Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ 11بهمن تولد سید مهدی حسینی وخودم البته :hapydancsmil: تولد تولد تولدت مبارک... بیا شمع هارو فوت کن... تا 100 سال زنده باشییی... الهی جاده زندگیت هموار آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد صمیمانه ترین تبریکات خود را به مناسبت روز تولدت نثار می کنم و آرزوی سال های سال زندگی توأم با خوشبختی را برایت دارم. و حالاااااااا این شما و اینممممم از پذیرایی.... کیک... :hapydancsmil: دسر فراموش نشهههههه شاممممممم نوش جااااااااان.... ب تماااااااااام آرزوهااااااااای خوبت برسییییییییییییییی :icon_gol: 20 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ کادو یادتون نره........صرفا جهت اطلاع.....مخصوصا بچه های برق.........اومدید بدون کادو نیومدیداااااااااااا.....این یه اخطار بود..... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ کادو میاورد تولدم...کادو میاوردم تولدش...والا... مهندس کار داره وضعش خوبه.... من والا دستم تو جیب بابامه.... لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک ان شاالله به آرزوهاتون برسین و موفق باشین . لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ جدی تولدتون توی یه روزه؟ مهدی جان تولدت مبارک امیدوارم که همیشه سلامت، شاد و موفق باشی. لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ تبریک میگم آقا مهدی عزیز .سید بزرگوار :icon_gol: آرزوی بهترین ها رو براتون دارم :icon_gol: ان شاالله موفق و شاد باشید من برقی نیستم ولی یه هدیه ناقابل هم آوردم .باشد که مورد قبول افتد لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ به به آق داداش مام که داره دنیا میاد:hapydancsmil: 12 بهمن تولدت بودااااا 12 بهمن مصادف با آغاز دهه پر فیض فجر خلاصه که خیلی خوب کار کردی دنیا اومدی...دمــَـت گرم و اینا کلی آرزوهای خوب برای خود خود خودت امیدوارم هر دعای خیری که میکنی خدا پاشو امضا کنه با معرفت:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ به به تولد مدیرمونه:hapydancsmil: اقا مدیر تولدتون مبارکا باشه:icon_gol: صد سال به این سال ها امیدوارم همیشه موفق و شاد باشین :happy::w330::happybday: و به ارزوهاتون برسین لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ کادو یادتون نره........صرفا جهت اطلاع.....مخصوصا بچه های برق.........اومدید بدون کادو نیومدیداااااااااااا.....این یه اخطار بود..... مهناز جونم من کوچولوام و صغیر مامانم اینجاست(apameh)جای من از اون کادو بگیرین لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ دلم نمیاد حیف برو خونتون بازش کن... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اول اینارو بخور... خودتم همین الان سوار این میشی میای اینجاااااایی که میگم... خب رسیدی ابهر مستقیم میااای اینجاااااااااااا خب حااااااااالاااااااا تولد شروع میشه با بچه های انجمن فقطططططط.... تو این باغ خوشگل بفرمااااااااااید داااخل دوستاااااااااااان ماشیناتونم بیااارید تو پارکینگ بریم سرااااغ کیک... بقیه پذیرایی ام مهناز تدارک دیده... عکسای دست جمعی ام ایشالا بعد تولد نشونتون میدم... لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ درود درود درود تولدت مبارک مهدی جان ایشالا صد ساله بشی از خداونذ مهربون برات شادی سلامتی موفقیت معنوی و مادی و کاری و ... آرزو می کنم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: مدیونی اون کباب ها و کوفته ها و پیتزاها و ترشیجاتی که مهناز بانو و تمنا دادن تنها بخورییییییی دلم رفت.......... چرا با روح و روان آدم بازی می کنید؟؟؟ نصفه شبی از کجا بخرم؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک سید عزیز امیدوارم همیشه دلتون شاد و لبخند مهمان لبانتان باشد:icon_gol: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ برای ورود به این تایپک با احتیاط وارد شوید تولد دو مهندس برقی میباشد کلا منور فرمودید مهناز خانم تولد شما نیز مبارک لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ تبریک میگم.. ان شاءالله بهترینارو از خدا هدیه بگیرید لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ زبان ما قاصر است از شکر نعمت تولد و حس بودن شما در روز تولدت سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق نهایت سپاس خود را بجا آورده و برایت سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستاریم . باشد که بقاء عمرت با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد . . . لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ مهناز جونم من کوچولوام و صغیر مامانم اینجاست(apameh)جای من از اون کادو بگیرین ببخشیدا ببخشیدا من خودم دستم تو جیب باباته برین از باباش کادو بگیرین لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اا امروز چه جشن و سروریه تالار برق همونه که بهمن ماه ملتو برق گرفته دیگه :happybday: تولدت مبارک مهدی جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده