Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ لینک کانال رو بزار لطفا فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk درود خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه تو خود تلگرام هم بودین اینو بزنید noandishaan_book@ 3 لینک به دیدگاه
MOHAMMAD.jp 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ درود خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه تو خود تلگرام هم بودین اینو بزنید noandishaan_book@ ســــــــــپـــــاس[emoji120] فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ اسم من رو هم بنویس کتاب هم سلیقه خودت رو قبول دارم افشين جان خيلي خوش اومدي مرسي از لطفت به من شماره 24 تقديم تو باد سپيد كلي منتظر حضور شمارهي 24 تيم بود 24 منم هستمهرکتاب.....فقط مفید آموزنده باشه. به به رفيق خودم، هم تولدي مرسي از اينكه اومدي شماره 26 تيم كتابخوانان خفن به نام شما ثبت شد. 26 راستي بچهها همخوانيها رو در زيربخش "كتابخواني گروهي" در تالار كتابخانه دنبال كنيد. ضمن اينكه همخواني شماره 2 از امروز شروع شده و تا آخر هفته ادامه داره «چه کسی پنیر مرا جابجا کرد؟» اثری از اسپنسر جانسون - همخوانی شماره (2) 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ با سپاس از قاصدک بازیگوش انجمن خب شماره 24 هم که از لونه ش اومد بیرون، افشین سهمیه لواشکای من فراموش نشه بچه... . . . . شماره 30؟ کجای؟؟! زودی سه جلدتو بردار بیار اسمتو بنویسم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ با سپاس از قاصدک بازیگوش انجمن خب شماره 24 هم که از لونه ش اومد بیرون، افشین سهمیه لواشکای من فراموش نشه بچه... . . . . شماره 30؟ کجای؟؟! زودی سه جلدتو بردار بیار اسمتو بنویسم سپید جون اون صدا خودشه قاصدک جون یا تقلید کرده خیلی تابلوه که تقلید میکنه:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ سپید جون اون صدا خودشه قاصدک جون یا تقلید کردهخیلی تابلوه که تقلید میکنه:icon_razz: با اینکه هنو گوش نکردم ولی میگم صدا خودشه ... شک نکن دلیل دارم : خود این قاصدک بازیگوش ما مرجع تقلید جماعت بیشنماریه ... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ با اینکه هنو گوش نکردم ولی میگم صدا خودشه ... شک نکن دلیل دارم : خود این قاصدک بازیگوش ما مرجع تقلید جماعت بیشنماریه ... اما به نظر من نیس شوخی میکنم..توفیری نداره صدای خودش باشه یا نه سلامت باشه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ صدای خودشه ندیدی اخرش گفت تیم کتابخوانان خفن نواندیشان 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ صدای خودشه ندیدی اخرش گفت تیم کتابخوانان خفن نواندیشان دیدم شیخ اما تقلید میکنه صدای عادیش اینجوری نی تابلو بود داره تلاش میکنه تاییدم کن شیخ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ دیدم شیخ اما تقلید میکنه صدای عادیش اینجوری نی تابلو بود داره تلاش میکنهتاییدم کن شیخ خب نوع دکلمه با صحبت عادی فرق داره خیلی از دووبلورا هست با کمی تغییر در نوع گفتار موقع دوبله صحبت میکنن 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ خب نوع دکلمه با صحبت عادی فرق دارهخیلی از دووبلورا هست با کمی تغییر در نوع گفتار موقع دوبله صحبت میکنن حالا منو تایید میکردی باشه هرچی شیخ بگه 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ با سپاس از قاصدک بازیگوش انجمن خب شماره 24 هم که از لونه ش اومد بیرون، افشین سهمیه لواشکای من فراموش نشه بچه... . . . . شماره 30؟ کجای؟؟! زودی سه جلدتو بردار بیار اسمتو بنویسم لواشک نیاوردی برام نامرد بعد به رخ هم می کشی اسمش رو خخخخ 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ اسم من رو هم بنویس کتاب هم سلیقه خودت رو قبول دارم عمو گول نخوریا... اینا میخان بزور کتاب خونت کنن:icon_pf (34): شماره 30 ؟ کجاییییی؟ لواشک عمویی رو بیار... واسه منم شوکولات بیار 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۴ سلاااام این تاپیکو دوس میدارماما وقت کم میدارم...اما جاست فرمانشو داده دیگه نمیشه ردش کرد...فقط نزارید مدیر دیگه کانال بزنه .... اما یه کار میتونم کنم وقتی سر کارم کتابی که میگیدو میخونم....فقط ممکنه مشارکته کم باشه...نگران نباشید کارمو بلدم اگه میشد بزاریتم دلتون برام سوخت میدونم میزاریتم بزارییییییییییتممن کتاب دوس ...همه کتابیم دوس...فقط توروخدا ازین نمایشنامه ایا معرفی نکن که مثلا نقی:...............تقی:..............صفدر:..................او:...........من:.......... مرسی از دستندرکاران 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلااااماین تاپیکو دوس میدارماما وقت کم میدارم...اما جاست فرمانشو داده دیگه نمیشه ردش کرد...فقط نزارید مدیر دیگه کانال بزنه .... اما یه کار میتونم کنم وقتی سر کارم کتابی که میگیدو میخونم....فقط ممکنه مشارکته کم باشه...نگران نباشید کارمو بلدم اگه میشد بزاریتم دلتون برام سوخت میدونم میزاریتم بزارییییییییییتممن کتاب دوس ...همه کتابیم دوس...فقط توروخدا ازین نمایشنامه ایا معرفی نکن که مثلا نقی:...............تقی:..............صفدر:..................او:...........من:.......... مرسی از دستندرکاران خوش اومدی به گروه دوست عزیز فرمان شیخ لازم الاجراست شماره 27 گروه کتابخوانان خفن از آن شما فقط لفطا سه جلدتو بیار این قاصدک اعظم ثبت نومت کنه، الان رفته چندتا نامه برسونه خوش اومدیییییی کتابای سخت سخت نمیزاریم 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ عمو گول نخوریا... اینا میخان بزور کتاب خونت کنن:icon_pf (34): لواشک عمویی رو بیار... واسه منم شوکولات بیار باشه تو هم برو صف تا برات شوکول بیارم شماره 28 هم طبق صلاحدید خودم مینویسم به نام مجتبی هوراااااااا 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ لواشک نیاوردی برام نامرد بعد به رخ هم می کشی اسمش رو خخخخ بیسا باش، هنو نیومدم مسافرت که بابا، اومدنی برات میارم 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلااااماین تاپیکو دوس میدارماما وقت کم میدارم...اما جاست فرمانشو داده دیگه نمیشه ردش کرد...فقط نزارید مدیر دیگه کانال بزنه .... اما یه کار میتونم کنم وقتی سر کارم کتابی که میگیدو میخونم....فقط ممکنه مشارکته کم باشه...نگران نباشید کارمو بلدم اگه میشد بزاریتم دلتون برام سوخت میدونم میزاریتم بزارییییییییییتممن کتاب دوس ...همه کتابیم دوس...فقط توروخدا ازین نمایشنامه ایا معرفی نکن که مثلا نقی:...............تقی:..............صفدر:..................او:...........من:.......... مرسی از دستندرکاران سلااام خيلي خوش اومدي مرسي از اين همه انرژي خوش اومدی به گروه دوست عزیز فرمان شیخ لازم الاجراست شماره 27 گروه کتابخوانان خفن از آن شما فقط لفطا سه جلدتو بیار این قاصدک اعظم ثبت نومت کنه، الان رفته چندتا نامه برسونه خوش اومدیییییی کتابای سخت سخت نمیزاریم شماره 27 طبق فرمان رئيس كل به نام نسيم ثبت شد 27 باشه تو هم برو صف تا برات شوکول بیارم شماره 28 هم طبق صلاحدید خودم مینویسم به نام مجتبی هوراااااااا مرسي از غافلگيري حرف سپيد قطعا لازم الاجراست شند شماره 28 هم به اسم مجبتي خورد 28 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده