saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به همگی اگر عنوان بهتری به ذهنتون رسید بگید تا عوض بشه من و اطرافیانم همیشه واسمون سوال یوده کوروش کجای تاریخ ایران است ! چرا انقدر بی اهمیت شده چرا کسی از کوروش چیزی نمیگه چرا این همه فیلم ساخته میشه و یکیش درمورد کوروش نیست؟؟؟ خیلی چراهای دیگه من نمیخوام بگم مو به مو از تاریخ اطلاع دارم نه اصلا ولی انقدر میدونم به هرکسی میگی کوروش با افتخار میگه چرا الان اسم کوروش و سرچ میکنم یه چیزایی میاد ادم شوکه میشه که واقعیت دارن با ته ! شنیدم اسم خیابان هایی که کوروش عوض کردن ! من به شخص دوست دارم به جای این سریال های آبکی از تاریخ گفنه بشه تاریخ ایران محدود به شاه هایی نیست که ایران و نابود کردن تاریخ ایران قسمت های باشکوه زیادی داره نمیفهمم چرا انقدر کم لطفی شده ! اگر نظری درمورد کوروش و تاریخ ایران دارید بدون ربط دادن به سیاست بگید لطفا 2 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به همگی اگر عنوان بهتری به ذهنتون رسید بگید تا عوض بشه من و اطرافیانم همیشه واسمون سوال یوده کوروش کجای تاریخ ایران است ! چرا انقدر بی اهمیت شده چرا کسی از کوروش چیزی نمیگه چرا این همه فیلم ساخته میشه و یکیش درمورد کوروش نیست؟؟؟ خیلی چراهای دیگه من نمیخوام بگم مو به مو از تاریخ اطلاع دارم نه اصلا ولی انقدر میدونم به هرکسی میگی کوروش با افتخار میگه چرا الان اسم کوروش و سرچ میکنم یه چیزایی میاد ادم شوکه میشه که واقعیت دارن با ته ! شنیدم اسم خیابان هایی که کوروش عوض کردن ! من به شخص دوست دارم به جای این سریال های آبکی از تاریخ گفنه بشه تاریخ ایران محدود به شاه هایی نیست که ایران و نابود کردن تاریخ ایران قسمت های باشکوه زیادی داره نمیفهمم چرا انقدر کم لطفی شده ! اگر نظری درمورد کوروش و تاریخ ایران دارید بدون ربط دادن به سیاست بگید لطفا سلام به شما به هر صورت کورورش هر کار خوب یا بدی که کرده... در مقام یه مسؤول حکومتی و سیاسی انجام داده... نمیشه که پای سیاست وسط نیاد... :ws3: لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ سلام به شمابه هر صورت کورورش هر کار خوب یا بدی که کرده... در مقام یه مسؤول حکومتی و سیاسی انجام داده... نمیشه که پای سیاست وسط نیاد... :ws3: منظورم ربط دادن به سیاست الان نه اون موقع لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ منظورم ربط دادن به سیاست الان نه اون موقع من نظرم رو یه جور دیگه بیان میکنم... مثلن انوشیروان در تاریخ و فرهنگ ما به دادگستری و عدالت شهره هستش... اما همین انوشیروان... دستور قتل مانی رو به بدترین شیوه ی ممکن داد... افرادی که هزار سال پیش ازشون به نیکی یاد میشه... من واقعا نمیتونم بهشون اعتماد کنم... مثلن اگه الان 500 سال پیش بود... که رسانه ها و وسایل ارتباصی تا این حد نبود... و مردم آگاهی کافی نداشتن... روحانی تبدیل میشد به یه قهرمان ملی توی تاریخ ایران... و ازش به نیکی یاد میکردن... کلن من به سیاست مدارایی که بر چهرشون غباری از تاریخ نشسته و به نیکی شهره هستن... به دیده ی شک نگاه میکنم... ببخشید که ربطش دادم به سیاستای امروزی لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ من نظرم رو یه جور دیگه بیان میکنم...مثلن انوشیروان در تاریخ و فرهنگ ما به دادگستری و عدالت شهره هستش... اما همین انوشیروان... دستور قتل مانی رو به بدترین شیوه ی ممکن داد... افرادی که هزار سال پیش ازشون به نیکی یاد میشه... من واقعا نمیتونم بهشون اعتماد کنم... مثلن اگه الان 500 سال پیش بود... که رسانه ها و وسایل ارتباصی تا این حد نبود... و مردم آگاهی کافی نداشتن... روحانی تبدیل میشد به یه قهرمان ملی توی تاریخ ایران... و ازش به نیکی یاد میکردن... کلن من به سیاست مدارایی که بر چهرشون غباری از تاریخ نشسته و به نیکی شهره هستن... به دیده ی شک نگاه میکنم... ببخشید که ربطش دادم به سیاستای امروزی ببخشید الان که دوباره میخوندمش، متوجه شدم که دیشب به جای مزدک، اشتباهی نوشتم مانی.... انوشیروان باعث مرگ مزدک شد و نه مانی... :whistle::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام خودتون یجورای جواب دادین یجورایهم دست ادموبستی بااین جمله " اگر نظری درمورد کوروش و تاریخ ایران دارید بدون ربط دادن به سیاست بگید لطفا " ولی کی اهمیت میده به نظرم حکومت میترسه ! ازبزرگ شدن یک شخصیت ترس داره - میترسه رقیب پیدا کنه و بطورخیلی نامردانه دست به تخریب میزنه . سعی میکنن نزارن مردم تصمیم بگیرن یعنی فکرکنند یعنی همین کاری که شما کردین " فکر " نمونه ش رادرسالهای اخیردیدیم . دیگه بیشتره اینم بازش نکنیم . وای ازاین سیاست کثیف یه چیزی البته بااجازه کوروش خوب یابد هرچی الان ما چی هستیم عقبتریم یاجلوتر این موضوع که توسط l.e.a.n ایجادشده رابخوانید خیلی قشنگ ومختصره بدترین نوع بی سوادی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده