا ...حالا شد حرف حسااااب....هیچکسم نیومد خودمون میریم... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ ...حالا شد حرف حسااااب....هیچکسم نیومد خودمون میریم... یادت نرهههه لباس گرم عزیییییزم. مهدی میاد...نیاد میزنمش لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ مهندس جان تولدت مبارک و امروز رو تعطیل کن بیا به مهمونات برس. لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ یادت نرهههه لباس گرم عزیییییزم.مهدی میاد...نیاد میزنمش من سرما رو دوست دارم....سردم نمیشه........سردم شد از تو میگیرم.... صاحب مجلس مگه میشه نیاد.... ءءء زدن چرا....خودش میاد.......بهمنیارو نشناختی هنوز.... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ من سرما رو دوست دارم....سردم نمیشه........سردم شد از تو میگیرم....صاحب مجلس مگه میشه نیاد.... ءءء زدن چرا....خودش میاد.......بهمنیارو نشناختی هنوز.... ایول... خوبه... اصن ب من چ میاد یا نه.... وای خدا این بهمن تموم شه من راحت بشم دقم دادن ایناااااا لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ ایول...خوبه... اصن ب من چ میاد یا نه.... وای خدا این بهمن تموم شه من راحت بشم دقم دادن ایناااااا خودت گفتی میاد....تکلیف و معلوم کن..... دق چرا....لذت ببر........بهمنیا قرق کردن انجمنو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده