Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ من كوشم تو ليست؟؟ کسایی که قبلا تاپیک زدن الان درخواست باز شدن تاپیکشون دارن اسمشون تو لیست نمیزاریم.... مثل مینا جان و مهدی و آرتاش که تاپیکشون باز شد.... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ کسایی که قبلا تاپیک زدن الان درخواست باز شدن تاپیکشون دارن اسمشون تو لیست نمیزاریم.... مثل مینا جان و مهدی و آرتاش که تاپیکشون باز شد.... آهاان چ خارجي 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ نشدی توم برو تو صف تحلیلت کنیم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ من یادم نیست تحلیل شدم یا نه میخوای بشی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ منم یه کمی وقتم آزادتر شد، اینسری هروقت نوبت شد و فرصت بود تاپیک منم باز بشه بی زحمت 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ منم یه کمی وقتم آزادتر شد، اینسری هروقت نوبت شد و فرصت بود تاپیک منم باز بشه بی زحمت فردا ایشالا 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ میخوای بشی؟ اگه کسی حرفی تو دلش هست که می خواد بزنه تحلیل شم 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ نشدی توم برو تو صف تحلیلت کنیم ای وای جاستم که اینجاست. نه آقا نمی خوام تحلیل شمممم :scared9: 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ من شهریور بودم ولی گفتم نمیام چون نت نداشتم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ من شهریور بودم ولی گفتم نمیام چون نت نداشتم کی نت داری؟ 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ کی نت داری؟ فعلا دارم با موبایل میام 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ سلام سلام منم اگه میشه بذارید تو نوبت تاپیکمو باز کنید 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ سلام سلام منم اگه میشه بذارید تو نوبت تاپیکمو باز کنید سلام عزیزجان. چشم حتما. شنبه باز میکنم. 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ فردا ایشالا محمد شما اصلا بدون صف برو خیلی خندیدم سپاسسسسس 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ محمد شما اصلا بدون صف بروخیلی خندیدم سپاسسسسس نه اتفاقا کلی تو نوبت بود بعدش من فراموش کردم چند هفته ایی طول کشید 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ نه اتفاقا کلی تو نوبت بود بعدش من فراموش کردم چند هفته ایی طول کشید خلاصه گفتم موقعیت های اینچنینی رو از دست ندین! اینا همش تبدیل تهدید به فرصت به شمار میرن 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ سلام سلام منم اگه میشه بذارید تو نوبت تاپیکمو باز کنید قبلا تاپیک زدید؟ اسمتون چی بوده؟ تاپیکتون پیدا نکردم!!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده